NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 НаЗи, копнееш ли да чуеш "Обратно в играта"? Тва звучи гадно с ника хахаха, даа, ще е готино. Дълбок ти е дебелия гъз. От вкарване на ръцете ти. Много добре те знам кой си и как изглеждаш. Прасе и половина. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ахахахахахаа, не е прилично да се общува така с непознати. Тук обсъждаме попфолк скандали, успокой топката :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ахахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Болестно Буахахахах :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Е, че тя не е дует. Явно не сте научили добре feat. какво значи. Ох, много сте сладки. Особено как се оправдавате :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Иначе повярвай ми, на мен ми се иска да не я броя за десина песен поселдната с мангала :1000 (29): Много пъти сме коментирали тук въпроса с feat-a, не мисля да се обяснявам отново. Кое е чак толкова смешно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Жалко, че тази година няма награди във форума, борбата щеше да бъде безсмилостно жестока за анти-фен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Жалко, че тази година няма награди във форума, борбата щеше да бъде безсмилостно жестока за анти-фен. Ще има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ахахахахахаа, не е прилично да се общува така с непознати. Тук обсъждаме попфолк скандали, успокой топката :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ахахахах Спокойно и забавно ми е, като гледам - и на теб. Значи няма проблеми. Просто искаме да спреш да грухтиш глупости. Че идва Коледаааааа и ако не слушаш, ще те хвърлим във фурната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Жалко, че тази година няма награди във форума, борбата щеше да бъде безсмилостно жестока за анти-фен. Любов, ще дерем ли гърло на "Късметът пак ме целува"? ТРЪПНА !!!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Много пъти сме коментирали тук въпроса с feat-a, не мисля да се обяснявам отново. Кое е чак толкова смешно? Цялото припадане по тази идиотска песен разбира се. Как се изкарва дует, как се пишеше за нейна само и само да се изтъкне. Полезните фенове трябва да отчитат бозите и да имат виски изисквания към изпълнителя. Не ви ли се слуша и гледа нещо на ниво Хавана-тропикана, или Стара каравана, или Спри ме и Пак ли? Предпочитате тая цигания и се опитвате да я издигате до небесата? Това е нездравословно за изпълнителя, който харесвате. И аз до днес не вярвах, че се пънете да броите гледания, мислех че е шега :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Любов, ще дерем ли гърло на "Късметът пак ме целува"? ТРЪПНА !!!! Не, единствен мой, разочароваш ме с поведението си. Мисля да си изкарам ограничителна заповед към теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не, единствен мой, разочароваш ме с поведението си. Мисля да си изкарам ограничителна заповед към теб. Шок и трагедия! В твоя чест ще си пусна любим хит на Мими Кирова. (подмазвам ти се) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Нищо лично. Правиш затапка на фен на Глория, с колаж направен от фен на Глория, после казвате, че били инфантилни. :1000 (29): И Глория това го е носила 2 пъти, докато Рени върти 3 тоалета заради фигурата си, щото смята, че нищо не й седи добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Защо никой не коментира,че Наско Ментата е в трендинг? Дано скандализира с Шушана2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Цялото припадане по тази идиотска песен разбира се. Как се изкарва дует, как се пишеше за нейна само и само да се изтъкне. Полезните фенове трябва да отчитат бозите и да имат виски изисквания към изпълнителя. Не ви ли се слуша и гледа нещо на ниво Хавана-тропикана, или Стара каравана, или Спри ме и Пак ли? Предпочитате тая цигания и се опитвате да я издигате до небесата? Това е нездравословно за изпълнителя, който харесвате. И аз до днес не вярвах, че се пънете да броите гледания, мислех че е шега :1000 (29): Лично на мен песента ми харесва и ми е забавна и разтоварваща. Това ме прави вреден фен? Напротив! Вредни са фенове, които от злоба са способни да се гаврят със смъртта на бащата на Галена и да желаят да я видят в ковчег. Такива фенове са срам за любимките си. Това, че аз се радвам на песен не ме прави вредна само, защото не ви се харесва на вас. В мен няма злоба, просто се забавлявам с една от любимите си песни и не ми пука особено какво мислите за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Придапате по еднаквите и тъпи песни на Емануела, но плюете по последните 2 на Галена, защото са чалгия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Лично на мен песента ми харесва и ми е забавна и разтоварваща. Това ме прави вреден фен? Напротив! Вредни са фенове, които от злоба са способни да се гаврят със смъртта на бащата на Галена и да желаят да я видят в ковчег. Такива фенове са срам за любимките си. Това, че аз се радвам на песен не ме прави вредна само, защото не ви се харесва на вас. В мен няма злоба, просто се забавлявам с една от любимите си песни и не ми пука особено какво мислите за това. Значи просто говорим за различен вкус. Щом харесваш и желаеш Галена да прави такива песни, явно няма повече какво да си кажем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 3 дни за Kondomcho. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Значи просто говорим за различен вкус. Щом харесваш и желаеш Галена да прави такива песни, явно няма повече какво да си кажем. Едното няма нищо общо с другото. Това че се кефим и на подобни песни, които са повече чалга, не значи, че предпочитаме да се развива в тази насока Просто това е една ПЕСЕН, която е създадена за наслада и да предоставя добро насторение на хората. Има ли забавление - има, хареса ли се - да, стана ли хит - стана. Това е цялата философия около Шефката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 3 дни за Kondomcho. :1000 (30): Добро решение. Едното няма нищо общо с другото. Това че се кефим и на подобни песни, които са повече чалга, не значи, че предпочитаме да се развива в тази насока Просто това е една ПЕСЕН, която е създадена за наслада и да предоставя добро насторение на хората. Има ли забавление - има, хареса ли се - да, стана ли хит - стана. Това е цялата философия около Шефката! Но това е пример от водещо в последните години име. И тя трябва да надскача себе си, а не най-силното ѝ присъствие музикално да е в песен на мазния Тони като фийчъринг в чалгия. Или мислиш, че така трябва да е? Чоевк може да се забавлява и без да се налага гнусната турска музика и прост текст, или поне ми се иска да можете. Аз за това съм супер краен, когато Десислава издаде последния буламач с Фикрет. Не бива да се подкрепят подобни проекти, защото ще ни залеят с гнусна чалга, а така добре се бяха ориентирали преди години с В твоите очи. Умерена песен, мега хит, леко ориенталско, но добро изпълнение и текст. Такива неща ми се слушат, не сегашните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Значи просто говорим за различен вкус. Щом харесваш и желаеш Галена да прави такива песни, явно няма повече какво да си кажем. Харесвам да има разнообразие в един изпълнител, а Галена ми го предлага. Тя не прави само такива песни за да се притеснявам за вкуса си, а ти да ме категоризираш, защото съм се изкефила на 2 кючека. А "Феноменален" дори не е кючек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Харесвам да има разнообразие в един изпълнител, а Галена ми го предлага. Тя не прави само такива песни за да се притеснявам за вкуса си, а ти да ме категоризираш, защото съм се изкефила на 2 кючека. А "Феноменален" дори не е кючек. И на мен ми харесва разнообразието, но важно ми е и в каква посока е. Иначе не съм те категоризирал, всеки да си слуш акаквото му е кеф. И всички да горим в любов и мир :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Между другото феновете на Деса много ме кефят колко са критични към любимката си докато тези на Галена,каквито и лайна да им предложи С мядовица винаги я величаят.Тя затова и почва да залязва. ПП: Сега Стела пак ще ми каже,че се подмазвам,but idc. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Между другото феновете на Деса много ме кефят колко са критични към любимката си докато тези на Галена,каквито и лайна да им предложи С мядовица винаги я величаят.Тя затова и почва да залязва. ПП: Сега Стела пак ще ми каже,че се подмазвам,but idc. Сигурно си поревава наща любимка докато чете коментарите, но няма как. Тя си ги знае нещата, дано да ни вземе под влияние. Поздрав с нещо старо, но златноо Времето лети, хора! Това ще стане на... 10 години :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Фаст, искаш ли да пуснем анкета: Залязва ли Галена? С отговори: Да и Не. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Сигурно си поревава наща любимка докато чете коментарите, но няма как. Тя си ги знае нещата, дано да ни вземе под влияние. Поздрав с нещо старо, но златноо Времето лети, хора! Това ще стане на... 10 години :1000 (34): Един от шедьоврите на Андрюш.Ето нещо по-комерсиално,но много любимо: А и понеже знам,че си единствения,който харесва Плакала от тук поздрав и с нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Нищо лично. Много инфантилна затапка, не ти отива. Не знам кому беше нужно това сравнение. Да, Глория си пази много неща в гардероба, някои от чист сантимент, други, както виждаме, стават за носене и след години. Предполагам, знаеш, че жената се облича добре като цяло и сама, докато Рени е пълен моден дизастър. Не сме 90-та години по кафаните. Да я научи малко Есил как става. И всъщност аз Рени я харесвам, не знам дали си разбрал досега, а това, че я критикувам за разни нейни изцепки, трябва ли да означава ти да ми го връщаш и това как ще промени написаното от мен? То и в "Смени жената" ѝ го каза една нищо и никаква уж Доника - много кофти тоалети. Жалко, защото е хубава жена иначе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Един от шедьоврите на Андрюш.Ето нещо по-комерсиално,но много любимо: А и понеже знам,че си единствения,който харесва Плакала от тук поздрав и с нея Готино парче. Андреа имаше големи попадения. И въпреки че е не най-талантливата певица доста често се е пускала на живо в някакви предавания акапелно и има нежен глас. Доста по-приятен за слушане от този на Камелия например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари