xroflx9 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Първо – на кой му пука? Второ, защо го постваш въобще тук? Първо тук отдавна не се говори само за чалга,така че не виждам какъв е проблема и второ не виждам причина поради която да ми държиш сметка къде какво поствам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ГаГа има много хитове, но сякаш този и Алехандро се запомниха най- много през годините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Първо тук отдавна не се говори само за чалга,така че не виждам какъв е проблема и второ не виждам причина поради която да ми държиш сметка къде какво поствам. Разбира се, че ще държа сметка, има си поп тема - поствай там. И другото което е, и на двете първо/второ, което си посочил нямат връзка с това, което аз съм задал, чети по-внимателно. Явно е че не знаеш къде се намираш, но все пак.. малко от малко. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Глория призна, че миналата година пуснала само една песен, защото не била в добро настроение. Само един Рак може цяла година да не е в добро настроение... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 И сега в крайна сметка не е ясно заедно ли са с Кубрат или не? На мен ми се струва, че дори никога не са били заедно. Ти виждал ли си ги в някое клипче да се целунат страстно? Дори на посрещанията след мачове само се снимат и прегръщат. Фалш, като целия й живот на Тодора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Разбира се, че ще държа сметка, има си поп тема - поствай там. И другото което е, и на двете първо/второ, което си посочил нямат връзка с това, което аз съм задал, чети по-внимателно. Явно е че не знаеш къде се намираш, но все пак.. малко от малко. Съжалявам,но само любимата ми модераторка-Стела може да ми казва кое къде да поствам,на останалите мненията си ги слагам знаеш къде.Тръгнал да ми чете конско човвк,който вчера оспами темата на наградите.Жива да не бях! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Съжалявам,но само любимата ми модераторка-Стела може да ми казва кое къде да поствам,на останалите мненията си ги слагам знаеш къде.Тръгнал да ми чете конско човвк,който вчера оспами темата на наградите.Жива да не бях! :1000 (29): Несериозни брътвежи говориш. Какво значи само Стела може да ти казва къде да постваш, има си обозначени теми. Никой тук не е тръгнал да си разказва как са му минали дните, както изкарваш, че всеки си пише различни неща от поп-фолк - не съм останал с такива впечатления. А ти момиче ли си иначе? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Несериозни брътвежи говориш. Какво значи само Стела може да ти казва къде да постваш, има си обозначени теми. Никой тук не е тръгнал да си разказва как са му минали дните, както изкарваш, че всеки си пише различни неща от поп-фолк - не съм останал с такива впечатления. А ти момиче ли си иначе? Естествено,че само тя може да ми казва къде какво мога да пиша като глобален модератор,пък и ми е любимка. Останалото няма да го коментирам,същото като предишното само че написано по-дълго.Пак ще кажа,че и за твоите писаници има Чат мания,но вчера реши да оспамиш темата за Наградите. Не,трансексуален съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Така е отдавна. От толкова мимики и муцуни лицевите мускули се ШАШАрдисват. :1000 (29): Аз се опитвах да обърна внимание на устата, защото преди време нея кривеше основно, но я е овладяла най-сетне. Сега път веждите са на ход. Иначе си изглежда супер и в лице, и в тяло. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Естествено,че само тя може да ми казва къде какво мога да пиша като глобален модератор,пък и ми е любимка. Останалото няма да го коментирам,същото като предишното само че написано по-дълго.Пак ще кажа,че и за твоите писаници има Чат мания,но вчера реши да оспамиш темата за Наградите. Не,трансексуален съм. Не беше темата за наградите, а за giveaway-я, пак влизаш неподготвен и не знаеш къде се намираш. А и за да си стоят все още, значи не са не на място. Докато твоят коментар ще бъде мигом премахнат, след като Фаст или Стела влязат. Поздрави! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не беше темата за наградите, а за giveaway-я, пак влизаш неподготвен и не знаеш къде се намираш. А и за да си стоят все още, значи не са не на място. Докато твоят коментар ще бъде мигом премахнат, след като Фаст или Стела влязат. Поздрави! Нали нямаше да го коментираш? Тъкмо бях тръгнал да ти пиша,че и без това диалогът ни е напълно излишен и безсмислен. :1000 (29): Все тая в коя от двете са,не отделям много енергия за форума,че да помня такива подробности.Моят пост с Лейди Гага все пак е свързан с музика / макар и американска чалга/докато последните ти няколко поста там са си чисто закачане с Боровинката нямащи нищо общо с темата за giveaway.И да го изтрият,в което доста се съмнявам аз пак ще си го публикувам когато има 1 милиард.Поздрави и на теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Нали нямаше да го коментираш? Тъкмо бях тръгнал да ти пиша,че и без това диалогът ни е напълно излишен и безсмислен. :1000 (29): Все тая в коя от двете са,не отделям много енергия за форума,че да помня такива подробности.Моят пост с Лейди Гага все пак е свързан с музика / макар и американска чалга/докато последните ти няколко поста там са си чисто закачане с Боровинката нямащи нищо общо с темата за giveaway.И да го изтрият,в което доста се съмнявам аз пак ще си го публикувам когато има 1 милиард.Поздрави и на теб! Дойде ми муза! Факт, наистина е напълно излишен и безсмислен, така че няма смисъл да се продължава. Пуснете си този трак, който всъщност е приятен за слушане 1 път на месец. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Аз се опитвах да обърна внимание на устата, защото преди време нея кривеше основно, но я е овладяла най-сетне. Сега път веждите са на ход. Иначе си изглежда супер и в лице, и в тяло. Изглежда си тренирана, личи че бачка за тяло. Тупалка си е тя. :1000 (19): А това нещо как я имитира, 1:1. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Съжалявам,но само любимата ми модераторка-Стела може да ми казва кое къде да поствам,на останалите мненията си ги слагам знаеш къде.Тръгнал да ми чете конско човвк,който вчера оспами темата на наградите.Жива да не бях! :1000 (29): Естествено,че само тя може да ми казва къде какво мога да пиша като глобален модератор,пък и ми е любимка. Останалото няма да го коментирам,същото като предишното само че написано по-дълго.Пак ще кажа,че и за твоите писаници има Чат мания,но вчера реши да оспамиш темата за Наградите. Не,трансексуален съм. Знаех си, че съм ти любимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Знаех си, че съм ти любимка. Аз винаги съм го казвал,мила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Само един Рак може цяла година да не е в добро настроение... Аз пък много и се кефя на Глория откъм държание и сигурно за повечето е някаква високомерна и нагла, но може би като един представител на тази зодия за доста неща я разбирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Глория в два цитата: Преди 2-3 години: "Тепърва предстои да изпея най-хубавите си песни" Днес: "Аз каквото съм направила съм го направила, искам да си почивам." Значи, тотално е сдала е багажа, само 25 години по-късно. Не ѝ се влага в реклама и в опаковка, почивка. По БНТ беше естествена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Изглежда си тренирана, личи че бачка за тяло. Тупалка си е тя. :1000 (19): А това нещо как я имитира, 1:1. :1000 (29): Нещо не ми мяза, а и в Арената вкара някакво ново, поне за мен, приклякане. Яка дупара има. Тая песен беше много яка, мерси, че ми я припомни. :1000 (29): Четох коментар, че не прави песни за феновете, а за тъпкачите си. Не знам дали и тя си ги слуша даже. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 ГаГа има много хитове, но сякаш този и Алехандро се запомниха най- много през годините. Нищо не е останало във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Няма мъж вече, деца, кариера, истински приятели....аз ако бях на нейно място щях да се гръмна. Ми че ти си. Всичко това се отнася и за теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ми че ти си. Всичко това се отнася и за теб Не позна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И само някой да ми каже, че в момента има по-голям хит в неговия град, квартал, дискотека, кръчма, кафене, къща, апартамент, стая и на компа.... :1000 (17): Петдесет и два лева дадох за всичко това.... и тридесет и три стотинки.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Годината свършва, постоянно коментираме кои са лидерките на жанра. Известната страница във Фейсбук - Поп-фолк NEWS e пуснала анкета с реакции "Коя е певица на 2018?". До момента са реагирали 417 души: 1. Галена 136 2. Преслава 129 3. Емануела 98 4. Анелия 25 5. Джена 15 6. Цветелина Янева 14 Виждате ли на какъв хал е Анелия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 За к`ви лидерки ми пишете тук, като две от много важните ви кокошки ще бъдат при Слави, да се излагат заедно с Азис, като плюят на всичко, каето са дрънкали в предните 2-3 години? Ай сиктир, до долу, са тая нещастна генерация....! Намерете си нови кукли, че навогодишно ще им гледате бенефиса и на двете, които са там, защото годината им е до долу, хитове нямат, на концерта за РД бяха пълен ташак и сега ще спасяват егото при Слави, като за разкош ще бъде с тях и Азис. Искам да видя това падение с очите си, и ако то е такова, каквото си мисля ще трябва след нова година да се извинявам на Глория и Ивана, за хейта през годините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари