Vancho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Да, ако броим и мъжете действително излиза от Топ 10. Добавям и Джордан и Фики към всички тези. Но поне при жените го връзва, макар и на 9-10 място. Пак бива, особено като за година, в която реши да си съсипе кариерата. :1000 (29): При жените връзва, но ако броим само пайнерките. Мис чичовци и Ася са с по-успешна година от нея. Ох, коментирай представянето на Деси на концерта. Жега в Софияяя :roll1: как се движи само и какви физиономии прави. сладурана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 При жените връзва, но ако броим само пайнерките. Мис чичовци и Ася са с по-успешна година от нея. Ох, коментирай представянето на Деси на концерта. Жега в Софияяя :roll1: как се движи само и какви физиономии прави. сладурана На мен попринцип изобщо не ми се коментира Десислава, защото тя не е за коментиране тази година. :1000 (29): Но Фокс с обичайните си отписвания ме накара да драсна нещо. Жалко, че все пак донякъде излиза прав за това, че трябва да си изсмукваме от пръстите, за да я вкараме в някакъв Топ 10 за годината. Тотален резил за изпълнителката, която доскоро беше високо над всички други от старата генерация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Току що даваха реклама за новогодишното издание на “Шоуто на Слави” и Добрич и Смядово бяха буквално една до друга /е, Азис е между тях, за всеки случай /. :1000 (29): Дали на Коледа все пак стават чудеса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Току що даваха реклама за новогодишното издание на “Шоуто на Слави” и Добрич и Смядово бяха буквално една до друга /е, Азис е между тях, за всеки случай /. :1000 (29): Дали на Коледа все пак стават чудеса? https://www.slavishow.com/31-%D0%B4%D0%B5%D...E-%D0%BF%D1%80/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Поздрав за всички истински хора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Поздрав за всички истински хора! Топ песен на Галя, една от любимите ми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Топ песен на Галя, една от любимите ми! На мен ми е най-любимата поп-фолк песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 На мен ми е най-любимата поп-фолк песен. Очакваш ли момента в който Галена ще смаже с нещо в този стил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Очакваш ли момента в който Галена ще смаже с нещо в този стил? Живея за този момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Искам песни от Галена в този стил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Очакваш ли момента в който Галена ще смаже с нещо в този стил? За да направи такова нещо Галена трябва да рискува и да излезе от матрицата. Не виждам как това ще стане скоро... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Теофиков и Емрах и като цяло домочадието на Пашев са плъзнали навсякъде и това никак не ми харесва. Бутат ги яко малките ала инфлуенсърчета.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 https://www.slavishow.com/31-%D0%B4%D0%B5%D...E-%D0%BF%D1%80/ На мен ми изглеждат чисто професионални отношения поне от това което видях! Дано да не се сдобрят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 На мен ми изглеждат чисто професионални отношения поне от това което видях! Дано да не се сдобрят! Амин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Току що даваха реклама за новогодишното издание на “Шоуто на Слави” и Добрич и Смядово бяха буквално една до друга /е, Азис е между тях, за всеки случай /. :1000 (29): Дали на Коледа все пак стават чудеса? Галена: С Преслава нямам лична комуникация, само професионална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 aaaaaaaaaa а сега де Преславови. Тука я изкарвате Преса номер 1. всъщност годината е супер успешна за Джена. Защо пренебрегвате Джена ?? Обратно в играта / Публикуван на 16.02.2018 г. = 10 550 091 показвания Хулиган / Публикуван на 22.05.2018 г. = 10 800 580 показвания Абе ... знаеш, че я харесвам много, но тая година не е в топ 10. Доста слаба година за нея. 1. Преслава, 2. Емануела, 3. Анелия, 4. Галена, 5. Джена, 6. Теофиков, 7. Янева, 8. Галин, 9. Джулия, 10. Теди/Яница... така виждам аз топ 10. АХАХАХАХАХА ХУЛИГАН СМАЧКА ТЪПАТА ПЕСЕН НА ПРЕСА.. ТОЙ МИ СЛАГА ДЖЕНА 5 МЯСТО ХАХАХАХА и ЯКО МИ Е гърми навсякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 aaaaaaaaaa а сега де Преславови. Тука я изкарвате Преса номер 1. всъщност годината е супер успешна за Джена. Защо пренебрегвате Джена ?? Обратно в играта / Публикуван на 16.02.2018 г. = 10 550 091 показвания Хулиган / Публикуван на 22.05.2018 г. = 10 800 580 показвания АХАХАХАХАХА ХУЛИГАН СМАЧКА ТЪПАТА ПЕСЕН НА ПРЕСА.. ТОЙ МИ СЛАГА ДЖЕНА 5 МЯСТО ХАХАХАХА и ЯКО МИ Е гърми навсякъде Джена изкарва хитове, но не мисля, че някой я взима на сериозно. Далеч е от Преслава и Галена според мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 aaaaaaaaaa а сега де Преславови. Тука я изкарвате Преса номер 1. всъщност годината е супер успешна за Джена. Защо пренебрегвате Джена ?? Обратно в играта / Публикуван на 16.02.2018 г. = 10 550 091 показвания Хулиган / Публикуван на 22.05.2018 г. = 10 800 580 показвания АХАХАХАХАХА ХУЛИГАН СМАЧКА ТЪПАТА ПЕСЕН НА ПРЕСА.. ТОЙ МИ СЛАГА ДЖЕНА 5 МЯСТО ХАХАХАХА и ЯКО МИ Е гърми навсякъде Както многократно сме си говорили, заради името и харизмата, Преслава и Галена са три крачки пред останалите, дори да не се трудят много. Обективно погледнато Емануела имаше по-силна година и от двете, а не виждам да влиза в сметките на много хора като фаворитка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 aaaaaaaaaa а сега де Преславови. Тука я изкарвате Преса номер 1. всъщност годината е супер успешна за Джена. Защо пренебрегвате Джена ?? Обратно в играта / Публикуван на 16.02.2018 г. = 10 550 091 показвания Хулиган / Публикуван на 22.05.2018 г. = 10 800 580 показвания АХАХАХАХАХА ХУЛИГАН СМАЧКА ТЪПАТА ПЕСЕН НА ПРЕСА.. ТОЙ МИ СЛАГА ДЖЕНА 5 МЯСТО ХАХАХАХА и ЯКО МИ Е гърми навсякъде Беше се хванал за Цура Янева да викаш ,че е по успешна от Преслава сега и с Джена ли , ти наистина не си добре , разбирам те колко ти е болно, че Преса мачка Галена тая година и то само с “Да гори в любов”! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 На мен ми изглеждат чисто професионални отношения поне от това което видях! Дано да не се сдобрят! Дано! Не бива това да се допуска! Дайте да им помогнем да се доскарат някак! Ще застрелям Галоша, ако се принизи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много як дис срещу Котенцето и Murda boyz. Ако в чалгата се плюеха така в песните, би било брутално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тази е живо копие на Ayben (турска рапърка с дългогодишна кариера, вече на средна възраст, доста уважавана като една от първите дами на турския хип-хоп). Само, че Ayben наистина е рапърка, а тази е.... никоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Галена: С Преслава нямам лична комуникация, само професионална Което за пореден път доказва, че Галена е истински професионалист. Не позволява личните емоции да й объркват работата. Иначе на Стефановден почти всички актуални хитове са имали леки покачвания. Празник са имали около 270 000 българи. - Джена за втори пореден ден изпреварва "Феноменален", но е преднината й е под 300 гледания. - "Да гори в любов" (65К) отново дръпна леко пред "Шефката" (61К). Втората обаче остава най-старата чалга в десетте най-слушани. След по-малко от 10 дни ще навлезе в своя 7-ми месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Голяма селяния вчера на Галена в Театро. Както и очаквах,започва да изглежда като кестенявата Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Дано! Не бива това да се допуска! Дайте да им помогнем да се доскарат някак! Ще застрелям Галоша, ако се принизи! Значи, ако и този път допусне Преса да я изклати, от "смядовската" нищо не става. Когато си казал "А", азбуката продължава с "Б, В, Г.... и т.н." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари