asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Значи, ако и този път допусне Преса да я изклати, от "смядовската" нищо не става. Когато си казал "А", азбуката продължава с "Б, В, Г.... и т.н." Не вярвам да се случи. По-скоро ще се държат над нещата и ще си изпеят песничките. И без това все по-малко национален ефир виждат чалгарките. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 5 години (и 1 ден) от този шедьовър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Глория : „Най-хубавите празници от годината ще посрещна, и Рождество Христово, и Коледа, със близките ми хора” „На Коледа ще съм с близките ми, а на 25ти на работа” :1000 (29): 11:18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ако Преси пак стане приятелка с Галя ще я призная наистина вече за кой е по-по-най... Истинска Круела кралица... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 5 години (и 1 ден) от този шедьовър! Уникална песен, жалко, че остана незабелязана. Носи силно послание. Глория трябва да прави такива песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 YИ аз смятам, че такива песни и отиват. Като онази с македонеца или Хепи ЕНД, например, а не стил нюанси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Глория : „Най-хубавите празници от годината ще посрещна, и Рождество Христово, и Коледа, със близките ми хора” „На Коледа ще съм с близките ми, а на 25ти на работа” :1000 (29): 11:18 Защо за бога го излъчват това?! Първо, че мисълта й тече като тази на Анелия и второ, че изръси една камара бисери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Защо за бога го излъчват това?! Първо, че мисълта й тече като тази на Анелия и второ, че изръси една камара бисери. Тя от толкова превземки понякога не се чува какво говори по интервюта. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Преди 3 години излезе тази прекрасна песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Гласувайте за ГАЛЕНА http://www.the1.bg/modules/awards/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Преди 3 години излезе тази прекрасна песен Любимата ми песен от Една нощ в приказките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тя от толкова превземки понякога не се чува какво говори по интервюта. :1000 (29): Е добре де, но този, който го е монтирал като я е чул какви ги ръси е можело да се изреже тази част. Все пак е по телевизията, която се предполага, че трябва да я показва само в добрата й светлина. Не я оправдавам, че е проста, но поне по Планета може да се скрият някои неща. Добре че сега “Господари на ефира” са в почивка иначе щяха да я спукат от бъзици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Гласувайте за ГАЛЕНА http://www.the1.bg/modules/awards/ Гласувах! "Дай ми любов" с номинация за песен на годината, а "Шефката" за колаборация. В номинациите сме и с 2 видеоклипа и за музикален идол в поп фолк. Амии, доволно! Е добре де, но този, който го е монтирал като я е чул какви ги ръси е можело да се изреже тази част. Все пак е по телевизията, която се предполага, че трябва да я показва само в добрата й светлина. Не я оправдавам, че е проста, но поне по Планета може да се скрият някои неща. Добре че сега “Господари на ефира” са в почивка иначе щяха да я спукат от бъзици. Планета са доказани любители на гафовете и подобни изцепки. Дори си мисля, че може да не са му обърнали внимание при монтирането. Излагат се и двете страни по този начин. Глория не е проста като интелект, умна жена е, но й пречи това, че е фалшива на моменти (в повечето) и се държи супер неадекватно. Толкова години едни и същи пози и мимики, реплики, амиииии на хората им писва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Димана ще ме извинява, ама певица ли е още?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Яница категорично може да добави ''Върнах ти го'' към вечните хитове! Към 40 хиляди за последната седмица на трак на 3 години! Истинска терминаторка. Междудругото бях на участие на Яница и беше ама супер тегаво. Направо по едно време си викам няма ли да си ходи. Песните й по отделно стават, но като е на участие и ги слушаш една след друга е толкова измъчена работа едно провлачено, абе едвам едвам... (като изключим "Въртележката"). Че даже кара и наведнъж участието не излиза за почивка, абе мъка голяма.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Любимата ми песен от Една нощ в приказките И на мен ми е много любима На Преси много й отиват такива песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Една нова песен в албума на Борис Дали - Можеше да съм аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Все едни и същи сторита..погледи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 КАМЕЛИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 не ви ли звучи познато това семпълче отначало Алисия и Константин - Любов ли е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 От склада на Пайнер ми отговориха сега: Борис Дали ще е на цена 7 лева, а за Райна все още няма ясна дата на излизане на албума, но цената ще е 9 лева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари