Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Като видял как изглежда бебето, което му е родила, завел дело срещу нея за "Разпространение на келяви гени из планената Земя" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тя добре че се връща иначе тия двечките фирми Ара и Диапазон не ги виждам хич с теа псевдо изпълнители ако сте забелязали и Алисия вече не пуска песни като преди а Ванеса съвсем се загуби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тя добре че се връща иначе тия двечките фирми Ара и Диапазон не ги виждам хич с теа псевдо изпълнители ако сте забелязали и Алисия вече не пуска песни като преди а Ванеса съвсем се загуби Какво ни интересува развитието на някакви фирми, от които нямаме личен келепир или пък пускат по някоя свястна песен веднъж на 2 години? И въпреки това, ако ще прави сечено на вакарелския лисугер, нека се върне. И успех ще й пожелаем даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Галена винаги намира време да уважи своите колеги. Вчера е била на участие на Соня Немска: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Къде остана моята любимка някой знае ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Галена винаги намира време да уважи своите колеги. Вчера е била на участие на Соня Немска: Информирай се преди да бързаш да се изказваш! Соня Немска е празнувала рожден ден на участие на Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Информирай се преди да бързаш да се изказваш! Соня Немска е празнувала рожден ден на участие на Галена! Знам, ма. Галена да не е луда да й ходи на тая на участията. Тя тая няма участия. Чаках някой като теб да се направи на голям коректив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Галена винаги намира време да уважи своите колеги. Вчера е била на участие на Соня Немска: Сончето тука е 1:1 с Верка Сердучка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тази неделя в "Папараци"- Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Знам, ма. Галена да не е луда да й ходи на тая на участията. Тя тая няма участия. Чаках някой като теб да се направи на голям коректив. Да бе да , грешката ти я превръщаш в шега. И не съм МА! МА ще викаш на дружките ти тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Да бе да , грешката ти я превръщаш в шега. И не съм МА! МА ще викаш на дружките ти тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Това пък Галена Кривото лице направило 15 години на сцена.Жалко,че дори 3 няма като едноличен лидер.Бетер Тоца и компания. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Как тъпотията на Галин и Десита натрупа толкова гледания? Да не е пазарувал... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Как тъпотията на Галин и Десита натрупа толкова гледания? Да не е пазарувал... :1000 (29): Защото веднага я нагнездиха на 1 во място в класацията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Защото веднага я нагнездиха на 1 во място в класацията И веднага е отишла номер 1 в popnable... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Как тъпотията на Галин и Десита натрупа толкова гледания? Да не е пазарувал... :1000 (29): Всъщност Десита си е развила супер Инстаграм и отделно обкръжението й е от хора, които имат последователи над 20K, това дава голям + за гледанията. Първоначалният интерес за мен е нормален, вече бъдещето на песента ще се определи след 1-2 седмици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Всъщност Десита си е развила супер Инстаграм и отделно обкръжението й е от хора, които имат последователи над 20K, това дава голям + за гледанията. Първоначалният интерес за мен е нормален, вече бъдещето на песента ще се определи след 1-2 седмици. Какви изненади очакваш от Галена за годишнината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Какви изненади очакваш от Галена за годишнината? Нямам никакви очаквания от Галена, тъй като тя винаги прави това, което ми харесва. Почти не се е случвало в последните 5 години да има песен, която да не ми хареса. Само се надявам отново да направи песен тип "Спри ме". Това ще ми бъде достатъчно. А ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Само се надявам отново да направи песен тип "Спри ме". Това ще ми бъде достатъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Какво е това чудо на природата ... затова ще плюят чалгата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Какво е това чудо на природата ... затова ще плюят чалгата! Таа.. телевизия да я затварят мигом само простотия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Таа.. телевизия да я затварят мигом само простотия! На теб мигом да ти дадат един буквар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 На теб мигом да ти дадат един буквар. И ограничителна заповед до интернет.. напряга ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Нямам никакви очаквания от Галена, тъй като тя винаги прави това, което ми харесва. Почти не се е случвало в последните 5 години да има песен, която да не ми хареса. Само се надявам отново да направи песен тип "Спри ме". Това ще ми бъде достатъчно. А ти? Искам повече песни с фолк звучене. Искам и проект от типа на "Хавана Тропикана". Това си остава един от най-добрите клипове в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И ограничителна заповед до интернет.. напряга ме. @Brian сам се сети и сам си ограничи достъпа до интернет, надявам се и този да го последва. Самото му присъствие е излишно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари