plambata Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Колко време остава до края на този махленски цирк ВИП-а? Ако е седмица до 10 дни и е щяла да спечели, Мани наистина затвърждава реномето си на изявена малоумница. Мисля, че свършва следващия петък. При положение, че е сигурен победител и тя много добре го знае, защото през вечер е навън, има само една логика. Брадърът не е развързал достатъчно кесията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Колко време остава до края на този махленски цирк ВИП-а? Ако е седмица до 10 дни и е щяла да спечели, Мани наистина затвърждава реномето си на изявена малоумница. По-ско,о е в.яз.ал за да си покаже гаджето и да нат,ият носа на бившата му Па,ите си ги е взе.а до,и и да не е победите. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Най-доброто от Чукурка е преди Пайнер! Този текст могат да го разберат само жените, а аз мога и да ревна, ако седна по-сериозно да я слушам: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Чалга звезда никога не е била такъв масов фаворит какъвто беше Емануела. Потресен съм! Единствените чалга победители мъж и жена също бяха масови фаворити. Това не е Рени еклера, че да има нужда от допълнителен ПР, за да получи популярност даден проект. И без реклами, си остава в ТОП 3 за годината и с най-големите хитове. Не Топ 3, ами даже номер 1. Не знам дали тази година Пайнер й помогнаха да си изгради стратегия или тя самата е хитра, но е факт, че си е по-заслужила от всякога. До средата на годината- три тотални комерс хита (един от които Пайнерския хит на лятото), сега пусна още един комерс с хитов потенциал, а за да не може да я пипне някой че е бездарна певица без стойностни песни представи и сравнително успешна балада, в която пее страхотно и с чувство. И за да се затвърди лидерството й стана тотален фаворит във Випа и излезе с позитивен имидж от него. Каквото и да си говорим, друга толкова успешна тази година няма- факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Това не е Рени еклера, че да има нужда от допълнителен ПР, за да получи популярност даден проект. И без реклами, си остава в ТОП 3 за годината и с най-големите хитове. Пиперка, Рени пусна песен 8 месеца след участието си там. Нямаше и прясна песен на влизане. Имай в предвид и това, че Емануела смята за нужно да участва там в пика на кариерата си, а Рени го прави в обратното положение. Не е имала нужда в пика си от такива сеири. А Емануела явно не е сигурна, че ще може да предизвика бум без тази реклама. За да не може да я пипне някой че е бездарна певица без стойностни песни представи и сравнително успешна балада, в която пее страхотно и с чувство. И смяташ ли, че с една балада може да промени факта, че има прещипано гласче? Тя не може да я изпее на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Пиперка, Рени пусна песен 8 месеца след участието си там. Нямаше и прясна песен на влизане. Имай в предвид и това, че Емануела смята за нужно да участва там в пика на кариерата си, а Рени го прави в обратното положение. Не е имала нужда в пика си от такива сеири. А Емануела явно не е сигурна, че ще може да предизвика бум без тази реклама. Ама ти още ли не можеш да превъзмогнеш Брадъра от 2016 година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Не Топ 3, ами даже номер 1. Не знам дали тази година Пайнер й помогнаха да си изгради стратегия или тя самата е хитра, но е факт, че си е по-заслужила от всякога. До средата на годината- три тотални комерс хита (един от които Пайнерския хит на лятото), сега пусна още един комерс с хитов потенциал, а за да не може да я пипне някой че е бездарна певица без стойностни песни представи и сравнително успешна балада, в която пее страхотно и с чувство. И за да се затвърди лидерството й стана тотален фаворит във Випа и излезе с позитивен имидж от него. Каквото и да си говорим, друга толкова успешна тази година няма- факт. За първи път съм съгласен с теб. И това ли трябваше да преживея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Чалга звезда никога не е била такъв масов фаворит какъвто беше Емануела. Потресен съм! Да, Константин и Десислава спечелиха, но никоя чалга звезда не е била фаворит :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Преси отдавна не беше давала обширни интервюта. Нямам търпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Не Топ 3, ами даже номер 1. Не знам дали тази година Пайнер й помогнаха да си изгради стратегия или тя самата е хитра, но е факт, че си е по-заслужила от всякога. До средата на годината- три тотални комерс хита (един от които Пайнерския хит на лятото), сега пусна още един комерс с хитов потенциал, а за да не може да я пипне някой че е бездарна певица без стойностни песни представи и сравнително успешна балада, в която пее страхотно и с чувство. И за да се затвърди лидерството й стана тотален фаворит във Випа и излезе с позитивен имидж от него. Каквото и да си говорим, друга толкова успешна тази година няма- факт. Ма тя не е толкова бездарна простачката, добре пее, просто изобщо не го прави често наживо. Иначе можеше да е още по-успешна. Колкото има нюх за хитове, толкова е и проста в други отношения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Пиперка, Рени пусна песен 8 месеца след участието си там. Нямаше и прясна песен на влизане. Имай в предвид и това, че Емануела смята за нужно да участва там в пика на кариерата си, а Рени го прави в обратното положение. Не е имала нужда в пика си от такива сеири. А Емануела явно не е сигурна, че ще може да предизвика бум без тази реклама. Срам ме е от себе си, че дори в момента пиша за Рени, така че, спирам и продължавай сам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Преси отдавна не беше давала обширни интервюта. Нямам търпение. Къде ще е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Къде ще е? Шоуто на Слави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 … пада тихо в моя дом, в двете ми ръце и изгубва се във тишината… Тя е онзи болен стон, тя е без сърце… Тя е в мен и тя е самотата. Чуваш ли я как шепти? Чуваш ли плачът щом се върна чужда във дома ни? Чуваш ли сподавен вик, който всеки път глъхне в опетнените ми длани? И зная, че лъжата малка смърт е щом на прага нежно ме прегърнеш, невидял танцувалите пръсти върху косите ми… Зная, че измамно побелели щяха да са чуждите постели, във които не мъжете търся – а себе си. И танцува онзи страх в двете ми очи, че с ръце по теб бродирам рани. Тя е там при всеки грях – в устните кърви, тя е в мен и тя е съвестта ми. Можеш ли да ми простиш цялата вина, че заспиваш в блудните ми скути? И дали изобщо спиш без да си разбрал, че съм тук… а вътрешно съм мъртва… Разкошен текст на Чукурка. Вие изневерявали ли сте и после как сте със съвестта? За една приятелка питам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Не мисля така. Просто си афектиран, че днес ти скочи малко от никъде. След това ти му отговори остро и сега витае енергейшън негативейшън между вас. Ще мине. Той беше прав за някои от нещата, които каза btw, просто ги каза малко грубо. И аз съм те бъзвал за някои от тях. Ти можеш да ми казваш много неща, защото ме познаваш, но този няма право и името да ми произнася. Кели, това не беше ли същия Ванчо, който постваше снимки, на които беше гримиран в един форум? Ха, ти да видиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Шоуто на Слави. Ох, дано тоя чукундур се държи на ниво и забие новата песен Преслава. Страхотница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ти можеш да ми казваш много неща, защото ме познаваш, но този няма право и името да ми произнася. И аз не те познавам, но сладкото обръщение Джудженка ти заспа направо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Пиперка, Рени пусна песен 8 месеца след участието си там. Нямаше и прясна песен на влизане. Имай в предвид и това, че Емануела смята за нужно да участва там в пика на кариерата си, а Рени го прави в обратното положение. Не е имала нужда в пика си от такива сеири. А Емануела явно не е сигурна, че ще може да предизвика бум без тази реклама. И смяташ ли, че с една балада може да промени факта, че има прещипано гласче? Тя не може да я изпее на живо. Президента влезе в Брадъра 10 месеца след последната си песен, а нова пусна едва година по-късно. А кай нещо ся! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Срам ме е от себе си, че дори в момента пиша за Рени, така че, спирам и продължавай сам. Щом те е срам да пишеш за жена с нормална кариера и личен живот, а не те е срам да величаеш друга, която се напи и влезе в тоалетната със зает мъж, по-добре спри, наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ох, дано тоя чукундур се държи на ниво и забие новата песен Преслава. Страхотница Оф, тя затова отива шебечката, иска да си вдигне гледанията! Аман от нейните номера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 На 30 ноември Преслава ще гостува на Шоуто на Слави в рубриката "Нищо лично". Аууу верно ли нямам търпение да я гледам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Разкошен текст на Чукурка. Вие изневерявали ли сте и после как сте със съвестта? За една приятелка питам... Много добре сме със съвестта. Стигне ли се до изневяра - или го пиши "бегал", или във връзката нещо ти липсва... Ами, като липсва нещо, защо да не си го набавиш от другаде? То иначе ще липсва и ще чувстваш някаква празнота, пък макар и малка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Емануела пусна най-тъпата си песен от както е в Пайнер, нормално да иска голяма реклама. Клетвите са й силата на вещицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Много добре сме със съвестта. Стигне ли се до изневяра - или го пиши "бегал", или във връзката нещо ти липсва... Ами, като липсва нещо, защо да не си го набавиш от другаде? То иначе ще липсва и ще чувстваш някаква празнота, пък макар и малка. А когато нямаш връзка, в която да не си прибегнал до изневяра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Емануела пусна най-тъпата си песен от както е в Пайнер, нормално да иска голяма реклама. Клетвите са й силата на вещицата. Дори да пусне най-тъпата песен, пак получава супер голямо внимание във всеки един проект, добри гледания, ротация. Просто има нещо в нея, което кара хората да я харесват и слушат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари