Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 За жалост нейната 2018 ще остане запомнена с тоталното й обезличаване в музикално отношение, пък ако ще новата с Фики да стане най-големия хит. Много високи очаквания имаш - говорим за българска чалга и за певица от този жанр - дето му викат "най-лекият". Да, една от звездите на България е, но не е Адел или Селин Дион, за да хвърляме такива гръмки думи като "тотално обезличаване в музикално отношение". Нали трябва да има песни за всички хора и вкусове. Не може само естетите да бъдат задоволявани вечно. Сигурен съм, че следващата й песен ще е по твой и на Nazzko вкус. Няма да ви забрави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Хайде на Шефката 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Много високи очаквания имаш - говорим за българска чалга и за певица от този жанр - дето му викат "най-лекият". Да, една от звездите на България е, но не е Адел или Селин Дион, за да хвърляме такива гръмки думи като "тотално обезличаване в музикално отношение". Нали трябва да има песни за всички хора и вкусове. Не може само естетите да бъдат задоволявани вечно. Сигурен съм, че следващата й песен ще е по твой и на Nazzko вкус. Няма да ви забрави. Ами ще ти посоча какво НЕ значи тотално обезличаване дори и в периоди, в които пак е изтрещявала- албума Гореща следа. Повлия се от Азис и стана типична кючек дива, но същевременно не забрави и защо е най-разнообразната и новаторска певица и сложи в албума поп, ар енд би, денс, английско, латино… Пусна клип и на невиждан до онзи момент тип песен като Не си ми спешен, а така създаде цяло течение в жанра, по което после други се понесоха. Десислава никога не е била и никога няма да бъде просто една българска чалга певица, колкото и сама да се опитва да се вкара в този термин. :1000 (29): Затова и очакванията към нея винаги ще са много високи- не само моите, а и на много други хора. Особено след като е имала период, в който си е взела пауза от музиката и се предполага, че след това трябва да предложи нещо отличаващо се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ами ще ти посоча какво НЕ значи тотално обезличаване дори и в периоди, в които пак е изтрещявала- албума Гореща следа. Повлия се от Азис и стана типична кючек дива, но същевременно не забрави и защо е най-разнообразната и новаторска певица и сложи в албума поп, ар енд би, денс, английско, латино… Пусна клип и на невиждан до онзи момент тип песен като Не си ми спешен, а така създаде цяло течение в жанра, по което после други се понесоха. Десислава никога не е била и никога няма да бъде просто една българска чалга певица, колкото и сама да се опитва да се вкара в този термин. :1000 (29): Затова и очакванията към нея винаги ще са много високи- не само моите, а и на много други хора. Особено след като е имала период, в който си е взела пауза от музиката и се предполага, че след това трябва да предложи нещо отличаващо се. Напротив - винаги е била просто една чалга певица. С това е станала известна, от това се е издържала, това прави и днес. Може да пее разнородни стилове, което свидетелства за таланта й, но си е попфолк дива с някакво по-голямо одобрение в обществото от имена като Галена, която не се слави с добри гласови данни. Тя и Преслава има по-голямо одобрение заради същия факт, обаче пак си остава една фолк певица. Величаеш Деси Слава твърде много. Това ти създава свръх очаквания. И като не ти ги покрие, си разочарован и не ти е гот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Леко и без зор, хитът на годината си проправя път измежду милионните бози, идващи от Димитровград. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Леко и без зор, хитът на годината си проправя път измежду милионните бози, идващи от Димитровград. Хитът на годината с по-малко гледания от "Богови земльом ходе" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деса си е чалга отвсякъде - изрусена цицорана от прованса с чалга репертоар. Ай, стига! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Хитът на годината с по-малко гледания от "Богови земльом ходе" За сметка на това "Луда по тебе" скоро с повече от "Не се изтриваш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Напротив - винаги е била просто една чалга певица. С това е станала известна, от това се е издържала, това прави и днес. Може да пее разнородни стилове, което свидетелства за таланта й, но си е попфолк дива с някакво по-голямо одобрение в обществото от имена като Галена, която не се слави с добри гласови данни. Тя и Преслава има по-голямо одобрение заради същия факт, обаче пак си остава една фолк певица. Величаеш Деси Слава твърде много. Това ти създава свръх очаквания. И като не ти ги покрие, си разочарован и не ти е гот. Ами може би наистина я величая твърде много, а тя явно не го заслужава, не и към днешна дата. Неведнъж съм обяснявал защо я смятам за изпълнителката с потенциал някой ден да бъде възприемана като най-голямата легенда, но с периоди като настоящия тя може само да прецака предишния напредък и да накара хората да не я взимат чак толкова насериозно. Леко и без зор, хитът на годината си проправя път измежду милионните бози, идващи от Димитровград. А още по-интересен става случая на Ангелския глас, когато вечната й конкурентка е пуснала една от най-добрите и хитови песни за годината, с които успешно е пробила и в дискотеките, но без да се обезличава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 За сметка на това "Луда по тебе" скоро с повече от "Не се изтриваш". Кажи какво очакваш от леличката на фолка (Калудка) на концерта? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Да, Десислава никога няма да бъде просто една чалга певица. Съгласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Кажи какво очакваш от леличката на фолка (Калудка) на концерта? Искам да размаже много брутално. Искам да ги оноди всички парцалеси бясно. Нова песен щяла да представя? Ако е вярно - няма място за посредствени и незапеваеми парчета. Щом ще е премиера на голям концерт, трябва да впечатли още от първото изпяване. Много ще се радвам да уцели масов хит. От старите ще е добре да чуем нещо ненатрапвано твърде много на предни изяви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Да, Десислава никога няма да бъде просто една чалга певица. Съгласен. Всички много добре разбрахте какво имах в предвид. Btw някой знае ли колко е рекорда за най-гледано слайдшоу за първото денонощие? Деса и Фики като нищо ще го минат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Btw някой знае ли колко е рекорда за най-гледано слайдшоу за първото денонощие? Деса и Фики като нищо ще го минат. Ти сериозно ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Всички много добре разбрахте какво имах в предвид. Btw някой знае ли колко е рекорда за най-гледано слайдшоу за първото денонощие? Деса и Фики като нищо ще го минат. "Моето слабо място" мисля, че беше най-гледаното слайдшоу, ако не бъркам или дуета с Галена - Живей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 "Моето слабо място" мисля, че беше най-гледаното слайдшоу, ако не бъркам или дуета с Галена - Живей! МСМ стартира с 60-70к. Живей oбщо е имала към 150К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ти сериозно ли ? Защо да не съм сериозен? На мен ми се върти нещо за втория дует на Преслава и Галена, мисля че имаше към 140-150 хиляди. Деси и Фики в момента са почти с толкова. Надявам се въпросът ми да е бил правилно прочетен, а не някой да си мисли, че съм попитал кое е най-гледаното слайдшоу изобщо т.е Моето слабо място. МСМ стартира с 60-70к. Живей oбщо е имала към 150К. Мерси, значи минаваме Живей и счупваме рекорда... не че е за голяма гордост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Колкото да Галена, ръка тряя да и целувате докат е жива, че Деса не запя маанететата още преди 3 години, ма карай, знаем си ви че сте неблагодарна пасмина. Не се опитвай да лепиш етикети, ако обичаш кой какъв е. Историята е ясна как Галена е напирала за дуета, защото Десислава е име. И двете извлякоха само позитиви от дуета, но то си е и страхотна песен. Из творчеството на българската Адел Много оригинално. На фона на цялостната ѝ дискография това бяха по-скоро изключения. И дано така да си остане. Леко и без зор, хитът на годината си проправя път измежду милионните бози, идващи от Димитровград. Да, само че си дал грешен линк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Песента на Анелия е единствената пайнерска песен, която се показва под Para Bizde. Ето защо този тотален провал вече гони 5млн. btw няма спиране! Борис Дали е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Хитът на годината с по-малко гледания от "Богови земльом ходе" Много се хиля. Ако имаше награди тая година - Песен, Певица и успехи зад граница ни бяха в кърпа вързани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Много се хиля. Ако имаше награди тая година - Песен, Певица и успехи зад граница ни бяха в кърпа вързани. Говореше се, че ще връщат наградите. Ако не са го обмисляли досега, да го обмислят. Но да ги проведат с дисквалифицирани Преслава и Галена, стига толкова сеири вече! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Говореше се, че ще връщат наградите. Ако не са го обмисляли досега, да го обмислят. Но да ги проведат с дисквалифицирани Преслава и Галена, стига толкова сеири вече! :1000 (29): Ааа, не! Да ги връщат, но да връчат на Преслава - певица и песен на 2018, а догодина и певица на десетилетието. Чак тогава разрешавам да я дисквалифицират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Явно Луда по тебе преживява небивал ренесанс, служейки за муза и на тез: https://www.facebook.com/pop.folk.news/vide...amp;__tn__=FC-R Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 С Ивана бързо се случиха нещата с детронацията, защото Преслава чакаше своя ред. След нея няма никоя с такава харзима и талант, която да бъде еднолична лидерка. За това ще си я държи Митачето здраво, че навремето изтърва първата си златна кокошчица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Наистина Преслава заслужава много повече от Ивана да вземе Певица на десетилетието, предвид че е в топ 3 в общо 12 от 14-те години, в които е на сцена, докато Ивана изгърмя още на четвъртата година. Ама като знам, че нечии фенове пак ще я заливат с помия месеци наред, предпочитам да не я печели. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари