El Gato Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ще пръснат стабилно. Първия мегахит! Да види Галин какво е да си наистина добър продуцент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ще пръснат стабилно. Първия мегахит! Да види Галин какво е да си наистина добър продуцент. Много харесвам Боро Първи. "Да не питат" я пръснах от въртене. Дано изкарат хит. Криско и на двамата ли е продуцент? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много харесвам Боро Първи. "Да не питат" я пръснах от въртене. Дано изкарат хит. Криско и на двамата ли е продуцент? На Тита изцяло, а на Боро само по-комерсиалните песни - Да не питат, Freestyle, Мърдай, Май ш с наложи.. Иначе си има негов канал с много песни последните години и отделно е в група с още две момчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тоя винаги ми е изглеждал като изсъхнал люленски наркоман.Клетата Тита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тоя винаги ми е изглеждал като изсъхнал люленски наркоман.Клетата Тита Изсъхнал ти е мозъка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Изсъхнал ти е мозъка. Всеки има мнение,пиленце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Всеки има мнение,пиленце. Като развиеш поне една мозъчна клетка ще имаш мнение. За сега не важиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Като развиеш поне една мозъчна клетка ще имаш мнение. За сега не важиш! О,моля те,слушай си пропадналите наркоманчета,които се имат за рапЕрчета и не ме цитирай,че всичките ми мозъчни клетки ще умрат докато споря с теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ти ме цитира, значи съм прав че и последните ги няма. Е, съжалявам. Мисля че още няма начини за присаждане на нови. Скъпи,ти преди един месец ми разправяше,че ме смяташ за нищо и няма да се занимаваш с мен,така че да,определено няма начини за присаждане на мозъчни клетки и мъжки характер,ти си живото доказателство за това! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Скъпи,ти преди един месец ми разправяше,че ме смяташ за нищо и няма да се занимаваш с мен,така че да,определено няма начини за присаждане на мозъчни клетки и мъжки характер,ти си живото доказателство за това! Факта че ти писах 3 поста и ти обърнах внимание, би прибавило поне няколко мозъчни клетки. Трябва да си ми благодарен, но.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Факта че ти писах 3 поста и ти обърнах внимание, би прибавило поне няколко мозъчни клетки. Трябва да си ми благодарен, но.. :1000 (29): Фактът че казваш едно,а правиш друго е достатъчно красноречив за проблемите ти,а аз не съм лекар за да помогна,пък и както казах не ми се занимава повече с теб.Лекувай се и не ме цитирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Фактът че казваш едно,а правиш друго е достатъчно красноречив за проблемите ти,а аз не съм лекар за да помогна,пък и както казах не ми се занимава повече с теб.Лекувай се и не ме цитирай. Нали в Рамания е пълно с лечители? Къде са??? :crybaby: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Стига от ниското си качвал хората на Мусала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Прекрасно е, че Теодора се завръща! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Стига от ниското си качвал хората на Мусала. Те са дебели. И да искат - няма как. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 По принцип Теодора не ми е да кажеш някаква любимка, но пък през годините направи толкова добри песни, които са прекрасни, като "Някой като мен", "Смешна цена" и още няколко, на които не се сещам заглавията, но ми бяха много любими. Но отделно тях си е позволявала и тъпотии, което малко или много подкопава иначе сравнително добрата ѝ дискография. Но това със завръщането... Много се промениха нещата в поп-фолка. И по принцип от сантимент към качествените ѝ неща ми е интересно какво би станало, но предполагам, че ще се впусне и тя в правенето на така модерните агресивни песни тип "мачкам" и тем подобните простотии. В такъв случай по-добре хич да не се завръща в чалгата. Иначе и всички Теодори тази Теодора е най-добрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 На теб мигом да ти дадат един буквар. Един човек от форума се намери да му го каже. Евала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Прекрасно е, че Теодора се завръща! Най- накрая!!! От кога го чакам този момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Бях го забравила това! Разкош! Най- накрая!!! От кога го чакам този момент. И аз! Винаги ми е била симпатична, но покрай мой приятел се запознах с нея и нейния брат преди години, водил ме е на нейни участия. Много готин човек е, пее на живо и прави купон, защото се доближава максимално до хората. И с нея се общува лесно. Дано е направила приятна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Бях го забравила това! Разкош! И аз! Винаги ми е била симпатична, но покрай мой приятел се запознах с нея и нейния брат преди години, водил ме е на нейни участия. Много готин човек е, пее на живо и прави купон, защото се доближава максимално до хората. И с нея се общува лесно. Дано е направила приятна песен. Класика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ето един наистина хубав съвместен проект на Тони Стораро - без простотия и селяния. Излъгах съдбата, че ти си случайност. Нека не знае - обичам до крайност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 2007 година целия клас бяхме луднали по тази песен, даже зарибихме даскалката по биология п.с. И на нея и тропаше яко дюшамето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари