asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Та както казах в този пост, когато кметът говори, троловете мълчат. Разбира се, че това елементарно писание, драснато тази сутрин е истинското състояние на чалгата, а не бозавите статистики на някакви местни натегачи, на които много им преча на хейта, със своите псалми. Тези елементарни душици си мечтаят да не се пише така, както аз го правя, за да може нискочелата им интелектуалност да сее посредственост наоколо и да отблъсква и малкото влезли тук, за да прочетат нещо по същество. Погледнато обективно то няма и какво да се каже след свовоизлиянието ми, защото трудно ще се намери някакво противодействие и различна гледна точка. Годината в чалгата е толкова постна, че дори не се налагат дълги дискусии, специални теми или задълбочени анализи. Но все пак трябва да се драсне нещо, което да укроти страстите "христови" от видното затъване в калта на пайнерският елит. Не крия, че за мен е особен вид удоволствие да констатирам, че 1 сръбски филм, 2 интервюта и един подигравателен смях от градината "чипровска" в Банишора направиха на пух и прах мечтите на лидерките Ви, барабар с меракът цигански на Азис. Но такъв е живота - радост и тъга. Никой не им е виновен, че са зациклили в еднообразие и ще се избият за малкото останали парчета от баницата. А дали съм прав в предположенията си? Ми щом по Коледа статиите за Галена са свързани с починалият и баща, за Преслава с това каква елха е направила на бебето, на Анелия с уж новият и дом в Бояна, който никой не е виждал, за Емилия как щяла да се отдава на Башур, за Емануела как колкото и да се крие, по празниците пак ще е на сметката на Диневите и нищо за концерти, клипове, песни и постижения някакви, значи нещата са точно толкова нещастни, колкото ги изредих по-горе. А да, абе къде им е коледната програма по Планета? Нали всяка година правеха и повтаряха до пръсване? Постът на годината! Закри всичко! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 @meleto, да се надяваме утре - навръх Нова година да няма бъгове и изпаднали песни ей така случайно от попнейбъла, за да може годината ни да тръгне позитивно, успешно и уникално. Нали? :1000 (29): Жалка, Слави и Жалин ще имат колизии и утре. Докато се нормализира броя на часовете, за които се броят. Оказва се, че 4400 песни са генерирали 0 гледания Все пак тук има песни от 2015 насам. За успокоение - във всички трендове е имало драми. За щастие, шефката е за засечена, че иначе не знам Надявам се, че трафикът на 31ви ще е в правилните норми (класацията на 1ви). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Декември е подвластен на Галена Последният месец на годината може да кажем, че мина под знака на Галена и нейния хит “Феноменален”. Видеоклипът се излъчва в програмите на телевизиите “Планета” и “Планета HD”, а в You Tube се радва на повече от 5,5 милиона преглеждания. С голям успех песента бе представена два пъти в зала “Арена Армеец” – на спектакъла “17 години “Планета” ТВ” и на концерта на Миле Китич, а публиката в нощните клубове буквално избухва още с първите акорди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Кости можел да прави доста различни и яки песни. Значи просто нашите курви не знаят кво да поръчват или просто взимат квото им връчи. това нещо на Кости ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Някой случайно да разполага с мп3 на Зарко - "52 леа разходи"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Аз предлагам да засечем тук основните песни, които предизвикват по-сериозен интерес, утре към 8-9 часа сутринта или към 10-11 (да може да сме се събудили) и на 1-ви януари по същото време да теглим чертата кой как се е представил в новогодишната нощ. Че нищо не се знае с popnable. А пък и системата там отчита гледанията в полунощ, хората ще продължат да купонясват поне до 3-6 часа сутринта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Миналата година на 31-ви декември лидерът в София е била "Антилопа" на Тита, но лидерът като цяло в България - Теди Александрова с "От София до Банско". Навъртяла е 355К само до полунощ само на територията на страната. Което означава, че в диапазона 8:00, 31 дек - 8:00, 1 януари, "От София до Банско" е гръмнала поне с 500К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Миналата година на 31-ви декември лидерът в София е била "Антилопа" на Тита, но лидерът като цяло в България - Теди Александрова с "От София до Банско". Навъртяла е 355К само до полунощ само на територията на страната. Което означава, че в диапазона 8:00, 31 дек - 8:00, 1 януари, "От София до Банско" е гръмнала поне с 500К. дай боже тази година ШЕФКАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 "От София до Банско" миналата година имаше почти. 1 милион гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Някой случайно да разполага с мп3 на Зарко - "52 леа разходи"? И аз да се включа със същата молба, благодаря! :1000 (30): Не ми е ясно, как месец декември ще е подвластен на Галена при положение, че ги има.... "52 лева дадох за всичко това, и 33 стотинки...."? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 30.12.2018 18:00 Джена - Яко ми е, 4 192 575 Цветелина Янева и Денис Теофиков-Грешка беше 10 274 226 Денис Теофиков - Мило мое 2 352 294 Gery-Nikol - USTNI 2 524 338 Krisko ft. Slavi Trifonov & Ku-Ku Band - Edno Ferrari Model 2019 4 827 117 Krisko ft. Slavi Trifonov - Gledai Kak Se Pravi [Official Video] 37 490 958 Азис - Мотел (Official video) 66 131 525 Галена - Феноменален 6 703 063 ТОНИ СТОРАРО feat. ГАЛЕНА - Шефката 8 322 497 + 5 091 068 + 204 835 + 178 420 + 53 330 Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум, slideshow 3 009 463 Преслава - Да гори в любов 11 730 891 Емануела - Направи така, 2018 3 825 922 Деси Слава - Много съм добра, 2018 3 607 569 Галена и Цветелина Янева - Маракеш 7 787 395 Галена - #ДайМиЛюбов, 2018 5 329 188 Теди Александрова ft. Adnan Beats, Game Over и Nasi-От София до Банско, 2017 15 315 013 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 На всички ви е голям гъдел на нервите това момиче.... Какво момиче е този раздран парцал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И аз да се включа с един дискотечен разказ от снощи. :1000 (29): На бях ходил на чалга от има-няма 4-5 месеца и си изкарах супер, определено жанра не може да се оплаче в момента. - диджея представи "Шефката" като хита на годината - единствената песен, която звуча повече от веднъж, е... "Яко ми е" - 2 пъти на Джена и веднъж оригинал, страшно избухване и на трите, това май е първия голям хит на зимата - "Грешка беше" срути дискотеката, не се сещам откога не бях виждал подобна реакция на чалга песен в дискотека - след тези три със топ реакция се отчетоха "Въртележката", "Феноменален" и "Бръм" - "Да гори в любов" я чаках с голямо нетърпение, но нещо изглежда не беше пусната в подходящо време или и аз не знам, но мина сравнително вяло - забелязах, че Емануела нещо не се пускаше, може би диджея не й фен, но само "Направи така" в самото начало и "Купих ти сърце" след 3 - в Плаза продължават да залагат на стари песни (което нас си ни изкефи, защото са точно от годините 2014-2016, когато всяка седмица бяхме на линия там) - сигурно поне половината бяха throwbacks - "Сърцето ще плати", "Хавана Тропикана", "Пада звезда", "Не си ти", "Кой", "Калифорния", "Лена Магдалена", "Кой баща", "Петък, събота, неделя", "Кис ми бейби", "Те калали", "На Египет фараона", "Пробвай се", "Пак ли" (ей тука умряхме, тази песен в дискотека не съм я чувал от 4 години сигурно), даже супер рандъмли и "Добрини" (Преслава е голяма патка, че не я снима тогава, покрай мен всички я пяха), и"Ох ох" на Лияна и сигурно забравям още. Но няма лошо да е така микс от старо и ново, поне разнообразяват. - като ретро песни бих определил само "Дяволско желание", няколкото на Слави, естествено, и "2-3-4" - "Дай ми още" е вечен хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 30.12.2018 18:00 ТОНИ СТОРАРО feat. ГАЛЕНА - Шефката 8 322 497 + 5 091 068 6 091 068 + 204 835 + 178 420 + 53 330 Галин - Как си, кажи 4 007 134 PRESLAVA - NE SE IZTRIVASH / Преслава - Не се изтриваш, 2017 16,865,214 GALENA - MORO MOU / Галена - Moro mou (Бебето ми), 2017 15,639,814 ANELIA - ZOOPARK / Анелия - Зоопарк, 2018 16,421,045 EMILIA & EMRAH - PO TAKIVA SI PADAM / Емилия и Емрах - По такива си падам, 2018 13,903,149 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И аз да се включа с един дискотечен разказ от снощи. :1000 (29): На бях ходил на чалга от има-няма 4-5 месеца и си изкарах супер, определено жанра не може да се оплаче в момента. - диджея представи "Шефката" като хита на годината Кажи му да се регистрира във форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 За последните 20 минути от ъпдейта на Figlena: Да гори в любов: 1 987 Шефката: 2 370 СИЛА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Галин - Как си, кажи 4 007 134 PRESLAVA - NE SE IZTRIVASH / Преслава - Не се изтриваш, 2017 16,865,214 GALENA - MORO MOU / Галена - Moro mou (Бебето ми), 2017 15,639,814 ANELIA - ZOOPARK / Анелия - Зоопарк, 2018 16,421,045 EMILIA & EMRAH - PO TAKIVA SI PADAM / Емилия и Емрах - По такива си падам, 2018 13,903,149 Преслава - Обратно в играта, 2018 10 574 734 Анелия - Дай ми още, 2016 23 614 815 Анелия и Джулия - Бръммм, 2018 11 689 235 Джулия ft. Денис Теофиков - Оп-оп, 2018 4 286 401 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И аз да се включа с един дискотечен разказ от снощи. :1000 (29): На бях ходил на чалга от има-няма 4-5 месеца и си изкарах супер, определено жанра не може да се оплаче в момента. - диджея представи "Шефката" като хита на годината На този диджей му кажи да се гръмне! Във Видин не я пускат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 На този диджей му кажи да се гръмне! Във Видин не я пускат. Не можеш да преживееш, че те смачках днес, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Някой има ли mash-up версията на "Яко ми е" и "Jake, jake", която пускат по клубовете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не можеш да преживееш, че те смачках днес, нали? Смачкал си си пръстите от писане, аз дори не съм те чел. НО СЕГА ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНО РАЗКРИТИЕ От сигурен източник, близък до Камелия, днес разбрах, че Фокси не спира да досажда на Цветин, отегчавайки го с въпроси за интригите в попфолка. Не е ясно обаче дали Цветин знае, че Фокси ги пише тука тия неща.... Самата Камелия неколкократно е казвала на Фокси да престане с изцепките си в Интернет, защото хора са я предупреждавали, че по този начин петни името й. Той съответно не спира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Смачкал си си пръстите от писане, аз дори не съм те чел. НО СЕГА ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНО РАЗКРИТИЕ От сигурен източник, близък до Камелия, днес разбрах, че Фокси не спира да досажда на Цветин, отегчавайки го с въпроси за интригите в попфолка. Не е ясно обаче дали Цветин знае, че Фокси ги пише тука тия неща.... Самата Камелия неколкократно е казвала на Фокси да престане с изцепките си в Интернет, защото хора са я предупреждавали, че по този начин петни името й. Той съответно не спира. Това беше ясно, по интервюта жената даже отрича да го познава. :1000 (29): Аз лично съм му скрил постовете. Обаче Деса беше най-култова: "Фокси? Какво е това, лисица ли?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Това беше ясно, по интервюта жената даже отрича да го познава. :1000 (29): Аз лично съм му скрил постовете. Обаче Деса беше най-култова: "Фокси? Какво е това, лисица ли?" Олеее, къде го е казвал това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Олеее, къде го е казвал това? В "Открит микрофон" бяха питали Деси Слава нещо свързано с Фокси и тя беше отговорила по този начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Това беше ясно, по интервюта жената даже отрича да го познава. :1000 (29): Аз лично съм му скрил постовете. Обаче Деса беше най-култова: "Фокси? Какво е това, лисица ли?" Аз си спомням едно интервю от преди години в Открит микрофон (може би между 2010 и 2013?). Там тя каза, че не го познава. Обаче после той не пропусна няколко видински панаира да й се натресе, чак седяха на една маса, Цветан беше публикувал снимки. Някои хора преди си мислеха, че Фокси е на заплата при Камелия - да плюе конкурентките й и да й издига имиджа. Нищо подобно, той прави точно обратното и самата тя го е осъзнала, за да му каже да спре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари