El Gato Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Новата на Андреа, май ще е от Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Новата на Андреа, май ще е от Оцко. Дано смаже ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 простите чалгари не е оцениха Това наистина остана недооценено, а е адски добро.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Живи ли сте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Живи ли сте? 'Здрава съм' https://www.facebook.com/GalenaMusic/photos...e=3&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Преслава е на турнето от 2005 г., пак си фантазираш глупости. 2007-ма вече беше категорична лидерка. И както видяхме на последния концерт, една от песните й през въпросната година - "Водка с утеха", никак не се е забравила Днешната конюнктура няма нищо общо с тогавашната - нито има турне, нито има награди. Нито фантазирам, нито си измислям, само на вас ви се ще да е така. Не мога да ви помогна, след като 10 години ви дрънках, а вие все това ми отговаряхте. Нищо категорично не е била Преса през 2007, а стана чак в края на 2007 и началото на 2008, с албума "Не съм ангел". Но много бързо и мина звездеенето, защото на турнето в лятото на 2008 бързо бе приземена с 30 биса от Видин до Варна на Кама и нито 1 нейн. Даже изпадна в паника тогава и влезе в обяснителен режим с жълтите медии, защото бях написал унищожителен коментар за изявата и на турнето във Видин, а гл. редактор на "Уикенд" Мартин Радославов (пасивен педал), ми преписа поста със запетайките и го направи статия. До ден днешен не съм си търсил авторските права, защото се насладих как я размазват за пръв път в кариерата и. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 много е скучно без Конди и Стела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 много е скучно без Конди и Стела Тук съм вече, върнах се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 много е скучно без Конди и Стела На Стела и е през оная работа за теб, Конди и подобните ви. Тук ни вали сняг, а тя при камилите в Йордания.... Но когато и да се върне, ще и обсъдим правата на мод. Не сме забравили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 28 дни... soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Happy Birthday my Qeen Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тук съм вече, върнах се. Носеше се слух,че са те отвлекли и гаврили с теб. Тъкмо щях да се организирам да тръгвам да те търся И да не е спам, поздрав за всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Фаст, анкетата за гласуване за песен защо е затворена, като срока е до днес включително? Резултатите са равни ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 На Стела и е през оная работа за теб, Конди и подобните ви. Тук ни вали сняг, а тя при камилите в Йордания.... Но когато и да се върне, ще и обсъдим правата на мод. Не сме забравили... Какво има да обсъждаме? Който трябваше се произнесе много ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Максим - Не целувай друг / скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 почти 3 млн ! Дебют на годината ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 почти 3 млн ! Дебют на годината ! Кадрите от новия клип дават надежди за балада, дано мачка като с "Богиньо моя". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Точно на рождения ден на Камелия форума почти почина. СлучаЕнот? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 На Стела и е през оная работа за теб, Конди и подобните ви. На мен ми каза, че ме обича. Излъгала ли ме е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 На мен ми каза, че ме обича. Излъгала ли ме е? Изглежда! Тя и на мен е казвала, пък виж е е сега . Ще последва и при теб. Споко, има време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Изглежда! Тя и на мен е казвала, пък виж е е сега . Ще последва и при теб. Споко, има време Аз това, което виждам от месеци насам, е че не спираш да я споменаваш и плюеш. Тя твоето внимание не го търси. Та кое да видя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Изглежда! Тя и на мен е казвала, пък виж е е сега . Ще последва и при теб. Споко, има време Всъщност, Джиго, така и не си разказал (като изключим онзи страшно интересен чат по мой адрес), какви ги плетеше тя на ЛС с теб, докато бяхте дружки... Сигурна съм, че имаш поне няколко скрити коза - скандали в магическия ръкав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Всъщност, Джиго, така и не си разказал (като изключим онзи страшно интересен чат по мой адрес), какви ги плетеше тя на ЛС с теб, докато бяхте дружки... Сигурна съм, че имаш поне няколко скрити коза - скандали в магическия ръкав! "Бабче" имаше много ама чата е изтрит. Едва ли някой ще ми повярва на казаното без доказателства. (Съдя по мен си ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Новата песен на Борис Дали е продължение на "Пиян" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 "Бабче" имаше много ама чата е изтрит. Едва ли някой ще ми повярва на казаното без доказателства. (Съдя по мен си ) О, аз съм вярваща, чадо! Изложи ни тук няколко точки и подточки, пък остави на мен да реша истина ли са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари