Denis Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Андреа липсва! Да, ама тая Андреа вече не съществува. Иначе продължаваш да мислиш онези кофти неща за нея, нали? Като я споменахме, няма ли да пуска песен? Искам нещо от сорта на "Най-добрата". А може и от този: Много ясно, че ги мисля. Не очаквай вече нещо готино от нея. По една английска боза годишно, а скоро може и напълно да се откаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Това "Принц Аладин" ли беше? Култова песен, бях я забравил. Какво е това за Аладин? Някаква ебавка с Джена ли? Не си спомням. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Готви пореден международен проект от композитора на тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Какво е това за Аладин? Някаква ебавка с Джена ли? Не си спомням. Принц Аладин ще съм аз... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Какво е това за Аладин? Някаква ебавка с Джена ли? Не си спомням. Чувахме, че пее "Принц Аладин ще съм аз", а май беше "в прицела им ще съм аз" Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Просто Анди беше на съвсем друго ниво, вярно че мачкаше с лайв записи и от нея тръгна тази порочна практика, но смазваше със сценични прояви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Да, ама тая Андреа вече не съществува. Много ясно, че ги мисля. Не очаквай вече нещо готино от нея. По една английска боза годишно, а скоро може и напълно да се откаже. Нали каза, че подготвяля чалга песен? Тази ми е много любима: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 0.56 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Нали каза, че подготвяля чалга песен? Тази ми е много любима: Оцковата не е записана още май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Полудей на Андра още е хит, може би един от най-големите й или поне запомнени през последните 5-6 години. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 0.56 Не си го спомням това, нито съм чувала грешно текста. Но на колажа има прилика. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Не си го спомням това, нито съм чувала грешно текста. Но на колажа има прилика. :1000 (29): Много й ходеше султанският период на Дженовева. Хем виеше, хем беше облечена като ханъма. Къде е тя сега, къдеееееееее ((((( Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Най-добрата песен на Андреа. Когато Кости беше най-добрият композитор, златни времена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Нали каза, че подготвяля чалга песен? Тази ми е много любима: Уж има чалга версия на "Mi gna", сега и песен от Оцко се говори че ще има, но не вярвам вече. То и дует с Азис имаше, дует с Алисия и какво ли не, а нищо не излезе. Най-добрата песен на Андреа. Когато Кости беше най-добрият композитор, златни времена. И на мен ми е много любима. В топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Песента от Оцко така или иначе ще е провал,така че ще е най-добре да не излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Уж има чалга версия на "Mi gna", сега и песен от Оцко се говори че ще има, но не вярвам вече. То и дует с Азис имаше, дует с Алисия и какво ли не, а нищо не излезе. Ми тя да се мотае още.Те хората ще я забравят като певицата Андреа и ще се сещат за нея с други неща. Нека си прави чужди песни, но при нас вижда, че не се налагат и няма особен успех. По-важно е да събира лайкове на фотошопираните си снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Полудей на Андра още е хит, може би един от най-големите й или поне запомнени през последните 5-6 години. Определено. Аз я чувам редовно от коли. "Полудей" и "Шефката" най-много съм чувал навън през 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Определено. Аз я чувам редовно от коли. "Полудей" и "Шефката" най-много съм чувал навън през 2018. А пък аз като го казах не ми повярва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Аз освен за "Полудей" на Джордан, за друга не се сещам. Вярно, че и Андреа имаше такава песен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 А пък аз като го казах не ми повярва. Според мен трябва да гласуваме за "Полудей" в Песен на годината. Кво като е стара, мачка ги всички до ден днешен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Според мен трябва да гласуваме за "Полудей" в Песен на годината. Кво като е стара, мачка ги всички до ден днешен. Естествено.Втория мегахит на чалгата след Шефката за 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 41 милиона.... По колко ли прави дневно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 41 милиона.... По колко ли прави дневно? Около 20-30к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари