plambata Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Пламба, сега проверих. Събота на Гальо му се води трети ден в чарта, тоест отчели са само първите няколко часа на първото му денонощие, които все пак са били достатъчни да влезе на №1 с 204К. Премиерните дни очевидно ние трябва да си ги следим. Ясно - явно се броят гледанията до полунощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Да не говорим, че Емануела в последните проекти пееше само на една тематика - какви боклуци са мъжете. С последните проекти малко смени посоката. А и е една от малкото която заложи на балада с добра видеореализация. Май само Глория и Емилия в последните години са го правили. Също и най-успешния и изпипан във всяко отношение такъв проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Това обаче много зарибява. Очаквам да се получи както с ''Виновна''. И на мен много ми харесва , доста силна песен браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 А някои спореха с мен тук ,че куплетите не приличали на тази песен. Като гледам и музиката е тяхна какво ще кажеш Danger? Я чуйте пак добре!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 И мен ме зариби на Емица, но само началото на припева - яко се набива. От куплетите нищо не мога да запомня. Много интересно е аранжирано, където не се пее, но можеше да е малко по-мазна песента 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Аз пък какво бях разбрала, че песента ще е с тати Стораро Нещо не ми се слуша сега, пуснах и ми е много мазно. "Шефката" поне е със супер мелодийка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Също и най-успешния и изпипан във всяко отношение такъв проект. Ами да, изкопиран и от клипа на Рики "Private emotion".На Рики е класика, а това тук е бледо копие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ами да, изкопиран и от клипа на Рики "Private emotion".На Рики е класика, а това тук е бледо копие Е, чак копиране не бих казал. Евентуално някои нюанси да са взаимствани, иначе разни такива клипове с огън и вода колкото искаш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Помним ли този хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ами да, изкопиран и от клипа на Рики "Private emotion".На Рики е класика, а това тук е бледо копие Е, не. Само Райна ще копира. Другите са амсалачки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Е, чак копиране не бих казал. Евентуално някои нюанси да са взаимствани, иначе разни такива клипове с огън и вода колкото искаш. :1000 (29): То си личи, че е от неговия клип. Колко неща са копирали от клипове на Рики и други наши изпълнители- и от Nobody wants to be lonely,I don't care, Livin'la vida loca, Private emotion, Lo mejor de mi vida eres tu. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Е, не. Само Райна ще копира. Другите са амсалачки Страхотна дума, обожавам я. Бях я забравил. Не е като да не вкарваш добри лафове тук. Как е кючека на Деса? Не мога да го чуя в момента. Наоколо се слуша класическа музика и ще е потрес да го надуя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Страхотна дума, обожавам я. Бях я забравил. Не е като да не вкарваш добри лафове тук. Как е кючека на Деса? Не мога да го чуя в момента. Наоколо се слуша класическа музика и ще е потрес да го надуя. Става за сутрешна гимнастика. Добре раздвижва стария кокал. И Деса вече ще звучи от колите на сводниците :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Става за сутрешна гимнастика. Добре раздвижва стария кокал. И Деса вече ще звучи от колите на сводниците :1000 (29): От колите на тия с дебелите и мазни вратове, за които пееше едно време със сълзи на очи. Защо ѝ беше, защо? Всеки, който я помоли за фийчъринг - и тя първа писта, подайгъзицата. Я да я стягаш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 От колите на тия с дебелите и мазни вратове, за които пееше едно време със сълзи на очи. Защо ѝ беше, защо? Всеки, който я помоли за фийчъринг - и тя първа писта, подайгъзицата. Я да я стягаш... Сигурно Сторарови са я заплашили с магия и тя милата как да откаже Нека има и тя един хит. Но ще се изкефя ако я попита някой фен в страницата и дали и това в записала със сълзи на очи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деса веднъж на няколко години изтрещява и пуска такива песни. Изненадващо е, ще след 22 години още има изненадани, че вече не ги пее със сълзи на очите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Е, това е много мазно, хора. Предпочитам "Правописна грешка" и "Нещо за душата". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деската явно иска да влезе и в таргета на циганските сватби, това е нисша с много голяма перспектива. Чалгите от "Гореща следа" са къде-къде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Отвратителна гнусотия. Такъв глас да похабява за записването на подобни пошли неща. Все едно не ни стига цялата циганизция, та и имена като Десислава, която преди година в Две капки вода пееше Бриндиси от Травиата да пуска такива парчета и то с толкова неприятния Фикрет. И понеже такива неща се слушат, вероятно ще навърти някакви гледания, които аз се надявам изобщо да не са много. Заслужава провал на това "парче". С Много съм добра ѝ се размина, защото пеенето ѝ е на ниво и е някак по-интересна мелодията, но това е от най-гнусните и мазни кючеци, които лично мен ме карат да си тръгна от дискотеката. Не може и не бива да се толерира това от нея. Според мен се ръководи от Галена, тъй като са много добри приятелки. Пуснаха песни в еднаква стилистика, а сега това е като продължение на Шефката, която и без това е същата гнусотия. Да не говорим за лицемерието на Десислава. Не всичко е пари и чалга, жено. От теб очакваме много други неща, но не и подобни бълвочи, които е срамота да излизат след толкова години кариера. По 1000 интервюта се обикаля да се говори как 100 парички ги е пяла със сълзи на очи, има песни като Лудост е и колко английски парчета, а сега се пуска по пързалката. Не бива така. ДО момента за мен тя беше успяла да намери баланс между комерс и смислени приятни за слушане парчета, но с това тотално изгуби този баланс. Надявам се да нес е възприеме, да се коментира негативно и да се усети, че ние не искаме от нея цигании, а качествена музика. И не бива да слуша хитрушата Галена, която ѝ пълни главата с идеи как да върви кариерата. Десиславо, осъзнай се и се стегни, иначе ще разочароваш много от дългогодишните си почитатели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Отвратителна гнусотия. Такъв глас да похабява за записването на подобни пошли неща. Все едно не ни стига цялата циганизция, та и имена като Десислава, която преди година в Две капки вода пееше Бриндиси от Травиата да пуска такива парчета и то с толкова неприятния Фикрет. И понеже такива неща се слушат, вероятно ще навърти някакви гледания, които аз се надявам изобщо да не са много. Заслужава провал на това "парче". С Много съм добра ѝ се размина, защото пеенето ѝ е на ниво и е някак по-интересна мелодията, но това е от най-гнусните и мазни кючеци, които лично мен ме карат да си тръгна от дискотеката. Не може и не бива да се толерира това от нея. Според мен се ръководи от Галена, тъй като са много добри приятелки. Пуснаха песни в еднаква стилистика, а сега това е като продължение на Шефката, която и без това е същата гнусотия. Да не говорим за лицемерието на Десислава. Не всичко е пари и чалга, жено. От теб очакваме много други неща, но не и подобни бълвочи, които е срамота да излизат след толкова години кариера. По 1000 интервюта се обикаля да се говори как 100 парички ги е пяла със сълзи на очи, има песни като Лудост е и колко английски парчета, а сега се пуска по пързалката. Не бива така. ДО момента за мен тя беше успяла да намери баланс между комерс и смислени приятни за слушане парчета, но с това тотално изгуби този баланс. Надявам се да нес е възприеме, да се коментира негативно и да се усети, че ние не искаме от нея цигании, а качествена музика. И не бива да слуша хитрушата Галена, която ѝ пълни главата с идеи как да върви кариерата. Десиславо, осъзнай се и се стегни, иначе ще разочароваш много от дългогодишните си почитатели. Мале, много яко си подпалил. Обаче веднага бързаш да набедиш Галена, че едва ли не й ръководи кариерата. Не е изключено самата Деса да я копира, виждайки кой раздвижва нещата във фолка в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Мале, много яко си подпалил. Обаче веднага бързаш да набедиш Галена, че едва ли не й ръководи кариерата. Не е изключено самата Деса да я копира, виждайки кой раздвижва нещата във фолка в последните години. Не ме кефи жена, която има най-комплексния глас в България да пее след 20 години кариера Моят мъж е тарикат и мега як :feminist_en: Не набеждавам, а разсъждавам, съдейки по факти като доброто им приятелство. А Десислава е фльорца и знаем през годините как винаги се влияе от другите, нали я гледахме и 2 пъти във вип брадър как лесно ѝ пълнят главата. Просто е добродушна и наивна, а това са качества, които не могат да бъдат споменати при Галена, познавайки амбициозната ѝ натура Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Мале, много яко си подпалил. Обаче веднага бързаш да набедиш Галена, че едва ли не й ръководи кариерата. Не е изключено самата Деса да я копира, виждайки кой раздвижва нещата във фолка в последните години. Според мен е просто забавно. Галена и ръковедела кариерата, пак много бързо забравиха защо изобщо в момента Деса има кариера все още. Иначе е нормално да се преориентира към мазното циганско звучене - по дискотеки пари вече няма, докато по цигански сватби, кръщенета, сюнети и прочее има и неслучайно всички са се ориентирали натам. Бройкания в тубата сметки не плащат. Лично аз напълно подкрепям Деса в новото и начинание и пожелавам небивал успех, както и с нетърпение очаквам бъдещето и официално ребрандиране на Фатмагюл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Според мен е просто забавно. Галена и ръковедела кариерата, пак много бързо забравиха защо изобщо в момента Деса има кариера все още. Иначе е нормално да се преориентира към мазното циганско звучене - по дискотеки пари вече няма, докато по цигански сватби, кръщенета, сюнети и прочее има и неслучайно всички са се ориентирали натам. Бройкания в тубата сметки не плащат. Лично аз напълно подкрепям Деса в новото и начинание и пожелавам небивал успех, както и с нетърпение очаквам бъдещето и официално ребрандиране на Фатмагюл. Твоите очи е и за двете голям плюс, не си мисли, че Деса е драпала да пее с Галена Не вървиш. Повече се постарай следващия път :1000 (29): Иначе ясно, че всички се въртят около парата, особено сега като гледа 3 деца Деска, но не бива да се правят нещата на всяка цена. Аз ѝ желая да няма гледания на такива песни и хората в дискотеките да си сядат на това парче :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Как няма да се палим като с години сме фенове на най-открояващата се и разнообразна чалга певица (за талантлива да не говорим), а на нея накрая винаги й идва вдъхновението да издивее и да разруши постигнатото. Цяла година я чакаме да се завърне с гръм и трясък и да им покаже коя е, а тя решава да пусне два последователни тотал комерса, в които изглежда съвсем обезличена. Единствено таланта й да си преобразява гласа в различни насоки е хубавото и в тази песен. Само на този глас трябва да разчитаме отново, за да ни зариби. И на мен взе да ми идва в повече вече- макар и песента първоначално да ме зариби само след няколко слушания вече предпочитам да не я беше пускала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Пращаме ли Анелия извън Топ 5 ? пуска провал след провал (Копакабана,Просяци) 500 к за 5 дена , А Емануела вече мина 600 к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари