adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Гласът и много се е променил за 7 години.Много изгрубял ми звучи към днешна дата.Все едно слушам две различни певици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 @Kondomcho https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076 Аха, ясно. А какво означава тази дума в превод? Гугъл транслейт казва "яма, дупка". Дума с двоен смисъл ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава на първо място беше 17 дена Глупости. Докажи! не е вярно ! Нагла лъжкиня!!!!! Колко ти плаща Преса, ма, продажнице долна!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Една от най-най-най-хубавите песни в албума "Носталгия".А клипа и до ден дешен си остава емблематичен за Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Новият седмичен Попнейбъл: 1.Назмилер 2.Галена 3.Цветелина Янева и Денис Теофиков 4.Преслава 5.Теди Александрова 6.Сашо Жокера и Sergi Tigara 7.Monoir & Osaka & Dara 8.Емилия 9.Джулия и Денис Теофиков 10.Роксана и Саша Рико Чалгата е на път да изгони поп-рапа от Топ 10. Дори и в Топ 20 са 16 на 4 песни, а тепърва излизат и още. Такава разбивация и аз не очаквах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Новият седмичен Попнейбъл: 1.Назмилер 2.Галена 3.Цветелина Янева и Денис Теофиков 4.Преслава 5.Теди Александрова 6.Сашо Жокера и Sergi Tigara 7.Monoir & Osaka & Dara 8.Емилия 9.Джулия и Денис Теофиков 10.Роксана и Саша Рико Чалгата е на път да изгони поп-рапа от Топ 10. Дори и в Топ 20 са 16 на 4 песни, а тепърва излизат и още. Такава разбивация и аз не очаквах. Стига с тия мангали Назмилер вече... аман, песента дори не е българска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Новият седмичен Попнейбъл: 1.Назмилер 2.Галена 3.Цветелина Янева и Денис Теофиков 4.Преслава 5.Теди Александрова 6.Сашо Жокера и Sergi Tigara 7.Monoir & Osaka & Dara 8.Емилия 9.Джулия и Денис Теофиков 10.Роксана и Саша Рико Чалгата е на път да изгони поп-рапа от Топ 10. Дори и в Топ 20 са 16 на 4 песни, а тепърва излизат и още. Такава разбивация и аз не очаквах. Малее, ще е супер яко другата седмица целият ТОП 10 да принадлежи на наще. Да ги наврем в кучи гъз поп/рап отворковците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 @SG Няма как да не ти го призная, а и го заслужаваш! Ти се оказа пророк! Толкова ти се смеехме за (според нас) наивния оптимизъм от пролетта и лятото, а ориенталските ритми наистина преживяха ренесанс. Луда работа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Кажи ми колко струва, или за теб съм вече нищооо.... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Между другото най-старата песен в Българския youtube TOP 300 е от далечната 2009. Андреа с "Излъжи ме" прави по 25-26К на седмица. Много я обичам тая песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Стига с тия мангали Назмилер вече... аман, песента дори не е българска https://www.diapasonrecords.com/index.php?o...8&Itemid=33 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Стига с тия мангали Назмилер вече... аман, песента дори не е българска И аз вече недоумявам откъде им идват гледанията, и то в периоди, в които цялостната гледаемост на всички жанрове в Бг е по-ниска в сравнение с предни седмици. Да не говорим, че за тази песен надали щеше да знам ако нямаше YouTube и Рамания. :1000 (29): Поне в дискотеките пускат ли я, че в последно време не съм ходил? Малее, ще е супер яко другата седмица целият ТОП 10 да принадлежи на наще. Да ги наврем в кучи гъз поп/рап отворковците. И да влезе някоя поп-рап песничка не мисля, че ще може да отмести акцента от предстоящия номер 1 на Галин там. На него му предстои и диктатура в Трендинг, струва ми се. Ще се изкефя чалгата да направи цял месец плътно на върха там. Дори и Слави и Криско като си пуснат тяхната чалга ще продължат традицията. :1000 (29): @SG Няма как да не ти го призная, а и го заслужаваш! Ти се оказа пророк! Толкова ти се смеехме за (според нас) наивния оптимизъм от пролетта и лятото, а ориенталските ритми наистина преживяха ренесанс. Луда работа! Нямам търпение да се окажа прав и за други неща... но след концерта. Честно казано, и аз доста се колебаех накъде отива чалгата. Пролетта се бяха засилили мощно, но лятото се издъниха тотално. Есента пък имат връх, който не са имали от поне 2-3 години. Който си иска да говори, че купените гледания са ни промивали мозъците, но в момента е факт, че сме свидетели как песни от цели 4 чалга канала мачкат с милиони гледания за седмица в Топ 10, това просто няма как да е подправено. Чалгата мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Стига с тия мангали Назмилер вече... аман, песента дори не е българска Е, то и Шефката не е дует с Галена и има само един официален клип в Диапазон, айде ся... Или ще приемем двата факта, или нито един от тях Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много зле е изпяла песента на Глория, равно, скучно... пълен провал. Ей тая да я забие догодина на 25 годишнината си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И аз вече недоумявам откъде им идват гледанията, и то в периоди, в които цялостната гледаемост на всички жанрове в Бг е по-ниска в сравнение с предни седмици. Да не говорим, че за тази песен надали щеше да знам ако нямаше YouTube и Рамания. :1000 (29): Поне в дискотеките пускат ли я, че в последно време не съм ходил? Гърми по сватби, сюнети, рождени дни, къни, соарета. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И аз вече недоумявам откъде им идват гледанията, и то в периоди, в които цялостната гледаемост на всички жанрове в Бг е по-ниска в сравнение с предни седмици. Да не говорим, че за тази песен надали щеше да знам ако нямаше YouTube и Рамания. :1000 (29): Поне в дискотеките пускат ли я, че в последно време не съм ходил? Не знам, не съм ходила от много време и аз. Но аз така и не я чух тази песен цялата. Не мога да я издържа.Не мога да повярвам, че нормален човек би си го пуснал доброволно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Между другото най-старата песен в Българския youtube TOP 300 е от далечната 2009. Андреа с "Излъжи ме" прави по 25-26К на седмица. Много я обичам тая песен. Тази песен ще я запомня с това, че винаги чувах: Хааайде, ПЕН да ме излъжеш - имам нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е, то и Шефката не е дует с Галена и има само един официален клип в Диапазон, айде ся... Или ще приемем двата факта, или нито един от тях Стига говори лъжи, грешно е! Приема се само единия факт, другия отива в коша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 2 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Между другото най-старата песен в Българския youtube TOP 300 е от далечната 2009. Андреа с "Излъжи ме" прави по 25-26К на седмица. Много я обичам тая песен. То е ясно коя е кралицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Гърми по сватби, сюнети, рождени дни, къни, соарета. Може, може... не знам, на такива не съм ходил наскоро. Не знам, не съм ходила от много време и аз. Но аз така и не я чух тази песен цялата. Не мога да я издържа.Не мога да повярвам, че нормален човек би си го пуснал доброволно. :1000 (29): Аз не си спомням и един път да съм си я пускал и наполовина. :1000 (29): Колкото и да се продавам на дивотията заради такива като Деса и Галя, някои неща съвсем не са ми по вкуса... засега. Гледате ли Випа? Емануела изглежда най-добре от всички! Супер мацка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много зле е изпяла песента на Глория, равно, скучно... пълен провал. Ей тая да я забие догодина на 25 годишнината си. Страхотна песен - от тези, в които показва диапазон. Много ми харесва в колко песни в куплетите пее супер ниско, което е супер трудно, и изведнъж в припева взима рязко обертоновете. И то сложни песни - като "Очи като като звезди", "Иди си, тъга", дори една "Ако те няма" в кулминацията си гърми, страхотни височини, последната балада също. Много обичам от старите поп-рок балади, в които има градация и динамика. Максим Горанов е голям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мартин - гаджето на Емануела влезе в брадъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е, то и Шефката не е дует с Галена и има само един официален клип в Диапазон, айде ся... Или ще приемем двата факта, или нито един от тях Какви два факта, в Пара Бизде се пее на чужд език изцяло, истина е, че песента нито е на български, нито е предназначена за българската аудитория. SG беше прав, като каза, че ако не беше popnable, нямаше дори да знаем за нея. Защо намесваш Галена в случая? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари