Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Нито "ДайМиЛюбов", нито "Маракеш" не успяха да достигнат успеха на тази песен, въпреки че стратегически я отписвате за да излезе че Преслава има само 1 хит тази година. :1000 (29): Само че, "Дай ми любов" и "Маракеш" се пяха в Арената от хората (особено втората), но не чухме Преслава да пее песента с десетмилионният успех - "Обратно в играта" (която ги имаше заради многото показване в YouTube) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Само че, "Дай ми любов" и "Маракеш" се пяха в Арената от хората (особено втората), но не чухме Преслава да пее песента с десетмилионният успех - "Обратно в играта" (която ги имаше заради многото показване в YouTube) Гаргамелката ВИНАГИ АМА ВИНАГИ ЗАЛАГА НА 'СИГУРНО' !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Боже, това съм го проспал. Не си спомням, че Преслава е имала дует с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Всъщност евала й правя на Галена, че реши да изпее "Дай ми любов" на концерта - направи го, защото това й е любимата песен тая година и очевидно не й пука за гледанията. На нейно място повечето колежки щяха да си кажат "Защо да не изпея някоя по-стара песен, която е по-голям хит и да не рискувам да пея песен с едва 5 милиона на такъв голям концерт?" . И да, Галена можеше да забие пак Моро му и тогава щяхте да бъдете насрани от приема, но дано догодина я изпее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 ДА ЕМАНУЕЛА ЗАСЛУЖАВА ДА Е ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА... НО ПРЕСЛАВА ЩЕ ВЗЕМЕ ПОРЕДНАТА НЕЗАСЛУЖЕНА НАГРАДА ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕЗ 2014 КАК ОТКРАДНА НАГРАДАТА НА ДЖЕНА Джена с 3 мегахита 'Моли се да не почна' 'Неверници' 'Да ти се доказвам' Певица на годината: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Купих ти сърце" бе поредната изядена от "Да гори любов" песен, "Нотариално заверен" е г/д равна с "Обратно в играта", а "Гледай ме на снимка" не стана кой знае какъв хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Нотариално заверен" е г/д равна с "Обратно в играта" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Купих ти сърце" бе поредната изядена от "Да гори любов" песен, "Нотариално заверен" е г/д равна с "Обратно в играта", а "Гледай ме на снимка" не стана кой знае какъв хит. Млъкни вовеки. Трагедия! :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Слаба година за Галош! Факт! Тя е най- добра, но в това да върти дудуци в общинските бани и кенефи ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Млъкни вовеки. Трагедия! :1000 (10): Цифрите не лъжат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Цифрите не лъжат. Реакциите на хората също. Айде тихо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Аз като фен на Галена ми писна от подобни сравнения между нея и Преслава. Честно казано и двете ги харесвам, имат много положителни качества, и двете са в ТОП 3. Най-силна година имаше Емануела, ако трябва да сме напълно обективни. Истината е, че няма фенове, затова и не изпъква тук, не влиза в ничии сметки, то това не означава, че не трябва да зачитаме нея. Като заключение мога да кажа, че Галена и Преслава могат много повече, дано тази година го докажат в пъти повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Аз като фен на Галена ми писна от подобни сравнения между нея и Преслава. Честно казано и двете ги харесвам, имат много положителни качества, и двете са в ТОП 3. Най-силна година имаше Емануела, ако трябва да сме напълно обективни. Истината е, че няма фенове, затова и не изпъква тук, не влиза в ничии сметки, то това не означава, че не трябва да зачитаме нея. Като заключение мога да кажа, че Галена и Преслава могат много повече, дано тази година го докажат в пъти повече. ние ФЕНОВЕТЕ НА ГАЛЕНА признаваме успехите на ЕМАНУЕЛА и я слагаме на 1 място. но феновете на Преслава ............. Преслава Емануела Джена Анелия Галена Яница Алисия Топ 5 стои така 1. Преслава 2. Емануела 3. Анелия 4. Галена 5. Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Емануела няма болни фенове тук, но навън е масово харесвана и коментирана. Буди голям интерес у хората винаги. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Да направим Яница певица на годината тогава! Все пак, за разлика от други набедени лидерки, ИМПЕРАТРИЦАТА смаза Арената само с 1 песен, а не с микс от нови и стари песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Емануела няма болни фенове тук, но навън е масово харесвана и коментирана. Буди голям интерес у хората винаги. :1000 (30): Безспорен факт, детето на трона. Емануела смазва с интерес навън, тя беше абсолютен лидер в Биг Брадър. Ако не беше напуснала, оставаше на финал и имаше голям шанс за победа. Една от малкото поп-фолк певици, излезли положително от подобен формат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 ? всъщност Маракеш има повече гледания от Обратно в играта за 5 месеца 8 млн. обратно в играта за 11 месеца 10 млн ?? Обратно в играта е много по-голям хит от Дай ми любов и Маракеш и тази мисъл побърква болната ти глава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Аз лично съм чувал Обратно в играта един единствен път в дискотека. За вас не знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Обратно в играта е много по-голям хит от Дай ми любов и Маракеш и тази мисъл побърква болната ти глава! Коя песен била по-голям хит от Дай ми любов и Маракеш, викаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Като е много голям хит "Обратно в играта" пак питам - защо Преса не я изпя на прословутия концерт? И моля, не ми подминавайте поста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Като е много голям хит "Обратно в играта" пак питам - защо Преса не я изпя на прословутия концерт? И моля, не ми подминавайте поста. Ма Преса пускала ли е други песни миналата година? Щото от концерта чух само Да гори и тряяше да си запълнва времето с някви вехти траци дето никой не ги помни вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Като е много голям хит "Обратно в играта" пак питам - защо Преса не я изпя на прословутия концерт? И моля, не ми подминавайте поста. Преси е много зависима от гледанията и ако е имала съмнения, че песента няма да се приеме добре, тя няма шанс да я изпее. Хитра лисица е. На Галена пък не й пука, пее това, което й е кеф на нея и го направи перфектно с "Дай ми любов", без да й пукат гледания и друти фактори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Като е много голям хит "Обратно в играта" пак питам - защо Преса не я изпя на прословутия концерт? И моля, не ми подминавайте поста. АМИИИ КАКТО КАЗАХ ТЯ ВИНАГИ ЗАЛАГА НА СИГУРНО.. -НЕ СЕ ИЗТРИВАШ -МОЕТО СЛАБО МЯСТО -ДА ГОРИ В ЛЮБОВ 3 МЕГАХИТА ! НОРМАЛНО ДА ИМА СИЛЕН ПРИЕМ !! И ГАЛЕНА МОЖЕШЕ ДА ЗАБИЕ -КОЙ -ПЕЙ СЪРЦЕ -МОРО МОУ НО НЕ Е АЛЧНА ЗА СЛАВА КАТО ПРЕСЛАВА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Като е много голям хит "Обратно в играта" пак питам - защо Преса не я изпя на прословутия концерт? И моля, не ми подминавайте поста. 51 на 42 за "Не се изтриваш" . Иначе по план е трябвало да изпълни "Обратно в играта". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари