Jouey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 7 000 000+ 1 000 000+ Императрицата мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Номер едно е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Номер едно е :1000 (29): Идол ми е. Гледа ли за супата от "толстоп". Споделя мнението ми, че всички риби имат еднакъв вкус - на риба. А на пилона е един път! И песента е подходяща. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Идол ми е. Гледа ли за супата от "толстоп". Споделя мнението ми, че всички риби имат еднакъв вкус - на риба. А на пилона е един път! И песента е подходяща. Сега си е купила нов телефон с писалка и се радва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Сега си е купила нов телефон с писалка и се радва :1000 (29): Видя ли как дава съвети да се оставя храна до кофите, та да има за ромите 😆 Галена е певица. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Видя ли как дава съвети да се оставя храна до кофите, та да има за ромите 😆 Галена е певица. Коментирай младата Луна кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Анелия според мен не пуска песните с цел да вземе да уцели поне 1-2 хита, а просто защото е достойна конкурентка на Десислава в онази анкета за Неадекватност и затова просто си бълва някои неща без и сама да знае защо. Но от песните, които е пуснала като основен артист има 2 големи хита, един приличен хит и един флоп. В Бръм е поканена от Джулия, също както и в Копакабана от Дамян. Ама втората нали е флоп и айде да мине. Иначе на Галена два дуета са с изпълнители от чужбина.(Единия с Миле)Третият с изпълнител от България с който не е работила досега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Коментирай младата Луна кралица Страх ме е да отворя. Тигрова е по-достойна за партията на Луна. Има обществена позиция. Писна ми от дуети. Аман! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 В Бръм е поканена от Джулия, също както и в Копакабана от Дамян. Ама втората нали е флоп и айде да мине. Иначе на Галена два дуета са с изпълнители от чужбина.(Единия с Миле)Третият с изпълнител от България с който не е работила досега. Силвър пак ще има самоубийства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Страх ме е да отворя. Тигрова е по-достойна за партията на Луна. Има обществена позиция. Писна ми от дуети. Аман! Тя Луна няма нужда от дуети сама си е предостатъчна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тя Луна няма нужда от дуети сама си е предостатъчна Да! Галена да се учи от нея, стига е помагала на прошляци. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да! Галена да се учи от нея, стига е помагала на прошляци. Ако направи дует със Силвъра ще я утрепя :1000 (29): Взех ли ви наградата да ви е яд! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ако направи дует със Силвъра ще я утрепя :1000 (29): Взех ли ви наградата да ви е яд! Имат дует още 2016, но няма да види бял свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 :1000 (29): :1000 (29): Добре дошъл! бързо гласувай за Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 :1000 (29): :1000 (29): 1:24 хахахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Мария е снимала нов клип - "Да ме гали". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Между другото, годишната класация на popnable е грешна. Тази за 2017 приключва със 156-та седмица, а тази за 2018 започва със 159-та, тоест 157 и 158 липсват. В резултат на това много от песните, които в тези 2 седмици са регистрирали високи гледания - Антилопа, От София до Банско, Няма такава жена, Просто шоу, Мило мое и т.н., са по-назад в годишната класация, отколкото трябва да са всъщност. Надявам се мелето да го оправи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ти пък стига си повтарял едно и също, че почна да ми се повръща от теб! Като ти се повръща, повръщай си там, кой ти пречи? Ако дадеш адрес, ще ти пратя пликчета за целта, с наложен платеж разбира се, да не смяташ че ще са безплатни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @Lelqtian Преди малко слушах същата песен на Галена, която си постнал. Виж ние от Кръг Мисъл сме голяма работа. Заради нас на хората им е мъка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тати Стораро как си подсигури дечицата като им подсигури награди от Lifestyle Awards 2018 , за Емрах и Емилия песен на годината което е абсурдно , а за Фики Музикален Идол хахахах смях в залата. Алисия спечели Музикален Идол при жените , Татяна спечели най-прогресиращ изпълнител на 2018 , а Мария спечели балада на годината. Голям смях единствено съм съгласен с Алисия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Да видим за последните 24 часа какво е станало Галена - "Феноменален" Ден: 67 Гледания: 79 335 Джена - "Яко ми е" Ден: 57 Гледания: 79 003 А мъничето от град Русе ще направи първата си самостоятелна песен с 10 млн. и най-големият хит в кариерата си Яница - "Въртележката" Ден: 116 Гледания: 43 572 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 :1000 (29): :1000 (29): Не разбрах - това новият Принц Аладин ли е? По друг начин чувате текста ли? Мария е снимала нов клип - "Да ме гали". Бях се притеснил, че вече две седмици не е снимала клип. Като ти се повръща, повръщай си там, кой ти пречи? Ако дадеш адрес, ще ти пратя пликчета за целта, с наложен платеж разбира се, да не смяташ че ще са безплатни? То повръщането е полезно в такива случаи. Олеква ти. Винаги съм искал да имам способността да повръщам, ако ми дойде в повече, но уви. Тати Стораро как си подсигури дечицата като им подсигури награди от Lifestyle Awards 2018 , за Емрах и Емилия песен на годината което е абсурдно , а за Фики Музикален Идол хахахах смях в залата. Алисия спечели Музикален Идол при жените , Татяна спечели най-прогресиращ изпълнител на 2018 , а Мария спечели балада на годината. Голям смях единствено съм съгласен с Алисия. Мария кога е имала балада? Алисия и Татяна трябва да си разменят титлите. Тогава ще е ок. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 В Сърбия почнаха годината с колосален скандал. Карлеуша я качиха гола. Можеше и при нас някоя така да подпали мрежата, въпреки че този номер вече сме го правили. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Не разбрах - това новият Принц Аладин ли е? По друг начин чувате текста ли? Бях се притеснил, че вече две седмици не е снимала клип. То повръщането е полезно в такива случаи. Олеква ти. Винаги съм искал да имам способността да повръщам, ако ми дойде в повече, но уви. Мария кога е имала балада? Алисия и Татяна трябва да си разменят титлите. Тогава ще е ок. Пълен смях са тия награди баладата на Мария била “Кажи и” хахахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари