foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Камелия обаче разбива с Луда по тебе. Много жалко, че песента не е в собствения й канал. Ако беше в канала и Пайнер щяха да я изтрият, както други 2-3 клипчета с по няколко милиона през годините. А сега нямат очи да го направят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 На Камелия от тия 315к сигурно 300к са от Ех Юго републиките. Която и песен да беше в филма щеше да има същият успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Жалко, че Камс все още не държи правата върху Луда по тебе. Можеше да направи един взривоопасен нов клип с нов аранжимент и с лекота да навърти 20-30 милиона... поне. За положението на Галена и Преслава от 2018 предлагам и двете страни да се успокоят. Каквото било в миналата година- било (казвам го въпреки, че мнението ми кой точно е хита на годината е доста колебливо и навярно на финалния етап на наградите доста ще се чудя). Време е за новите подвизи на любимците на Рамания. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Можеше да направи един взривоопасен нов клип с нов аранжимент и с лекота да навърти 20-30 милиона... поне. Класиките не се пипат! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Всички тук приписвате успеха на "Луда по тебе" на Камелия и я изкарвате голяма звезда, а всъщност всичко се дължи на успеха на филма. Ако филма не беше тотален хит там, кой щеше да чуе песента на Кама? Както казва Willy и други песни можеше да са в това положение. Винаги има интерес към песните от нашумели филми. По-интересно е двойният ви стандарт. Можем да броим гледанията на "Луда по тебе", нищо, че не идват от България, да парадираме и да го броим за мега успех на Камелия, като я изкарваме едва ли не балканска звезда. Не може, обаче да се броят гледанията на песни, като "Шефката", защото се натрапваме. Не можем и да го броим за успех И на Галена, нищо, че има участие в песента. Да... страхотна обективност имате. Продължавайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 На Камелия от тия 315к сигурно 300к са от Ех Юго републиките. Която и песен да беше в филма щеше да има същият успех. Много е лесно сега да се правят такива изводи. Що не го прогнозираха "капацитетите" преди "Южен вятър"? Която и да е друга песен? - не, няма такъв виц. Такива неща стават веднъж на 20 години и няма рецепта за тях. Просто Камелия си е късметлийка и това е положението. Най-малкото, което може да направи Кама за този ненадейно споходил я шанс е да иде, на премиерата на филма в София, след 10-тина дни. Със сигурност ще я чакат достатъчно журналя, които да създадат сензация в най-скучното откъм светски живот време на годината - след празниците. Нядявам се да не ни обясняват сега, че "Луда по тебе" не става, само щото е смачкала и изплюла в кофата "Шефката" и "Да гори в любов" на нова година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Няма какво да се гадае дали друга бг чалга е щяла да има Каминия успех, просто защото няма такава към днешна дата. Късмет. И коя друга бихте предложили? Трябва да е запеваема, преди всичко. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 http://vid.btv.bg/avod/2018/12/26/M0082255...eehee5eeN-2.mp4 53:00 Азис и Ку-ку бенд - Позна ли ме също си струва да се чуе. 01:11:11 Мерси! Похвално е, че е пяла на живо, но нещо не звучи добре. Сигурно е била притеснена. Но иначе е страшна чаровница. И като я гледам спокойно може да отнеме прозвището Яката дупара от Гери-Никол. Азис е бетон на живо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 В това новогодишно шоу на Слави като видях Кирил Маричков стоях като втрещен. Един от най-големите хейтъри на чалгата, при чалгар на нова година? Иначе, поредното предаване в което Слави събира някакви звездици, за да им покаже, че нищо не струват пред него и бенда му. Като ги погледнеш как са му дошли на гости веднага става ясно, че на фона на костюмите, фраковете и вечерните рокли на бенда и беквокалистите, Преслава си е облечена като ученичка от Добрич и селото никога не е излязло от нея, а плейбека по участия прави синбековата и изява повече от постна. Тита пък е объркана девойка, която дрогиран дизайнер е решил да я направи Angry Birds, като я е убедил, че това е супер модерно. Галена видно е най-стилна и само нея може да не я е срам, че се е появила там, но пък тя с тоя избор на песен, плейбека и унилото излъчване.... абе дълга история. Азис май бе най-адекватен и като хитър циганин остави бенда да изсвири по свой начин песента му, като си придаде тежест пред Дългия, но "учиндолската" гордост не вярвам да се е впечатлил въобще. И без това може би най-добрата песен в чалгата за миналата година ("Затова") е негова и само като си я изпя, другите би трябвало само да ръкопляскат. Да, супер актив е да си там, точно преди нова година, но май само с това ще си останат така обсъжданите 2 чалгарки. За пореден път изпуснаха златен шанс. Утре като отворим сайтовете отново ще ги нареждат и пак ще имат основание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Азис сцепи в новогодишната програма. Изпя я брилянтно, с много чувство - евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Жалка пък с тоя плейбек и гримаси. Много е антипатична. Като сложим, че и тук навира неуспешната си песен. Дали не е така намусена, заради това че пее и тук преди Преса? Супер непрофесионално поведение има. Хората снимки за новогодишно издание правят, а тя гледа на кръв. никакви приятелства с бивши ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Мерси! Похвално е, че е пяла на живо, но нещо не звучи добре. Сигурно е била притеснена. Но иначе е страшна чаровница. И като я гледам спокойно може да отнеме прозвището Яката дупара от Гери-Никол. Азис е бетон на живо! Ти сериозно ли? Певица с 15 годишна и кусур кариера била притеснена да изпее 1 песен, и то даже не пред публика? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ти сериозно ли? Певица с 15 годишна и кусур кариера била притеснена да изпее 1 песен, и то даже не пред публика? притеснена от присъствието на Галена от километри личи, че са вкарани насила там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 притеснена от присъствието на Галена от километри личи, че са вкарани насила там Ебах ти и певицата начи, щом толкоз и лесно пада гласа. Ко ми я фалят тука тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ебах ти и певицата начи, щом толкоз и лесно пада гласа. Ко ми я фалят тука тогава. Тя си имаше чудесен глас, но явно го разсипа с тия наркотици и начин на живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Нядявам се да не ни обясняват сега, че "Луда по тебе" не става, само щото е смачкала и изплюла в кофата "Шефката" и "Да гори в любов" на нова година. "Луда по тебе" става. Ти не ставаш с липсата на логика. Правим класация за това какво са слушали българите на Нова Година, а не сърбите, хърватите и босненците. Анадън му, my friend? По твоята логика, ако песните на Галена и Преслава освен от българи се слушаха в още 5 държави, щяха да са с трафик от порядъка на над 1 милион за денонощието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тя си имаше чудесен глас, но явно го разсипа с тия наркотици и начин на живот. По принцип не споря, че имаше чудесен глас навремето. Тука обаче дори не говоря за глас, не съм сигурен че говорим и за техника или вокални умения дори. Лично аз намирам за невероятно резилно певица с над 15 годишна кариера да бъде оправдавана как не може да си изпее песента - 1 песен - на живо, щото била притеснена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 никакви приятелства с бивши ! Кики пак е зейнала ехидно и безпардонно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ти сериозно ли? Певица с 15 годишна и кусур кариера била притеснена да изпее 1 песен, и то даже не пред публика? Притиснителничка е тя. Като си взима парите вечер след участие също. Избива я пот по челото и се крие зад вратата на офиса да се подхилква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 По принцип не споря, че имаше чудесен глас навремето. Тука обаче дори не говоря за глас, не съм сигурен че говорим и за техника или вокални умения дори. Лично аз намирам за невероятно резилно певица с над 15 годишна кариера да бъде оправдавана как не може да си изпее песента - 1 песен - на живо, щото била притеснена? Резилно е, няма спор. И това е певица, която има претенции да е лидерка вече толкова години. Да не е дебютантка на сцената,че да се притеснява? Колко участия и концерти са й минали през главата.... Аз обаче не оправдавам и Галена за плейбека. Не и при положение, че си изкарва участията на живо, за разлика от Преслава. Можеше да си я изкара на живо, или да изпее друга песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 "Луда по тебе" става. Ти не ставаш с липсата на логика. Правим класация за това какво са слушали българите на Нова Година, а не сърбите, хърватите и босненците. Анадън му, my friend? По твоята логика, ако песните на Галена и Преслава освен от българи се слушаха в още 5 държави, щяха да са с трафик от порядъка на над 1 милион за денонощието. Ама как се припозна на секундата, че говоря точно за теб и подобните ти тролове? СлучаЕност? - не мисля. Но пък от друга страна е супер, че точно ти, главният хет-брояч на "Шефката" си така "щастливТ", че "Луда по тебе", най-големият хит в българската чалга за всички времена е сгазила като валяк цинкова кофа всичко дето мърда в Пайнер, барабар половината "Шефка", че другата половина е на Тони Стораро и Касъмовите. Не е лошо да се уточняваш, като ми я хвалиш. Та в този ред на мисли, след поредната издънка на Галена, що не вземеш да се скриеш поне за няколко дни, щото този път беше в национален ефир и ще те бъзикам до второ пришествие. 5 години не съм закачал Галена и само заради теб сега може да извадя архивите и да си припомним нещастната част от кариерата и. Дали си струва? Може би не, но пък ще те дисциплинирам, със сигурност. Може и да си пусна заявление за модератор и тогава Стела да не може да те пази както го прави сега, а ти за благодарност се насираш върху метеното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Та в този ред на мисли, след поредната издънка на Галена, що не вземеш да се скриеш поне за няколко дни, щото този път беше в национален ефир и ще те бъзикам до второ пришествие. 5 години не съм закачал Галена и само заради теб сега може да извадя архивите и да си припомним нещастната част от кариерата и. Дали си струва? Може би не, но пък ще те дисциплинирам, със сигурност. Може и да си пусна заявление за модератор и тогава Стела да не може да те пази както го прави сега, а ти за благодарност се насираш върху метеното... Модератор ще ставам аз (глобален). Ще хвърлям чоп кои трима от любимите ми потребители да получат перманентен бан. Причини винаги ще измисля, аз имам дар слово. Така, че те съветвам да обмисляш по два пъти какви ги говориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Модератор ще ставам аз (глобален). Ще хвърлям чоп кои трима от любимите ми потребители да получат перманентен бан. Причини винаги ще измисля, аз имам дар слово. Така, че те съветвам да обмисляш по два пъти какви ги говориш. Ще ставаш на некому дедовия. Нали знаеш, че като направя тема за модераторите започват да хвърчат глави? Имал дар слово? Ти сериозно ли? Я се кротвай там, че видно си досадил на много хора тук и немам идея що те търпят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Ще ставаш на некому дедовия. Нали знаеш, че като направя тема за модераторите започват да хвърчат глави? Имал дар слово? Ти сериозно ли? Я се кротвай там, че видно си досадил на много хора тук и немам идея що те търпят. И аз за теб нямам идея защо те търпят. А, всъщност се сетих - вече и малките не те взимат на сериозно. Казах да си тих, за да не си първия изтеглен от томболата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Резилно е, няма спор. И това е певица, която има претенции да е лидерка вече толкова години. Да не е дебютантка на сцената,че да се притеснява? Колко участия и концерти са й минали през главата.... Аз обаче не оправдавам и Галена за плейбека. Не и при положение, че си изкарва участията на живо, за разлика от Преслава. Можеше да си я изкара на живо, или да изпее друга песен. О, в никой случай не оправдавам Галена - изглежда като наказана и тя на това, да запазим добрия тон, мероприятие, и твърде ме съмнява, че е само щото са я курдисали да седи до Василка и Омразното Пете. То си е излагация зад тебе бенда да спи, а ти с плейбека все пак, пък и не е като да няма песни дето можеха да забият. Виж поне се беше нагласила като официален бал, не че не изглеждаше смешно, но да уважим старанието. При Преса и толкоз нямаше, мое ли да се нагласиш като за селска дискотека? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари