asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Според мен този път ще се провалят. Преди е сработвало, но и масово хората вече ги усещат тези неща и винаги ще я отхвърлят- няма да я припознават като тяхната фаворитка. Това с клубовете е мега манипулацията как фирмата ги задължава да поканят определени изпълнители ,за да дойде след това този, който са си поръчали те, но не е ли харизматична ще си пият питиетата и няма да разберат кога се е качила и слязла от там. Само не ми казвай, че Пашев уговаря и Кама да прави дует с нея Няма да се учудя даже вече да я е натискал. Джулия по Нова година и тя ПР започна да си прави, пускат си снимки с Кристиан Кирилов уж, че са гаджета, поела е и тя нещата в свои ръце, но май пак не й обърнаха подобаващото внимание. Нямаше някакви сензационни новини по медиите, както явно им се е искало. Кой е Кристиан Кирилов? Кой, гадже на Коя? Ашк олсун! Самата Джула се хвали в някво интервю, че все повече я разпознавали в клубовете, демек тя ги обикаля, видиш ли, ама не се знае коя им пее. И на този нисък хонорар естествено, че ще я пробутват. Знаем и тактиките с "тая е болна, оная е заета, на ви Коя"... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Кой е Кристиан Кирилов? Кой, гадже на Коя? Ашк олсун! Самата Джула се хвали в някво интервю, че все повече я разпознавали в клубовете, демек тя ги обикаля, видиш ли, ама не се знае коя им пее. И на този нисък хонорар естествено, че ще я пробутват. Знаем и тактиките с "тая е болна, оная е заета, на ви Коя"... Актьор от "София ден и нощ" по Нова ТВ. В периода, когато Сашка Васева правеше дуети с онзи Марио Екстрийм, Кристиан беше охрана на Екстрийма и на всички снимки бяха заедно тримата. След това българи са го засичали с Марио Екстрийма не един път в Гърция да се предлагат на мъже за пари. От този PR, че ходят с Джулия явно се възползват и двамата. Откакто стана много известен покрай това "реалити" май не го били виждали вече да се предлага. Марио пък има заведение в София и се занимава и с благотворителни каузи- храни на ден по над 100 бездомни човека безплатно, дава им гозбите пред заведението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не знам коя е любимка на Пашев, но с Джулия в Гърция на почивка не ходи, а с разни там други едни. Но пък абсолютно сигурно е, че Пайнер му нареждат да включва Джулия в какви ли не проекти, за да си вземе той парите за тях. Те така е в тая фирма. Не е много пазарно, но е проверено... 100% :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Според мен този път ще се провалят. Преди е сработвало, но и масово хората вече ги усещат тези неща и винаги ще я отхвърлят- няма да я припознават като тяхната фаворитка. Това с клубовете е мега манипулацията как фирмата ги задължава да поканят определени изпълнители ,за да дойде след това този, който са си поръчали те, но не е ли харизматична ще си пият питиетата и няма да разберат кога се е качила и слязла от там. Само не ми казвай, че Пашев уговаря и Кама да прави дует с нея Няма да се учудя даже вече да я е натискал. Джулия по Нова година и тя ПР започна да си прави, пускат си снимки с Кристиан Кирилов уж, че са гаджета, поела е и тя нещата в свои ръце, но май пак не й обърнаха подобаващото внимание. Нямаше някакви сензационни новини по медиите, както явно им се е искало. Няма как да прави нещо с Камелия, защото няма как да мине в Пайнер. Но какво пречи да пробват с Джулия? Щом с дървета като Преслава и Галена в началото на кариерите им успяха, значи няма невъзможни неща. С Галена даже не им се занимаваше след 4 години мъка и все греди, но нейният Галин наля пари в Пайнер и виж днес как никой не помни ни срамът с онова клипче, ни провалите и по концерти, нито безплодните напъни от 2004 до .... "Знам диагнозата", която Пайнера лично и я уреди въпреки, че цялата чалга искаше този кавър. п.п. Обаче е много яко как спамерите и "групичката на Стела" се дразнят, чя тук вече се пише и за чалга... :1000 (29): Опитват да се хилят тъпо, но смехът им е през стиснати зъби. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Актьор от "София ден и нощ" по Нова ТВ. В периода, когато Сашка Васева правеше дуети с онзи Марио Екстрийм, Кристиан беше охрана на Екстрийма и на всички снимки бяха заедно тримата. След това българи са го засичали с Марио Екстрийма не един път в Гърция да се предлагат на мъже за пари. От този PR, че ходят с Джулия явно се възползват и двамата. Откакто стана много известен покрай това "реалити" май не го били виждали вече да се предлага. Марио пък има заведение в София и се занимава и с благотворителни каузи- храни на ден по над 100 бездомни човека безплатно, дава им гозбите пред заведението. Бетер селска клюкарка си. Успокой се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Бетер селска клюкарка си. Успокой се! Аз съм спокоен, ти не си. Комуникирам с други хора, не с теб, а в рамките на ден ти два пъти ми търсиш диалог. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Няма как да прави нещо с Камелия, защото няма как да мине в Пайнер. Всъщност да, щом Пайнер искат това с фийчърингите и дуетите от Пашев, значи няма да иска дует от Кама, поне засега. Не съм много запознат от доста време какво става в чалгата и бях решил, че Джулия основно са я поверили на Пашев и всичко идва от него, не е ли той музикалният й продуцент? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Всъщност да, щом Пайнер искат това с фийчърингите и дуетите от Пашев, значи няма да иска дует от Кама, поне засега. Не съм много запознат от доста време какво става в чалгата и бях решил, че Джулия основно са я поверили на Пашев и всичко идва от него, не е ли той музикалният й продуцент? Не, онова с Токича няма да го допусне пак дъртия. Иска всичко за себе си, че не тече яко като едно време от много чешми. Но видно правят екип от Пашев и Джулия. Нещъ като Преслава и Драганински едно време. Пробват, па ако стане. Най-добре ще направят, ако я "скарат" с Тедка "Ломска" и я пробутат на актуална риалити звезда като тези от "Ден и нощ", че чалгарките в средите на едрия бизнес определено не вървят след 2010-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не припявай и ти на лумпениадата просто за спорта. Имаш повечко акъл от масовката и си тук отдавна. Щом с Андреа може, значи всичко е възможно в този бизнес. Видял си, че Джулия върви странно добре и прави дуети с най-големите имена. Виж и графика с участия за да забележиш, че никой няма повече от нея през януари. Видя как говори след концерта, виждаш и аз какво дрънкам от 2 месеца? Нали се сещаш, че щом всеки ден ви говоря за Джулия значи нещо става и нещо съм чул по въпроса. Няма да се хабя, ако няма пусната сламка. Сега ще я облекат в белите костюмчета като Преслава в 2006-та, ще я натрисат във всяко предаване и репортаж на Планета и готово... Това с предаванията и репортажчетата по Планета вече на върви. Не се гледа като през 2006-а година. Факт, че я бутат. И аз знам някои неща, но мисля, че няма да успеят да постигнат това, което искат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Няма омръзване, а клипът е дето се вика един път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Фокси, защо се правиш на тъп, след като не си? Машината за промиване на мозъци вече не работи. Нито някой стои пред Планета и се впечатлява от това което му пускат, нито имат церемонии за награждаване, където да налагат определени имена. От Джулия нищо няма да стане и това трябва да ти е станало пределно ясно вече. Сигурно стана трета година, откакто чета напъни че се готвела за лидерка, а тя дори в топ 5 не влиза, при все всички фийчъринги и дуети с по-силни от нея имена. Един току-що появил се пубер като Денис Теофиков я издухва. Със сигурност тя е най-силния женски дебют в Пайнер след Цветелина Янева, но то и няма конкуренция. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Скоро нещо ще се случи! Обратно броене... 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Андреа е последната голяма звезда на Пайнер. След нея не върви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Втори месец: 7,6м гледания 53к харесвания Направила е 3,150,000 гледания през вторият месец, почти колкото първите на Емануела, Галин и на Кама за не знам колко време, иначе била по голям хит.🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 много сте зле Преславови то бива бива ама да сте толкова злобни Дискотечен хит на годината Анелия и Джулия - "Бръммм" [ 25 ] Галена - "Феноменален" [ 20 ] Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 "Бръм" е един от най-големите дискотечни хитове като в началото имаше голям фурор в дискотеките. Нека Галена е номинирана с Шефката в тази категория. Но пък е долно да се манипулират фалшиви гласове в полза на Бръм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Скоро нещо ще се случи! Обратно броене... 30 Нов хит от Кама.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 "Бръм" е един от най-големите дискотечни хитове като в началото имаше голям фурор в дискотеките. Нека Галена е номинирана с Шефката в тази категория. Но пък е долно да се манипулират фалшиви гласове в полза на Бръм. аз не отричам хитовостта на Бръм. но 100% феновете на Преса гласуват за Джулия - Бръм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 аз не отричам хитовостта на Бръм. но 100% феновете на Преса гласуват за Джулия - Бръм Защо за Джулия? Анелия как така я изключваш, на какъв принцип? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Фокси, защо се правиш на тъп, след като не си? Машината за промиване на мозъци вече не работи. Нито някой стои пред Планета и се впечатлява от това което му пускат, нито имат церемонии за награждаване, където да налагат определени имена. От Джулия нищо няма да стане и това трябва да ти е станало пределно ясно вече. Сигурно стана трета година, откакто чета напъни че се готвела за лидерка, а тя дори в топ 5 не влиза, при все всички фийчъринги и дуети с по-силни от нея имена. Един току-що появил се пубер като Денис Теофиков я издухва. Със сигурност тя е най-силния женски дебют в Пайнер след Цветелина Янева, но то и няма конкуренция. Ще видим какво ще се случи, но този филм го гледам за 4-ти път и винаги има хепиенд. А именно, новата генерация измества старата. Не крия, че адвакатствам на тази сюжетна линия, защото преди много години бях обещал това във форума на Планета и в истериите от 2008-2010 в Рамания, когато старата генерация бе изместена от тази на Преса и Галена. 10 години по-късно сме на изходна позиция, но вие сте от губещата страна. Такъв е живота, а и виж анкетата. "Бръм" цепи мрака... и "Феноменален"... Дискотечен хит на годината Анелия и Джулия - "Бръммм" [ 25 ] Галена - "Феноменален" [ 20 ] п.п. За Денис Теофиков сме на едно мнение. Все пак е наше момче. Преди години бе в един клас със сина ми... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 и тука същата работа Мамасита си беше хит. . а кой помни тъпата песен на Гергана и Лъзар ли е къв е там. Фийчъринг на годината Лазар ft. Гергана - "Ако нямам теб" [ 24 ] ** [50.00%] Татяна ft. Adnan Beats - "Мамасита" [ 24 ] ** [50.00%] по-добре да няма награди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 "Ако нямам теб" е много по-качествена от лайното на Татяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Нов хит от Кама.. Дай БОЖЕ, но не. Мега скандално ще е ... Някой се завръща като подарък за РД-то ми ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 аз не отричам хитовостта на Бръм. но 100% феновете на Преса гласуват за Джулия - Бръм И не само феновете на Преслава ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Кво става с Джордан? След хита на лятото настана затишие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари