xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Готино парче. Андреа имаше големи попадения. И въпреки че е не най-талантливата певица доста често се е пускала на живо в някакви предавания акапелно и има нежен глас. Доста по-приятен за слушане от този на Камелия например. Камелия ми е следващата най-дразнеща певачка след Галс и Гейлин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Камелия ми е следващата най-дразнеща певачка след Галс и Гейлин. Аз вкарвам и Фики в кръга :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ИНаче снощи един приятел си беше споделил снимка с Галин от 2012. Та там устните му са около 3 милиметра. Той си е правил устните и скулите явно. И все същия селяк. Аз го бях видял веднъж още след първата му песен с Гергана на гарата в София. ИЗглеждаже много тъжно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Камелия ми е следващата най-дразнеща певачка след Галс и Гейлин. Госпожа Ваня Калудова влиза ли в това число? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Между другото феновете на Деса много ме кефят колко са критични към любимката си докато тези на Галена,каквито и лайна да им предложи С мядовица винаги я величаят.Тя затова и почва да залязва. ПП: Сега Стела пак ще ми каже,че се подмазвам,but idc. Там е работата, че Галена "лайна" никога не е предлагала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Там е работата, че Галена "лайна" никога не е предлагала. ТОва е въпрос на гледна точка. За мен последните ѝ две неща Шефката и Феноменален спокойно отиват в графа зле. Заедно с Маракеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 ТОва е въпрос на гледна точка. За мен последните ѝ две неща Шефката и Феноменален спокойно отиват в графа зле. Заедно с Маракеш. Тогава защо извън форума всички харесват и слушат и трите песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Тогава защо извън форума всички харесват и слушат и трите песни? Кои са тези "всички"? Явно не са достатъчно, щом имат малко гледания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Много харесвам тези представяния на Галена. Много светски, както обичам да казвам. Кофти е само, че операцията на гласните струни си е оказала въздействието. Иначе я смятам за талантлива. То се чу още преди години на "Как не те е срам". И народно си пее добре жената. Да, не е Преслава, но е талантлива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Тогава защо извън форума всички харесват и слушат и трите песни? Koи са тези всички? Подобни генерализирания са доста крайни. Иначе е въпрос на вкус, но не смятам, че въпросните ѝ парчета има масовото добро приемане на Пак ли, Спри се, или Кой например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 ТОва е въпрос на гледна точка. За мен последните ѝ две неща Шефката и Феноменален спокойно отиват в графа зле. Заедно с Маракеш. Или проблема е, че ги изпълнява Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ооо, тук е страхотна! Много любимо представяне и силен прием. Това също: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз вкарвам и Фики в кръга :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ИНаче снощи един приятел си беше споделил снимка с Галин от 2012. Та там устните му са около 3 милиметра. Той си е правил устните и скулите явно. И все същия селяк. Аз го бях видял веднъж още след първата му песен с Гергана на гарата в София. ИЗглеждаже много тъжно. Явно съм алергичен към певачки с имена Галена,Галин и сие. Госпожа Ваня Калудова влиза ли в това число? Не! Секси Иви ми е третата любимка. Там е работата, че Галена "лайна" никога не е предлагала. От гледна точка на изкуството 80% от кариерата й е един боклук.Да я бяхте съветвали да прави топ проекти като В твоите очи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Според мен изглежда така ТОП 5: 1. Емануела 2. Галена 3. Преслава 4. Анелия 5. Емилия/Цветелина Янева Според мен Анелия заслужава топ 3, защото има 2 от 5-те най-големи хита, но иначе съм съгласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 От гледна точка на изкуството 80% от кариерата й е един боклук.Да я бяхте съветвали да прави топ проекти като В твоите очи. Вместо да се занимаваш с Галена, вземи се замисли какво чудовище е станала Андреа. За мен тая жена пропадна по-бързо и смешно от Ивана и всички останали които залязоха. Тя е пример за най-пропаднала чалгарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Емануела и Анелия си гарантираха Топ 3 още в първата половина на годината, която беше напълно тяхна, а Преслава и Галена за първи път от години изглеждаха западащи и двете. Добре, че Обратно в играта успя да се задържи повече и да се докаже като някакъв по-голям хит (макар и хит, който според мен ще си остане в 2018), за да има поне едната от двете нещо с 10 милиона от там. Надявам се и Галена, дори и без милиони на Дай ми любов, да докаже на концерта, че и тя е голям хит. Но да се върнем към темата- Емануела и Анелия. Гледайки втората половина на годината им определено везните натежаха към първата. Моят Топ 5: 1.Емануела 2.Анелия 3.Преслава/Галена, наистина ми е трудно да преценя 4.Джулия - ако имаше по-масова популярност нямаше да позволи на предните две да я изместят от Топ 3 с актуалните си парчета. Иначе е единствената, на която и трите й парчета през годината са успешни и многомилионни. 5.Алисия- нека да не забравяме най-голямата не-Пайнерска терминаторка, макар и успехът й често да се дължи на дуети с Пайнерци. А между другото някой от вас чувал ли е "Зоопарк" извън дискотека? От коли, паркове, пейки, апартаменти? Бъдете откровени. Защото аз не съм. Честно ви казвам. Още, като излезе тая песен, няколко човека тук заподозряхме, че има нещо гнило с тоя чутовен трафик... Аз я чух веднъж... в зоопарка. :1000 (29): Едни деца на около 10-12 си я бяха пуснали тематично. :1000 (29): Нищо гнило няма. Песента излезе по време на една тотална суша за жанра и беше нещо открояващо се. Някак по-различен чалгорап, с мазни отсвири. Още като я чух знаех, че такава песен ще има тотален успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Вместо да се занимаваш с Галена, вземи се замисли какво чудовище е станала Андреа. За мен тая жена пропадна по-бързо и смешно от Ивана и всички останали които залязоха. Тя е пример за най-пропаднала чалгарка. Няма какво да направя. Да се онождат там с Кубрат и да горят калории.Сега поне макар и по-бузеста мяза на жена,преди на някои снимки изглежда като пребит травестит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Много инфантилна затапка, не ти отива. Не знам кому беше нужно това сравнение. Да, Глория си пази много неща в гардероба, някои от чист сантимент, други, както виждаме, стават за носене и след години. Предполагам, знаеш, че жената се облича добре като цяло и сама, докато Рени е пълен моден дизастър. Не сме 90-та години по кафаните. Да я научи малко Есил как става. И всъщност аз Рени я харесвам, не знам дали си разбрал досега, а това, че я критикувам за разни нейни изцепки, трябва ли да означава ти да ми го връщаш и това как ще промени написаното от мен? То и в "Смени жената" ѝ го каза една нищо и никаква уж Доника - много кофти тоалети. Жалко, защото е хубава жена иначе. Не, просто беше ненужно това подмятане. Всяка е носила повече от един път доста от сценичните си рокли, пък и не я облича за десети път, та да е фрапантно. Това няма значение, има значение това, че и двамата държим повече на таланта и стабилната дискография, за това и аз не го очаквах от теб. Иначе Рени пък не пази стари неща като Гло. Щом следиш ТВ изявите и, значи видя в Мармалад, че е оставила една единствена рокля от първите 10 години на сцена, че и повече. А в Семени жената, онази гледаше ежедневните и блузи. Виж визиите от Черешката, че са супер, като сме започнали. Но да си дойдем на думата - съвети да се обърне към Сърбия и да започне пак дейността си там - направи стъпка напред - Е, ма то поредната незначителна коледна програма. Няма угодия.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Но да си дойдем на думата - съвети да се обърне към Сърбия и да започне пак дейността си там - направи стъпка напред - Е, ма то поредната незначителна коледна програма. Няма угодия.. Ами то наистина няма никакво значение освен респект от Драгана към носителката на последния златен албум в поп-фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Няма какво да направя. Да се онождат там с Кубрат и да горят калории.Сега поне макар и по-бузеста мяза на жена,преди на някои снимки изглежда като пребит травестит. То не е само до визия. Там по-дебела от нея няма. Ивана и Преслава от дебелани, станаха фиданки, а Андреа от секссимвол стана на Урсула. Типичен пример за лоши хириргически намеси - направо й увисна лицето, двойната брадичка стана тройна. Циците огромни и увиснали до пъпа. Визията настрана, както казах...но като изпълнител е кръгла нула. Всеки е приел факта, че пее трагично, но поне като клипове и хитове никой не можеше да я стигне, а сега ходи по всякакви измислени събития, като наградите в Америка които дори не са реални. Търси някакви композитори които са били актуални преди 10 години и ги пробутва пред всички като грандиозни успехи. Няма слушаема песен от близо 5 години, няма добри клипове, във Инстаграм създава персонаж който няма нищо общо с нея. Тотално дъно е тая жена и на мен и омръзна да я оправдавам за цялата й простота, заради песни които харесвам от преди 7-8 години. И ти си тръгнал да коментираш Галена...Хахаха, колкото и слаба година да има, за Андреа би била най-силната й от 2011 насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ами то наистина няма никакво значение освен респект от Драгана към носителката на последния златен албум в поп-фолка. Не само от Драгана, Роберто! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не само от Драгана, Роберто! Говоря за конкретното участие в НГ програмата. В момента Кама дърма Балканът с Луда по тебе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не, просто беше ненужно това подмятане. Всяка е носила повече от един път доста от сценичните си рокли, пък и не я облича за десети път, та да е фрапантно. Това няма значение, има значение това, че и двамата държим повече на таланта и стабилната дискография, за това и аз не го очаквах от теб. Иначе Рени пък не пази стари неща като Гло. Щом следиш ТВ изявите и, значи видя в Мармалад, че е оставила една единствена рокля от първите 10 години на сцена, че и повече. А в Семени жената, онази гледаше ежедневните и блузи. Виж визиите от Черешката, че са супер, като сме започнали. Но да си дойдем на думата - съвети да се обърне към Сърбия и да започне пак дейността си там - направи стъпка напред - Е, ма то поредната незначителна коледна програма. Няма угодия.. Може да ти звучи странно, но аз обръщам внимание и на тези неща, на дрехите имам предвид. И ти казвам, че единствената фолкпевица, която се облича добре без стилист, ама наистина стилно - това е Вероника, вижда се по модната марка, която сама си създаде и въобще назад в годините. Есил също. Смятам, и Глория, защото в години, в които не е имало Стоянски и подобни екземпляри, на които после би шута, наложи първа визия и стил в този жанр. Сега вече има и готови модели, сетове, много по-лесно - изваждаш парите и си готов, ама се обличат еднакво и кичът присъства навсякъде, така че и в парите не е въпросът. В стила на Рени има нещо ретро, в сценичния говоря. Тия рокли бяха модерни последно преди 10 години. Но както и да е, достатъчно други неща съм ѝ признал. Тя и предния път беше в тая програма - и какво последва? Виж сега, бъди ѝ фен, ама се съгласи, че изцепки като "Карай ме", бяха излишни. Сега не ми споменавай само, че е направил един милион от канала на Крмак. Не се е завърнала както си му е реда в Сърбия, ама няма и как - много време мина. Ако иска завръщане, трябва да поработи сериозно. Тя си живее във времаната, в които беше в десетката по продажби там. Трябва да не я защитаваш така сляпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 То не е само до визия. Там по-дебела от нея няма. Ивана и Преслава от дебелани, станаха фиданки, а Андреа от секссимвол стана на Урсула. Типичен пример за лоши хириргически намеси - направо й увисна лицето, двойната брадичка стана тройна. Циците огромни и увиснали до пъпа. Визията настрана, както казах...но като изпълнител е кръгла нула. Всеки е приел факта, че пее трагично, но поне като клипове и хитове никой не можеше да я стигне, а сега ходи по всякакви измислени събития, като наградите в Америка които дори не са реални. Търси някакви композитори които са били актуални преди 10 години и ги пробутва пред всички като грандиозни успехи. Няма слушаема песен от близо 5 години, няма добри клипове, във Инстаграм създава персонаж който няма нищо общо с нея. Тотално дъно е тая жена и на мен и омръзна да я оправдавам за цялата й простота, заради песни които харесвам от преди 7-8 години. И ти си тръгнал да коментираш Галена...Хахаха, колкото и слаба година да има, за Андреа би била най-силната й от 2011 насам. Че тя май си е махнала силикона на циците,много по-малки и виснали са сега. :1000 (29): А за обработените снимки..това са си нейни комплекси,щом й харесва да се самозалъгва окей. Поне стават скандали щом се появят необработени снимки и хората чуват за нея. Никой голям изпълнител или композитор няма да тръгне да прави нещо с тотално непозната дебеланка,така че и там да се самозалъгва.Иначе годината й изобщо не е толкова слаба има 2 песни една от която си стана хит,а Галена има 4,2 от които мазнотии и пак й се получи само с една.Андреа да кавърдисва Плакала ако иска тотален хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Че тя май си е махнала силикона на циците,много по-малки и виснали са сега. :1000 (29): Не са й малки циците, а обработва и тях. Тя сигурно мигла по мигла си редактира снимките. Ужасна жена. Отивам да я махна от Инстаграм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари