Guest Kondomcho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Както казах песните на Джена никога не са гърмяли с гледания,а се развиват постепенно във времето,"Хулиган" тези 10+ милиона също не ги направи с 200-300к,а двойно,че и тройно по-малко гледания дневно.Също така песента на Галс е люта чалгия,а на Джена почти няма чалга елементи,така че не виждам място за сравнения между двете.Сравнявай песента на Галс с тези на Емануела и Галин. Пък и в момента любимата ми песен не е поп фолк,а на един секси руснак,така че дреме ми кои са топ хитовете сега. Това, което си казал, важи само за "Хулиган". "Коя" правеше по около 200К стабилно време миналото лято. Значи на Галена е твърде люта чалгия и не може да се сравнява с "Яко ми е", обаче може да я сравняваме с "Как си, кажи"?, сякаш и тя е люта чалгия. Ахааммм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Това, което си казал, важи само за "Хулиган". "Коя" правеше по около 200К стабилно време миналото лято. Значи на Галена е твърде люта чалгия и не може да се сравнява с "Яко ми е", обаче може да я сравняваме с "Как си, кажи"?, сякаш и тя е люта чалгия. Ахааммм. Но Коя си е с типично дискотечно-чалга звучене и много по-запеваема,така че при нея има основание да прави тези гледания.Да не забравяме,че миналото лято имаше само два хита-Коя и другата я забравих,докато когато излезе "Хулиган" пролетните хитове още не бяха изветрели,както е и в момента с есенните. Това "Как си,кажи" в първия момент изобщо не се сетих чие е и даже щях да те питам,но после се сетих,че е на Педалин.Е,да,то също не е дива чалгия,но пак има повече поп фолк елементи от "Яко ми е"- има цигулки ахо ихо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Но Коя си е с типично дискотечно-чалга звучене и много по-запеваема,така че при нея има основание да прави тези гледания.Да не забравяме,че миналото лято имаше само два хита-Коя и другата я забравих,докато когато излезе "Хулиган" пролетните хитове още не бяха изветрели,както е и в момента с есенните. Това "Как си,кажи" в първия момент изобщо не се сетих чие е и даже щях да те питам,но после се сетих,че е на Педалин.Е,да,то също не е дива чалгия,но пак има повече поп фолк елементи от "Яко ми е"- има цигулки ахо ихо.. Бива ли такВиз работи? Емануела - Виновна Галена - #TheBoss Преслава и Джена - Тук жена му пази Емануела - Без чувства Джена - Коя Камелия - Дразни ме Аз това съм запомнил от лято 2017 ПС: + "Мотел" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Бива ли такВиз работи? Емануела - Виновна Галена - #TheBoss Преслава и Джена - Тук жена му пази Емануела - Без чувства Джена - Коя Камелия - Дразни ме Аз това съм запомнил от лято 2017 ПС: + "Мотел" А,да. Виновна и Коя си бяха най-големите хитове,другите минаха и заминаха за 2-3 седмици. Може би само "Дразни ме" се задържа малко повече,но то си беше римейк на "Неудобни въпроси",така че нормално. "Без чувства" не излезе ли в началото на есента вече? :1000 (29): "Мотел" пък е вече друга категория..мегахит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Равносметката за "Луда по тебе" на Камелия -Повече от 12 милиона гледания. -Над 30 cover версии на песента в мрежата от фенове на песента. -Стотици спотове и всякакви други клиповчета за филма с участието на песента. -Огромно увеличение на последователите на Камелия в Фейсбук и Инстаграм. -Покачване на гледаемостта на други нейни песни в You tube -Огромен интерес към Филма на Балканите -И най вече .... Огромен хит и мания по "Луда по тебе" във всички бивши югославски републики. Дали това не е най големия хит в поп фолка завинаги ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 1.5 млн?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 @asylum Нещо поканите за участия в южните квартали на София май не са много напоследък..? Окупирани са от Луна. Плаща да не канят никого наоколо. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ивентим защо не предлагат доставка на билети с куриер, а само от техен офис в София или ОМВ?! Помня, че преди Спиди ми ги носеха... :D Та как да се продадат билетите за концерта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз миналата седмица взех билети с доставка с куриер, защото има такава опция в сайта, но още чакам. Да разбирам ли, че ако не си ги потърся, няма и да дойдат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Кой от форума ще ходи? Мигом да предава в темата или да излъчва на живо във ФБ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз миналата седмица взех билети с доставка с куриер, защото има такава опция в сайта, но още чакам. Да разбирам ли, че ако не си ги потърся, няма и да дойдат? Къде е тая опция? При мен има само от техен офис или омв ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Петра: Да назначат министър на веселбата http://old.segabg.com/article.php?id=194114 - Много са ви стратегически парчетата. Щом успяват да изпреварват събитията. - Не, стечение на обстоятелствата е. Аз например трябва да ви кажа, че винаги съм изпитвала оргазъм от парчето "Командирът". ВЕЛИКА!!!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Равносметката за "Луда по тебе" на Камелия -Повече от 12 милиона гледания. -Над 30 cover версии на песента в мрежата от фенове на песента. -Стотици спотове и всякакви други клиповчета за филма с участието на песента. -Огромно увеличение на последователите на Камелия в Фейсбук и Инстаграм. -Покачване на гледаемостта на други нейни песни в You tube -Огромен интерес към Филма на Балканите -И най вече .... Огромен хит и мания по "Луда по тебе" във всички бивши югославски републики. Дали това не е най големия хит в поп фолка завинаги ? Това беше побликувано в групата на Камелия от Д. С. Ти да не си него случайно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Това беше побликувано в групата на Камелия от Д. С. Ти да не си него случайно Да, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Хита на 2018 е от 99-та. Догодина една нова версия за 20 годишнината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Отиде рекорда на Галена. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Отиде рекорда на Галена. :1000 (29): ? за какъв рекорд става дума ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Хита на 2018 е от 99-та. Догодина една нова версия за 20 годишнината. Хит, но гледанията идват от чужбина. Просто се събуди интереса към песента. Мислиш ли, че повечето хора в България знаят какво се случва? Не всеки следи нещата като нас тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Хит, но гледанията идват от чужбина. Просто се събуди интереса към песента. Мислиш ли, че повечето хора в България знаят какво се случва? Не всеки следи нещата като нас тук. В България няма никакъв смисъл да се следи тази песен. И без това по-голям хит в чалгата ни няма и не виждам в близките 50 години как ще има... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 "Луда по тебе" е най-големия хит в чалгата само в Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 "Луда по тебе" е най-големия хит в чалгата само в Рамания. Разбира се, че не е само в Рамания и това е голямото нещастие на 90% от пишещите в Рамания.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Разбира се, че не е само в Рамания и това е голямото нещастие на 90% от пишещите в Рамания.... Извън Рама дори в топ 5 на златните хитове не попада. Да беше "Залеза и зората" или "Искаш да се върна" да се съглася ама баш *Луда по тебе".. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 "Луда по тебе" е най-големия чалга хит, няма смисъл от спорене, а сега ще смаже и новите тийн идоли по рейтинг в ютуб. Боли нали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 "Луда по тебе" е най-големия чалга хит, няма смисъл от спорене, а сега ще смаже и новите тийн идоли по рейтинг в ютуб. Боли нали Да, неприятно е за новите изпълнители, за лидерстващите в момента, за бившите величия, за Митко Трендафилов Димитров - Пайнера.... Но този хит беше при тях, в тяхната компания и на техните концерти. Създаваше им цялата еуфория около концертите и подготвяше прекрасно публиката, за да може Пресли, Ивана, Галена, Анелия, Глория и кой ли не от пеещите в края на масовките да не прави нищо, а само да излезе, да се разходи, да покаже новата рокля с поредният досаден комерс и да обере овациите. И всички бяха щастливи по турнета, в НДК и къде ли не. Те горките си мислеха, че заслугата е тяхна, а не на "Луда по тебе". И го вярваха сляпо. Е, нека мислят сега къде се бъгнаха нещата и що не им се получава в последните години? Отговорът е пред очите им, но само Галена има дупе да го признае.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари