Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да попитам само какво значи провокиран за обида? Или обиждаш умишлено или си мълчиш. По същата логика и той я е провокирал :D

Можеш да се върнеш в първият пост на Янева и да видиш какво е написала и как провокира. Какво значи "единственото хубаво е нещо е, че няма да се възпроизведе"? И след това коментира кой имал ботокс в мозъка си... При положение, че не е писала от дни и сега влиза тук в темата за поп фолк и вместо да коментира музика, тя започва точно с тези думи и коментари. Аз това го намирам за провокация. Никой не я е закачал или не е говорил за нея, тя сама започна да ни обижда. Преди няколко дни беше същата работа. Ние си коментирахме "Феноменален" и тя започна да обижда, че сме били с по една гънка на мозъка, не сме чели книги щом слушаме такива песни. Обиди ме, че съм самотна пияница, защото съм споделила, че вечер понякога вкъщи пия вино. Това нормално ли е? Какво я интересува аз какво правя в ежедневието си? Факт е, че ние коментирахме музика, а тя ни нападна с куп лични нападки. След това започна да заплашва как всеки път щяла да ни прави на нищо и да ни смачква, да ни показва колко сме били тъпи... И това заради различия в музикалните ни вкусове.

По повод желанието на някой потребители да направят тема за правата ми ще кажа следното:

Коментарите от преди дни и от днес си стоят. Който има съвест, нека погледне и сам прецени кой е провокатора на нещата. В случая не съм аз тази която мери с двоен аршин. Двоен аршин имат хората, които умишлено си затварят очите пред подобни ситуации, само защото мразят мен и Кондомчо. Същите тези хора не веднъж са имали търкания с въпросната, но сега за да са срещу нас това се забравя и си променят настроението веднага. Който следи редовно форума и тази тема, знае за какво говоря. Същите тези хора влизат тук също за да се заядат с някой и да обидят. От 10 коментара които пишат, 9 са им извън темата и са абсолютен спам. И сега тръгват да се правят на безгрешни самаряни и да заплашват.

Никой от вас няма да остане безмълвен при подобни изказвания, които Янева направи за мен и Кондомчо. Това имам предвид с това, че беше провокиран. Точно заради това наказанията се различават.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аз искам да се обурна към всички трезво мислещи хора в този форум. Ако има останали такива.

През годините съм се нападал и обиждал с много потребители. Кога съм съжалявал, кога не, това са мои мъки.

Но от няколко месеца това, което се случва тук е гнусно и недопустимо и се чудя защо все още има хора, които мълчат. Бан ли ви плаши. Голяма работа, че няма да обсъждате чалга 3 дни...

До кога ще търпим един видно болен потребител да ни кълне и псува по репутациите, да ни държи сметка къде и как гласуваме, да ни нарежда публично ежедневно като тъпи, луди, злобни и завистливи. В репутациите да ни пожелава болести и да кълне семействата ни, а накрая модераторката Стела да му прикрива следите, да банва другите всеки път под предтекст, че те го провокирали и общо взето да се стигне до там, че почти никой да няма желание да пише в този форум...

Вече опарените сме над 15 потребителя. Най лошото е, че въпросната двойка прави точно нещата, за които упрекват после другите. Ставал съм не веднъж на опити да унижават и да се подиграват на други потребители за това с какво се занимават, коя певица харесват, как изглеждат и т.н.

Грозното е, че другите модератори мълчат. И ако повечето не влизат и не им пука, то Фаст е непрекъснато тук и позволява да се случва всичката тази мръсотия.

Липно аз съм поредния, който все по рядко ще влиза, защото тук е сбирщина от негативозъм и лошотия. Всеки си знае за себе си в крайна сметка...

image.png

Сподели в други сайтове

Дюрекса първи е започнал като е обидил Янева в репутацияашта й :mf_surrender:

:roll1: :roll1: :1000 (10):

Янева пише коментар в който казва: "Единственото хубаво е, че няма да се възпроизведе"

Той отговаря на това в репутацията й.

Сега погледни пак и ми кажи как той ще го е написал първи, след като отговаря на написаното от нея? Как ще знае предварително тя какво ще каже? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

А защо го направила, тя глава на раменете си няма ли или я ползват само за поставка у тях (че хич не й е малка) :roll1:

Неблагодарница. Намаза безплатна реклама покрай Екстрата - нито за клипа, нито за песента се е охарчила, освен това Планета не написаха и ред за тоя проект, понеже не искат да работят с Весела и направиха изключение, понеже са били поставени пред свършен факт. Явно това й е мъката.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Предлагам да се направи тема за сваляне на правата на Стела!

Добра идея. Материал има много за последните 6 месеца. Но на Момо не му пука за форума, а и оная яко му се слага.

Правата и няма да бъдат свалени. Темата ще я затвори още преди да се включат потребителите с аргументите си.

Варианта е да ги оставим тук 2-3мата да си пишат и да са щастливи. И без това виждаме, че дори и на празниците денонощно са тук. Чак единия пише за това как пърдяла майка му на всеслушание пред непизнати хора.. Само по тази му постъпка е ясно що за човек може да бъде...

Евала на Янева. Твърде дълго мълча!

image.png

Сподели в други сайтове

Аз искам да се обурна към всички трезво мислещи хора в този форум. Ако има останали такива.

През годините съм се нападал и обиждал с много потребители. Кога съм съжалявал, кога не, това са мои мъки.

Но от няколко месеца това, което се случва тук е гнусно и недопустимо и се чудя защо все още има хора, които мълчат. Бан ли ви плаши. Голяма работа, че няма да обсъждате чалга 3 дни...

До кога ще търпим един видно болен потребител да ни кълне и псува по репутациите, да ни държи сметка къде и как гласуваме, да ни нарежда публично ежедневно като тъпи, луди, злобни и завистливи. В репутациите да ни пожелава болести и да кълне семействата ни, а накрая модераторката Стела да му прикрива следите, да банва другите всеки път под предтекст, че те го провокирали и общо взето да се стигне до там, че почти никой да няма желание да пише в този форум...

Вече опарените сме над 15 потребителя. Най лошото е, че въпросната двойка прави точно нещата, за които упрекват после другите. Ставал съм не веднъж на опити да унижават и да се подиграват на други потребители за това с какво се занимават, коя певица харесват, как изглеждат и т.н.

Грозното е, че другите модератори мълчат. И ако повечето не влизат и не им пука, то Фаст е непрекъснато тук и позволява да се случва всичката тази мръсотия.

Липно аз съм поредния, който все по рядко ще влиза, защото тук е сбирщина от негативозъм и лошотия. Всеки си знае за себе си в крайна сметка...

Kondomcho:

6 награди тази година. За теб нула, ЗЕРО! Отново не ти стана играта. И сега остана да се правиш на жертва и да правиш апели! Как не те е срам? Във всеки коментар ме обсъждаш, стана маниакално твоето състояние, а аз от теб дори не се интресувам. Боли нали? В крайна сметка насреща получаваш това, което си дал/посял. Той обсебен да ме плюе 1 година, аз с перце ще го галя. Ниенте капуто!
Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :1000 (10):

Янева пише коментар в който казва: "Единственото хубаво е, че няма да се възпроизведе"

Той отговаря на това в репутацията й.

Сега погледни пак и ми кажи как той ще го е написал първи, след като отговаря на написаното от нея? Как ще знае предварително тя какво ще каже? :mf_surrender:

Ама ти сляпа ли си? Не виждаш ли колко по-обиден е неговия коментар,че даже и дете е намесено :mf_surrender: По-добре му дай и на него 3 дни минимум или седмица или най-добре се откажи от правата си,че това днес мина всякакви граници. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Добра идея. Материал има много за последните 6 месеца. Но на Момо не му пука за форума, а и оная яко му се слага.

Правата и няма да бъдат свалени. Темата ще я затвори още преди да се включат потребителите с аргументите си.

Варианта е да ги оставим тук 2-3мата да си пишат и да са щастливи. И без това виждаме, че дори и на празниците денонощно са тук. Чак единия пише за това как пърдяла майка му на всеслушание пред непизнати хора.. Само по тази му постъпка е ясно що за човек може да бъде...

Евала на Янева. Твърде дълго мълча!

:bx:

Сподели в други сайтове

Още един коментар, който е спам и ще има банове. След моя пост трия всичко, което не е по темата.

Айде давай ми го :) Ама както си хванала метлата, кво ги галиш с перце тия тролово, поне по един ден и за тях, не им омръзна начи, време им да се учат или изчезват. Ако няма да пишат за друго, да хващат пътя начи.

Сподели в други сайтове

Айде давай ми го :) Ама както си хванала метлата, кво ги галиш с перце тия тролово, поне по един ден и за тях, не им омръзна начи, време им да се учат или изчезват. Ако няма да пишат за друго, да хващат пътя начи.

1 час бан за спам.

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

1 час бан за спам.

:3fdb8960598fa63e:

Тази песен ми е най-любимата от поредицата на "#". Всичко в този проект крещи: "Аз съм Лидерката".

Най-добрият клип на Валери Милев.

Сподели в други сайтове

Тази песен ми е най-любимата от поредицата на "#". Всичко в този проект крещи: "Аз съм Лидерката".

И на мен ми е много любима. Харесвам такива надъхани песни. В дискотеките е тотален хит. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням онова за лисицата Десислава го беше казала в лайфчат с Благой, някъде в първите дни от излизането на "В друг живот". Бях го търсил преди време, за да го постна, но нещо не го бях открил.

Но мисля, че тя и преди това беше чувала за Фокс или я бяха питали, включително и в Открит микрофон, просто има навика да се отнася и да изпраща някои спомени нейде в съзнанието си. :1000 (29): И мен в някои случаи ме е наричала даже по име, а в последствие при други срещи ме е зяпала неадекватно все едно съм й познат, но не може да се сети хаха. :1000 (29): Сладурана.

Хайде послучай празниците едно поздравче от мен.

Сподели в други сайтове

Ти кого плашиш с бан ма уруфляк, който кур не е виждала цяла година. Следващата пак те чака глад. И с ботолс никой не би ти го пъхнал, щото си тъпа като метла!

Заклевам се, Умирам от кеф да ви гледам на празниците да броите докато хората празнуват и се забавляват семейно и с проятели. А вие тук гниейки в злоба цял живот ви чака самота и нещастие. Всеки си пилупава заслуженото в живота. Отхвърлени от обществото плужеци, ще ми се отварят. Плюнки мръсни. Никакво съжаление за такива като вас. И лайното си не бих дал за вас. Толкова сте мизерни и нищожни.

Весели празници на нормалните потребители. И аз подобно на Сашо и други потребители все по рядко ще ви удостоявам с присъствието си. Дано се пробудите!

image.png

Сподели в други сайтове

първо погледни в себе си. гнусен гейтак

29yfmgk.jpg

Не е ли велико как разни хора, дето уж не влизали, много държат да ни се обяснят, все едно някой го интересува нали, как вече нямало да ни удостояват с присъствието си наоколо?

Предлагам да отпразнуваме повода с песента на султанката Исмигюл по тоя повод!

Мейк лицемерие грей ъген 2019!

Сподели в други сайтове

Някой знае ли къде ще е участието на Лорена на 31?

Търговище - механа Чевермето

Сливен - club Moderno

*участията се обявяват като събития в официалната страница на Лорена и официалната страница на HitMixMusic*

Сподели в други сайтове

Търговище - механа Чевермето

Сливен - club Moderno

*участията се обявяват като събития в официалната страница на Лорена и официалната страница на HitMixMusic*

Мерси и тя не е подходяща.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...