Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Slavi и той знае историята. Мисля че е писал вчера на VLAD! Съжалявам само че не пазя снимките !
От снимки няма нужда! Напълно го вярвам, жалко за момчето, изглежда добричко.

Поздрави на Слав!

Сподели в други сайтове

От снимки няма нужда! Напълно го вярвам, жалко за момчето, изглежда добричко.

Поздрави на Слав!

Онзи ден получих факс от тигъра. Скоро на някои ще им се стъжни,а на Капутчо ще му се вдигне пак хемоглобина. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Онзи ден получих факс от тигъра. Скоро на някои ще им се стъжни,а на Капутчо ще му се вдигне пак хемоглобина. :mf_surrender:

Ами хайде съсипвайте я тази,колко още ще чакаме?!? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Дойчо, много се излагаш да заставаш на страната на тия анонимните, честно. Да се осъзнаеш по-скоро.

Няма как да се осъзнае. И той е една озлобена свиня, но за сметка на това дива и необразована.

Нещо се кани да прави мръсно. Този явно не осъзнава, че ще яде такива тюкмеци, че няма да може да се изправи на крака после.

Перманентният бан в Рамания ще му е най-малката грижа.

Янева и тя ще лети със сигурност, не смятам да се правят повече компромиси с нея.

xroflx9 е под въпрос.

Сподели в други сайтове

Няма как да се осъзнае. И той е една озлобена свиня, но за сметка на това дива и необразована.

Нещо се кани да прави мръсно. Този явно не осъзнава, че ще яде такива тюкмеци, че няма да може да се изправи на крака после.

Янева и тя ще лети със сигурност, не смятам да се правят повече компромиси с нея.

xroflx9 е под въпрос.

Давай, бейби! Покажи им с какво си имат работа, че изобщо не са наясно. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Дойчо, много се излагаш да заставаш на страната на тия анонимните, честно. Да се осъзнаеш по-скоро.

Той преди време ме блокира защото съм плюла Янева, а след това съм си говорела с нея тук в Рамания. Същият сега си прави комбини с нея. Какво да говорим повече.

Сподели в други сайтове

xroflx9 е под въпрос.

Каза човека, който се е хванал за Стела. като гнида за срамен косъм. И не ме заплашвай льольо да не стане с твойте камъни по твойта глава !

Сподели в други сайтове

Аз например знам, че почти всички редовно са били обсъждани. И прякорчета им е слагала. Има един потребител ВЛАД, който тя прекръсти на Спермояд. Така всичките ни е рисувала. Сега вероятно и с Кондьо го прави.

Чакаме ли Любовта не умира?

Какъв ли е бил моя прякор? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз например знам, че почти всички редовно са били обсъждани. И прякорчета им е слагала. Има един потребител ВЛАД, който тя прекръсти на Спермояд. Така всичките ни е рисувала. Сега вероятно и с Кондьо го прави.

Чакаме ли Любовта не умира?

Сподели в други сайтове

И моля ви спрете се с тези скандали. Не усещате ли че двете страни прекалявате? Това е форум за музика а го обърнахте на псуварник. Разбирам. началото на годината е и нищо не се случва в българската музика, но опитайте да се сдържате.

За тук се отнася същото.

Сподели в други сайтове

Той преди време ме блокира защото съм плюла Янева, а след това съм си говорела с нея тук в Рамания. Същият сега си прави комбини с нея. Какво да говорим повече.

Укроти си Кондома, докато не е късно. Засега е приятелски съвет. Все още правата ти са под въпрос....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...