SG Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Пиперка, Рени пусна песен 8 месеца след участието си там. Нямаше и прясна песен на влизане. Имай в предвид и това, че Емануела смята за нужно да участва там в пика на кариерата си, а Рени го прави в обратното положение. Не е имала нужда в пика си от такива сеири. А Емануела явно не е сигурна, че ще може да предизвика бум без тази реклама. И смяташ ли, че с една балада може да промени факта, че има прещипано гласче? Тя не може да я изпее на живо. Честно казано, аз като привърженик на Рени все още съм недоволен, че тя не пусна песен тогава. Тези предавания са идеални за промотиране- най-добрият пример за всички сезони си остава "На тебе не отказвам". А Рени от години има нужда хората отново да обръщат по-голямо внимание на песните й. От това да има нови популярни песни донякъде зависи и заетостта й. На мен гласа на Емануела в баладата ми допада. Чувствено пее, особено при 'на черна сянка да приличаш', човек може да настръхне. Но всеки с предпочитанията си. За първи път съм съгласен с теб. И това ли трябваше да преживея? Ти и за Аврил беше съгласен с мен, а като пусна новият сингъл не си се мяркал в Поп скандалите, та да създадем впечатление, че тя все още има някакви български фенове. :1000 (29): Да, Константин и Десислава спечелиха, но никоя чалга звезда не е била фаворит :1000 (29): Да се откъснем все пак от съжаленията си, че Емануела няма да спечели този сезон и да отбележим факта, че Деси Слава си остава единствената жена-победител от чалгата. Егати, за 12 години влязоха какви ли не бивши и настоящи лидерки, всевъзможни актуални и не толкова актуални... но поради различни причини нито една не получи титлата Любима звезда на България... освен най-любимата звезда на България. Ма тя не е толкова бездарна простачката, добре пее, просто изобщо не го прави често наживо. Иначе можеше да е още по-успешна. Колкото има нюх за хитове, толкова е и проста за други неща. Съгласен съм, на нея само глупавия плейбек й пречи да я възприемат като пееща. Но в предните години със суматите комерси сякаш нещо й липсваше, за да могат да я възприемат и за стойностна, въпреки попадения като Не ме заслужаваш и Още те обичам. Тази година запълни тази празнина със силна балада, вече съвсем нищо не й липсва за да е сериозно възприета за Певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Емануела пусна най-тъпата си песен от както е в Пайнер, нормално да иска голяма реклама. Клетвите са й силата на вещицата. +1 Но почна да става банално едно и също. btw зодията й в съчетание с липсата на интелигентност ме карат да си мисля, че тя абсолютно на 100% ги мисли тия неща, дето пее, и си вярва, и за миг не се замисля що за човек е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 А когато нямаш връзка, в която да не си прибегнал до изневяра... Рибите са едни от курвите на зодиака btw. Ми или си много еблива, или все нещо ти липсва, I don't know.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Дори да пусне най-тъпата песен, пак получава супер голямо внимание във всеки един проект, добри гледания, ротация. Просто има нещо в нея, което кара хората да я харесват и слушат. Гласа й прави всяка песен готина, но тази ми е много слаба. Искам "Без чувства" 2. +1 Но почна да става банално едно и също. btw зодията й в съчетание с липсата на интелигентност ме карат да си мисля, че тя абсолютно на 100% ги мисли тия неща, дето пее, и си вярва, и за миг не се замисля що за човек е. Е, те скорпионите не са от най-умните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Е, те скорпионите не са от най-умните. Те са два типа - или са тотал щета, или са Богове на всичко, дето си помислиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Те са два типа - или са тотал щета, или са Богове на всичко, дето си помислиш. Аз от втория не познавам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Да, Константин и Десислава спечелиха, но никоя чалга звезда не е била фаворит :1000 (29): Съжалявам, но определено феновете на Десислава си живеете малко в някакъв паралелен свят. Казах такъв масов фаворит като Емануела. Под всяка снимка се пише ''Емануела фаворит'', ''Емануела победителка'' и тн... Десислава беше от фаворитите, но Ваня (футболиста) доста и дишаше във врата докато Емануела е категоричен фаворит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Рибите са едни от курвите на зодиака btw. Ми или си много еблива, или все нещо ти липсва, I don't know.. Много по-дълбинни са нещата! А това за курвите на зодиака как го реши? По Алисия, Деса и Азо ли? Съжалявам, но определено феновете на Десислава си живеете малко в някакъв паралелен свят. Казах такъв масов фаворит като Емануела. Под всяка снимка се пише ''Емануела фаворит'', ''Емануела победителка'' и тн... Десислава беше от фаворитите, но Ваня (футболиста) доста и дишаше във врата докато Емануела е категоричен фаворит. Глупости! Първо, Джафото никакъв футболист не е от сто години, второ - Деса беше обградена само с нещастници и ако не беше победила, щеше да е скандално, имайки предвид статута си. Да не говорим, че вече я бяха ощетили веднъж, за сметка на една никаквица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Съжалявам, но определено феновете на Десислава си живеете малко в някакъв паралелен свят. Казах такъв масов фаворит като Емануела. Под всяка снимка се пише ''Емануела фаворит'', ''Емануела победителка'' и тн... Десислава беше от фаворитите, но Ваня (футболиста) доста и дишаше във врата докато Емануела е категоричен фаворит. Деси Слава най-малкото беше фаворит в първото си участие там. Не помня да е имало настроение, че някой друг може да е победител тогава, затова и нагласената победа на Христина беше изненада. А втория път тя си беше най-голямата звезда и получи сумати похвали за някои от действията си вътре, както и сумати съчувствия за страданията по Зарко, за възхищението пред таланта й да не говорим. Накрая като пя фолклор и като половината чалга бранш се изсипа да агитира за победата й- съвсем. За Ваня през целия сезон коментарите бяха тотално и на двата фронта, защото хората го знаеха като добър стратег от Сървайвър и не им допадаше, че и тук въртеше някакви игрички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Деси Слава най-малкото беше фаворит в първото си участие там. Не помня да е имало настроение, че някой друг може да е победител тогава, затова и нагласената победа на Христина беше изненада. А втория път тя си беше най-голямата звезда и получи сумати похвали за някои от действията си вътре, както и сумати съчувствия за страданията по Зарко, за възхищението пред таланта й да не говорим. Накрая като пя фолклор и като половината чалга бранш се изсипа да агитира за победата й- съвсем. За Ваня през целия сезон коментарите бяха тотално и на двата фронта, защото хората го знаеха като добър стратег от Сървайвър и не им допадаше, че и тук въртеше някакви игрички. Много си досаден. Какво пробутваш Десислава, като никой не я е имал за тотален фаворит втория път? Тя беше толкова комична със сълзите си. Повече би трябвало да те притеснява ужасната песен която пусна. Слабо завръщане, сега ужасна цигания с най-гнусния мангал. Усещаш ли как след дългата пауза, сега ще се закопае още повече. Притеснявай се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Така... напуши ме страшен смях от теорията на Слави, че съм Сенуж и ми се искаше лекичко да я разпаля, но Конди ме "издаде". :1000 (29): Явно няма да стане филма. :1000 (29): Не се крия и нямам притеснения да се покажа. Най-малкото има хора от форума, с които сме общували преди години и ме знаят много добре. Венци е един от тях(може да потвърди, че съм "акаунт за анкети", примерно ) Потвърждавам и аз приликата с Кака Кели. Тя беше установена преди доста години. Бях втрещен тогава. Та ние сме като братчета. М/д мисля, че и сега си приличаме. :1000 (29): Поствам мой пик за да се разсеят съмненията върху личността ми. :1000 (29): https://i.postimg.cc/Y0FRwVn0/In-Shot-20180921-110412283.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Съжалявам, но определено феновете на Десислава си живеете малко в някакъв паралелен свят. Казах такъв масов фаворит като Емануела. Под всяка снимка се пише ''Емануела фаворит'', ''Емануела победителка'' и тн... Десислава беше от фаворитите, но Ваня (футболиста) доста и дишаше във врата докато Емануела е категоричен фаворит. Има защо да съжаляваш. Толкова глупости в един пост :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Така... напуши ме страшен смях от теорията на Слави, че съм Сенуж и ми се искаше лекичко да я разпаля, но Конди ме "издаде". :1000 (29): Явно няма да стане филма. :1000 (29): Не се крия и нямам притеснения да се покажа. Най-малкото има хора от форума, с които сме общували преди години и ме знаят много добре. Венци е един от тях(може да потвърди, че съм "акаунт за анкети", примерно ) Потвърждавам и аз приликата с Кака Кели. Тя беше установена преди доста години. Бях втрещен тогава. Та ние сме като братчета. М/д мисля, че и сега си приличаме. :1000 (29): Поствам мой пик за да се разсеят съмненията върху личността ми. :1000 (29): https://i.postimg.cc/Y0FRwVn0/In-Shot-20180921-110412283.jpg Чудесен си, скъпи! Не се подвеждай по Славче, той твърдеше, че съм космат мъж, който се самозадоволява на горещите му морски кадри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Поствам мой пик за да се разсеят съмненията върху личността ми. :1000 (29): https://i.postimg.cc/Y0FRwVn0/In-Shot-20180921-110412283.jpg Повече да не си ме цитирал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Много си досаден. Какво пробутваш Десислава, като никой не я е имал за тотален фаворит втория път? Тя беше толкова комична със сълзите си. Повече би трябвало да те притеснява ужасната песен която пусна. Слабо завръщане, сега ужасна цигания с най-гнусния мангал. Усещаш ли как след дългата пауза, сега ще се закопае още повече. Притеснявай се! Ако не е била тя фаворит- кой? Определено не мисля, че Джаферович или Ваня Червенкова, нито пък Евгени. Другите участници пък съвсем, тях дори не ги помня всичките. Деси Слава си беше фаворит, защото 1.Беше най-голямата звезда там- някой да отрече! 2.Хората я обожаваха заради таланта й, аз лично не помня някой друг вътре да се е показвал колко е добър в професията си и да е разчувствал хора с това. 3.Ревовете по Зарко, макар и малко да я изложиха, я показаха от една напълно истинска светлина на човек със слаби места, която докосна много хора, някои от които в нейното положение. 4.Половината музикален бранш агитираше тя да спечели, Галена и Цветелина Янева даже бяха в залата да я подкрепят, това също не знам другите да са го имали. Това ако не е категоричен фаворит, значи в случая просто говорим за различни мнения на потребителите на Рамания. За настоящото положение в кариерата й не съм ли говорил достатъчно, че все трябва да обяснявам на някого колко НЕ СЪМ доволен от ужасните й кариерни ходове през тази година? Пълен потрес е и трябва да се стегне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Има защо да съжаляваш. Толкова глупости в един пост :1000 (29): Ами не са глупости. Дневните снимки качени от страницата на Випа си стоят във фейсбук и може да се види дали е била наистина такъв масов фаворит какъвто вие искате да я изкарате или не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Добър вечер, група! Моля за помощ, искам някой от вас ако я има песента на Аделина - Безумна нощ с хубаво качество да даде линк. Благодаря предварително! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Чудесен си, скъпи! Не се подвеждай по Славче, той твърдеше, че съм космат мъж, който се самозадоволява на горещите му морски кадри. :1000 (29): Няма да коментирам... Поздрав! Зариби ме много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Много по-дълбинни са нещата! А това за курвите на зодиака как го реши? По Алисия, Деса и Азо ли? 12-те зодии се делят на няколко основни групи според 2-3 критерия. Риби, Близнаци, Дева и Стрелец спадат към групата на подвижните знаци. Едно от нещата типично за тях е, че са по-шавливи от останалите зодии, склонни към флирт и забежки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Повече да не си ме цитирал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ами не са глупости. За Марая Кери каза, че нямала албум в ТОП 10 на най-продаваните за всички времена. Опровегаха те и дума не обели повече същия ден. За Фиклена каза, че тя била купила дислайковете на "Обратно в играта". Опровергаха те и пак дума не обели в същия ден. Сега от Емануела нямало по-голям лидер във ВИПА? Съдейки по коментари на тийнове под снимки. Ти изобщо гледал ли си ВИП Брадър с първото участие на Деси Слава? И все са ти супер категорични изказванията, докато някой докаже обратното и ти отново заглъхнеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 :1000 (29): Няма да коментирам... Поздрав! Зариби ме много. Харесвам Джена Стоева! И този път ме улучи с песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ами не са глупости. Дневните снимки качени от страницата на Випа си стоят във фейсбук и може да се види дали е била наистина такъв масов фаворит какъвто вие искате да я изкарате или не. Невероятно. Жената загуби нагласения вип през 2007, след това спечели, но иначе не е фаворит да. Не мога да повярвам на глупостите, хора, четете и обмисляйте преди да драскате редове без смисъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 За Марая Кери каза, че нямала албум в ТОП 10 на най-продаваните за всички времена. Опровегаха те и дума не обели повече същия ден. За Фиклена каза, че тя била купила дислайковете на "Обратно в играта". Опровергаха те и пак дума не обели в същия ден. Сега от Емануела нямало по-голям лидер във ВИПА? Съдейки по коментари на тийнове под снимки. Ти изобщо гледал ли си ВИП Брадър с първото участие на Деси Слава? И все са ти супер категорични изказванията, докато някой докаже обратното и ти отново заглъхнеш. За Фиклена - Фаст тогава ти отговори а аз като папагал няма да повтарям същото. За Марая Кери - Тогава точно аз дадох линк за най-продаваните албуми за всички времена и накрая се оказа, че ако броим само жени има един такъв и той е на 8-мо място. Със СГ сме го коментирали, явно не следиш особено. За Емануела - тогава имало ли е толкова активни потребители в интернет за да видим тяхното реално мнение ? Не. В последните години обаче да и виждаме, че определено никой друг нямаше такава подкрепа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Невероятно. Жената загуби нагласения вип през 2007, след това спечели, но иначе не е фаворит да. Не мога да повярвам на глупостите, хора, четете и обмисляйте преди да драскате редове без смисъл Ами ето ти пример - преди четири години абсолютен фаворит беше Уош и спечели Влади. И пак ти казвам - Десислава победи и беше фаворит, но не толкова изявен какъвто беше сега Емануела. Погледнете коментарите в страницата на випа и ще видите, че половината бяха за Деса и половината за футболиста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари