Vancho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Едно приятелче ме зариби по новата на Стоя. Поздрав! Така си представям Янева! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Така си представям Янева! :1000 (29): Охооо, вече съм митична фигура! Отсега започвам да се тръшкам и да наговарям за награди за догодина, за да не изпадам пак в тежки депресии. Без табелка "респект" не се живее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Не виждаш ли, че Фаст му е сложил бан, какво още искаш? Човекът ти говори за укротяване в цялостен аспект, тази вечер е само частица от пъзела! Колко ще чакаме на Ванча новото видео за монтаж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Охооо, вече съм митична фигура! :1000 (29): Харесва ли ти песента и носиш ли кожени панталони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 :1000 (29): Харесва ли ти песента и носиш ли кожени панталони? Песента няма да ми хареса, докато Калуди Калудов от Айтос не е я кавърдиса! Иначе нося, кака! Всичко обичам да е кожено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сега в София ден и нощ Давали са песента в сериала ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Давали са песента в сериала ли? :1000 (29): Звучеше от колата на Христо или както беше там "шефа" на квартирата докато Митко се опитваше да я оправи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Човекът ти говори за укротяване в цялостен аспект, тази вечер е само частица от пъзела! Колко ще чакаме на Ванча новото видео за монтаж? Няма да е дълго, 2-3 седмици някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Няма да е дълго, 2-3 седмици някъде. Дай Боже хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Рапърът Димчо заподозря, че са му откраднали песен Димчо обвинява Анастия Мавродиева, че е откраднала фраза от негово демо от 2016 за текста на "Яко ми е" на Джена. Само от чужди демо записи не бяха крали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 Дай Боже хит! Ми песента не знам, ама видеото май няма да впечатли особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ми песента не знам, ама видеото май няма да впечатли особено. И аз с такова впечатление останах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 17 000 000 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 17 000 000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 17 000 000 Нямам търпение да я видя на 09.03 е при нас в Мюнхен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Едно приятелче ме зариби по новата на Стоя. Поздрав! Много е яка, зариби ме от първото слулане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Така си представям Янева! :1000 (29): Охооо, вече съм митична фигура! Според мен той заобиколно ти каза, че си те представя като жената от клипа, която е над 100 килограмов нерез. А ти му се радваш. Съгласна съм, че такива хора са равностойна част от обществото и заслужават да крачат с високо вдигната зурла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Според мен той заобиколно ти каза, че си те представя като жената от клипа, която е над 100 килограмов нерез. А ти му се радваш. Съгласна съм, че такива хора са равностойна част от обществото и заслужават да крачат с високо вдигната зурла. :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Чудя се защо хората ходят на участия на Емануела. Нито една песен на живо, половината звучат еднакво и се сливат, дори не пуска някакви базици. Разхожда се 40 минути и си тръгва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Чудя се защо хората ходят на участия на Емануела. Нито една песен на живо, половината звучат еднакво и се сливат, дори не пуска някакви базици. Разхожда се 40 минути и си тръгва Андреа пък даже и не се разхожда. Стои като пън Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Кой ми изтри коментара? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Андреа пък даже и не се разхожда. Стои като пън Трябваше да се засегна ли, на неино участие не съм бил от 3 4 години. Емануела нали е някакъв топ затова ми е интересно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Трябваше да се засегна ли, на неино участие не съм бил от 3 4 години. Емануела нали е някакъв топ затова ми е интересно Тя Емануела по този начин пръска по участия, пък ако вземе да пее на живо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Тя Емануела по този начин пръска по участия, пък ако вземе да пее на живо... Е да, аз не отричам, че е яко. Ама закъде го пази този глас, тя и на концерти яко плейбек, а може да пее по принцип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 По мои наблюдения тук не е споделяна класацията за най-стриймвани поп-фолк песни от 2018 в Spotify. То предимно аз си говоря за тази платформа, де, така че спретнах набързо една Топ 10 статистика. На първо място слагам две песни- най-слушаната на български и най-слушаната на английски, тъй като парчето на Андреа и Серджо е под въпрос дали се води точно поп-фолк. Но пък категорично е лидер. 1.Heart Beating Hard - 145,549 + 26,614 1.Зоопарк - 118,564 2.Купих ти сърце - 116,102 3.Нотариално заверен - 102,306 4.Бръммм - 102, 198 5.Маракеш - 101,972 6.Гледай ме на снимка - 97,163 7.Топ - 95,087 8.Шефката - 93,526 9.По такива си падам - 90,493 10.112 - 89,493 И един интересен факт- откакто Пайнер започнаха да изписват песните на латиница, стриймовете на някои от новите взеха да са дори още по-впечатляващи. Най-приятно изненадан съм от Галена- Феноменален, която е близо до последните места в този Топ, а е излязла доста след въпросните песни- 79,739. Със сигурност най-бързо набиращата популярност Пайнерска, откакто качват песни там. Очевидно на английски привличат по-голяма аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари