Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да, ако броим и мъжете действително излиза от Топ 10. Добавям и Джордан и Фики към всички тези. Но поне при жените го връзва, макар и на 9-10 място. Пак бива, особено като за година, в която реши да си съсипе кариерата. :1000 (29):

При жените връзва, но ако броим само пайнерките. Мис чичовци и Ася са с по-успешна година от нея.

Ох, коментирай представянето на Деси на концерта. :roll1:

Жега в Софияяя :roll1: :roll1:

как се движи само и какви физиономии прави. :roll1: сладурана

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

При жените връзва, но ако броим само пайнерките. Мис чичовци и Ася са с по-успешна година от нея.

Ох, коментирай представянето на Деси на концерта. :roll1:

Жега в Софияяя :roll1: :roll1:

как се движи само и какви физиономии прави. :roll1: сладурана

На мен попринцип изобщо не ми се коментира Десислава, защото тя не е за коментиране тази година. :1000 (29): Но Фокс с обичайните си отписвания ме накара да драсна нещо. Жалко, че все пак донякъде излиза прав за това, че трябва да си изсмукваме от пръстите, за да я вкараме в някакъв Топ 10 за годината. Тотален резил за изпълнителката, която доскоро беше високо над всички други от старата генерация.

Сподели в други сайтове

Току що даваха реклама за новогодишното издание на “Шоуто на Слави” и Добрич и Смядово бяха буквално една до друга /е, Азис е между тях, за всеки случай /. :1000 (29): Дали на Коледа все пак стават чудеса? :whistling:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що даваха реклама за новогодишното издание на “Шоуто на Слави” и Добрич и Смядово бяха буквално една до друга /е, Азис е между тях, за всеки случай /. :1000 (29): Дали на Коледа все пак стават чудеса? :whistling:

https://www.slavishow.com/31-%D0%B4%D0%B5%D...E-%D0%BF%D1%80/

Сподели в други сайтове

Очакваш ли момента в който Галена ще смаже с нещо в този стил? :girl_witch:

За да направи такова нещо Галена трябва да рискува и да излезе от матрицата. Не виждам как това ще стане скоро...

Сподели в други сайтове

Теофиков и Емрах и като цяло домочадието на Пашев са плъзнали навсякъде и това никак не ми харесва.

Бутат ги яко малките ала инфлуенсърчета....

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Галена: С Преслава нямам лична комуникация, само професионална

9469346K.jpg

Сподели в други сайтове

aaaaaaaaaa а сега де Преславови. Тука я изкарвате Преса номер 1. всъщност годината е супер успешна за Джена.

Защо пренебрегвате Джена ??

Обратно в играта / Публикуван на 16.02.2018 г.

= 10 550 091 показвания

Хулиган / Публикуван на 22.05.2018 г.

= 10 800 580 показвания

Абе ... знаеш, че я харесвам много, но тая година не е в топ 10. Доста слаба година за нея. ;)

1. Преслава, 2. Емануела, 3. Анелия, 4. Галена, 5. Джена,

6. Теофиков, 7. Янева, 8. Галин, 9. Джулия, 10. Теди/Яница... така виждам аз топ 10.

АХАХАХАХАХА ХУЛИГАН СМАЧКА ТЪПАТА ПЕСЕН НА ПРЕСА.. ТОЙ МИ СЛАГА ДЖЕНА 5 МЯСТО ХАХАХАХА

и ЯКО МИ Е гърми навсякъде

Сподели в други сайтове

aaaaaaaaaa а сега де Преславови. Тука я изкарвате Преса номер 1. всъщност годината е супер успешна за Джена.

= 10 550 091 показвания

= 10 800 580 показвания

АХАХАХАХАХА ХУЛИГАН СМАЧКА ТЪПАТА ПЕСЕН НА ПРЕСА.. ТОЙ МИ СЛАГА ДЖЕНА 5 МЯСТО ХАХАХАХА

Джена изкарва хитове, но не мисля, че някой я взима на сериозно. Далеч е от Преслава и Галена според мен
Сподели в други сайтове

= 10 550 091 показвания

= 10 800 580 показвания

Както многократно сме си говорили, заради името и харизмата, Преслава и Галена са три крачки пред останалите, дори да не се трудят много. Обективно погледнато Емануела имаше по-силна година и от двете, а не виждам да влиза в сметките на много хора като фаворитка.

Сподели в други сайтове

= 10 550 091 показвания

= 10 800 580 показвания

Беше се хванал за Цура Янева да викаш ,че е по успешна от Преслава сега и с Джена ли , ти наистина не си добре , разбирам те колко ти е болно, че Преса мачка Галена тая година и то само с “Да гори в любов”!

Сподели в други сайтове

На мен ми изглеждат чисто професионални отношения поне от това което видях! Дано да не се сдобрят!

Дано! Не бива това да се допуска! Дайте да им помогнем да се доскарат някак! Ще застрелям Галоша, ако се принизи!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тази е живо копие на Ayben (турска рапърка с дългогодишна кариера, вече на средна възраст, доста уважавана като една от първите дами на турския хип-хоп). Само, че Ayben наистина е рапърка, а тази е.... никоя.

Сподели в други сайтове

Галена: С Преслава нямам лична комуникация, само професионална

9469346K.jpg

Което за пореден път доказва, че Галена е истински професионалист. Не позволява личните емоции да й объркват работата.

Иначе на Стефановден почти всички актуални хитове са имали леки покачвания. Празник са имали около 270 000 българи.

- Джена за втори пореден ден изпреварва "Феноменален", но е преднината й е под 300 гледания.

- "Да гори в любов" (65К) отново дръпна леко пред "Шефката" (61К). Втората обаче остава най-старата чалга в десетте най-слушани. След по-малко от 10 дни ще навлезе в своя 7-ми месец.

Сподели в други сайтове

Дано! Не бива това да се допуска! Дайте да им помогнем да се доскарат някак! Ще застрелям Галоша, ако се принизи!

Значи, ако и този път допусне Преса да я изклати, от "смядовската" нищо не става. Когато си казал "А", азбуката продължава с "Б, В, Г.... и т.н."

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...