Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Така си представям Янева! :1000 (29):
Охооо, вече съм митична фигура! :Vishenka_05:

Отсега започвам да се тръшкам и да наговарям за награди за догодина, за да не изпадам пак в тежки депресии. :3fdb8960598fa63e: Без табелка "респект" не се живее!

Сподели в други сайтове

Не виждаш ли, че Фаст му е сложил бан, какво още искаш?
Човекът ти говори за укротяване в цялостен аспект, тази вечер е само частица от пъзела!

Колко ще чакаме на Ванча новото видео за монтаж?

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

Харесва ли ти песента и носиш ли кожени панталони? :Vishenka_05:

Песента няма да ми хареса, докато Калуди Калудов от Айтос не е я кавърдиса! :3fdb8960598fa63e:

Иначе нося, кака! Всичко обичам да е кожено! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Човекът ти говори за укротяване в цялостен аспект, тази вечер е само частица от пъзела!

Колко ще чакаме на Ванча новото видео за монтаж?

Няма да е дълго, 2-3 седмици някъде.

Сподели в други сайтове

Рапърът Димчо заподозря, че са му откраднали песен

Димчо обвинява Анастия Мавродиева, че е откраднала фраза от негово демо от 2016 за текста на "Яко ми е" на Джена. Само от чужди демо записи не бяха крали. :roll1:

Сподели в други сайтове

Едно приятелче ме зариби по новата на Стоя.

Поздрав! :happyppl:

Много е яка, зариби ме от първото слулане

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Така си представям Янева! :1000 (29):

Охооо, вече съм митична фигура! :Vishenka_05:

Според мен той заобиколно ти каза, че си те представя като жената от клипа, която е над 100 килограмов нерез. А ти му се радваш. Съгласна съм, че такива хора са равностойна част от обществото и заслужават да крачат с високо вдигната зурла. :)

Сподели в други сайтове

Според мен той заобиколно ти каза, че си те представя като жената от клипа, която е над 100 килограмов нерез. А ти му се радваш. Съгласна съм, че такива хора са равностойна част от обществото и заслужават да крачат с високо вдигната зурла. :)

:Vishenka_05: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Чудя се защо хората ходят на участия на Емануела. Нито една песен на живо, половината звучат еднакво и се сливат, дори не пуска някакви базици. Разхожда се 40 минути и си тръгва :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Чудя се защо хората ходят на участия на Емануела. Нито една песен на живо, половината звучат еднакво и се сливат, дори не пуска някакви базици. Разхожда се 40 минути и си тръгва :gun_bandana:

Андреа пък даже и не се разхожда. Стои като пън :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Андреа пък даже и не се разхожда. Стои като пън :3fdb8960598fa63e:
Трябваше да се засегна ли, на неино участие не съм бил от 3 4 години. Емануела нали е някакъв топ затова ми е интересно
Сподели в други сайтове

Трябваше да се засегна ли, на неино участие не съм бил от 3 4 години. Емануела нали е някакъв топ затова ми е интересно

Тя Емануела по този начин пръска по участия, пък ако вземе да пее на живо... :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Тя Емануела по този начин пръска по участия, пък ако вземе да пее на живо... :Vishenka_05:
Е да, аз не отричам, че е яко. Ама закъде го пази този глас, тя и на концерти яко плейбек, а може да пее по принцип
Сподели в други сайтове

По мои наблюдения тук не е споделяна класацията за най-стриймвани поп-фолк песни от 2018 в Spotify. То предимно аз си говоря за тази платформа, де, така че спретнах набързо една Топ 10 статистика. :D

На първо място слагам две песни- най-слушаната на български и най-слушаната на английски, тъй като парчето на Андреа и Серджо е под въпрос дали се води точно поп-фолк. Но пък категорично е лидер.

1.Heart Beating Hard - 145,549 + 26,614

1.Зоопарк - 118,564

2.Купих ти сърце - 116,102

3.Нотариално заверен - 102,306

4.Бръммм - 102, 198

5.Маракеш - 101,972

6.Гледай ме на снимка - 97,163

7.Топ - 95,087

8.Шефката - 93,526

9.По такива си падам - 90,493

10.112 - 89,493

И един интересен факт- откакто Пайнер започнаха да изписват песните на латиница, стриймовете на някои от новите взеха да са дори още по-впечатляващи. Най-приятно изненадан съм от Галена- Феноменален, която е близо до последните места в този Топ, а е излязла доста след въпросните песни- 79,739. Със сигурност най-бързо набиращата популярност Пайнерска, откакто качват песни там.

Очевидно на английски привличат по-голяма аудитория.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...