Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Или проблема е, че ги изпълнява Галена?

Toва би било прекалено елементарно. Не го насочвай към мен. И не съм отричал качествата на Галена, които притежава. Смятам, че имам доста обективна оценка и макар да не харесвам липсата ѝ на талант, не мога да отрека хитовете ѝ от преди няколко години, които съм си свалял и клиповете ѝ, които по едно време бяха най-добрите в България. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не са й малки циците, а обработва и тях. Тя сигурно мигла по мигла си редактира снимките. Ужасна жена. Отивам да я махна от Инстаграм! :3fdb8960598fa63e:

Искаш да те изяде май. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кои са тези "всички"? Явно не са достатъчно, щом имат малко гледания.

Шефката ли няма гледания? Или пък Маракеш? Маракеш и тя си има гледанията като за средно хитче. Феноменален пък излезе преди 3 седмици, а вече гони четвъртият си милион.

Сподели в други сайтове

Може да ти звучи странно, но аз обръщам внимание и на тези неща, на дрехите имам предвид. И ти казвам, че единствената фолкпевица, която се облича добре без стилист, ама наистина стилно - това е Вероника, вижда се по модната марка, която сама си създаде и въобще назад в годините. Есил също. Смятам, и Глория, защото в години, в които не е имало Стоянски и подобни екземпляри, на които после би шута, наложи първа визия и стил в този жанр. Сега вече има и готови модели, сетове, много по-лесно - изваждаш парите и си готов, ама се обличат еднакво и кичът присъства навсякъде, така че и в парите не е въпросът. В стила на Рени има нещо ретро, в сценичния говоря. Тия рокли бяха модерни последно преди 10 години. Но както и да е, достатъчно други неща съм ѝ признал.

Тя и предния път беше в тая програма - и какво последва? Виж сега, бъди ѝ фен, ама се съгласи, че изцепки като "Карай ме", бяха излишни. Сега не ми споменавай само, че е направил един милион от канала на Крмак. Не се е завърнала както си му е реда в Сърбия, ама няма и как - много време мина. Ако иска завръщане, трябва да поработи сериозно. Тя си живее във времаната, в които беше в десетката по продажби там. Трябва да не я защитаваш така сляпо.

Всяка е имала и попадения, и потреси и във визуален, и в песенен аспект. Пуснах скоро как Гала и гепи една визия, Галена пък си оплътни цялото предпоследно турне с друга нейна. Но за тази прословута Край ме, ти казвам честно, че по сбирките скачаха и научиха припева, не че е труден. Не очакваха игрива песен от нея, особено след Пусни това парче, която пък не я пускаха. И песента си бе за Сърбия, тя бе и по предложение на Кърмак, който е писал текста и я е убеждавал. Вече българското си предложение го пусна горе-долу по същото време.

Като каза Вероника, и тя се е наляла.

IMG-20181129-234238.jpg

Сподели в други сайтове

Хайде още 12 000 гледания и става петият най-гледан клип в канала на планета.

Пускайте, вместо да се караме за глупости :1000 (29):

И още по-малко от 1.1 милиона докато стане най-гледания клип на Галена. Надали за Десови може да има по-сладко разбиване на теориите, че успеха на тази песен бил само заради едната. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Говоря за конкретното участие в НГ програмата.

В момента Кама дърма Балканът с Луда по тебе! :Vishenka_05:

Май им дадохме повод да се тупат в гърдите колко са велики и как за пореден път ние сме откраднали от тях.

Сподели в други сайтове

Май им дадохме повод да се тупат в гърдите колко са велики и как за пореден път ние сме откраднали от тях.

Е аз казах че това е единствената негативна страна в всичкото това, но факт че Кама направи история. 👏

Сподели в други сайтове

Разбира се. Всички бивши югославци са шовинисти. Това трябва да е повод за срам за Камелия, че с кавър на голям хит се чу за нея, 20 години след появата ѝ, а не повод за гордост. Но... Нека да чуем нещо качествено :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И още по-малко от 1.1 милиона докато стане най-гледания клип на Галена. Надали за Десови може да има по-сладко разбиване на теориите, че успеха на тази песен бил само заради едната. :1000 (29):

Нека не си ги мерим, но истината е, че това беше добро завръщане на Десислава на позиция директно на първа линия на актуалните имена, както и престиж за Галена да направи първа дует с име като Десислава и то точно, когато към наща имаше интерес покрай цялото завръщане. СМятам, че двете извлякоха само и единствено позитиви. Мелодията и до днес си актуална и зарибена, а по-бързата ѝ версия Дай ми още дано не я надмине :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Но... Нека да чуем нещо качествено :1000 (29):
Това е великолепно, пяла съм го с дезодорант у нас, като съм гледала видеокасетата от Тракия фолк. :3fdb8960598fa63e:

И ти искаш награда като на леличката ни ли? :3fdb8960598fa63e:
Не само искам, настоявам!

И си давам и аз половината хонорар за награди и закриване на церемонията! Истинска маниачка на тема "Ваня Калудова" съм! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Нека не си ги мерим, но истината е, че това беше добро завръщане на Десислава на позиция директно на първа линия на актуалните имена, както и престиж за Галена да направи първа дует с име като Десислава и то точно, когато към наща имаше интерес покрай цялото завръщане. СМятам, че двете извлякоха само и единствено позитиви. Мелодията и до днес си актуална и зарибена, а по-бързата ѝ версия Дай ми още дано не я надмине :1000 (29):

Аз не си го меря с никой, винаги други са били тези, които са отричали ролята на едната от двете за успеха на този проект. :1000 (29): Аз пък винаги съм твърдял, че когато една Топ изпълнителка и една легенда се съберат в една толкова хубава песен, няма как да не им е успешна, благодарение и на двете.

То целия нов период на Десислава в Пайнер доказва, че на нея просто й трябват подходящите песни. Като пуска разни като тазгодишните няма как да се радва на пълноценно одобрение и успех. Но като пуска разни като В твоите очи или баладите или пък някакви по-различни и открояващи се комерси като И на всички като тебе... ами резултатите са налице. Но само тя явно не го вижда още.

Сподели в други сайтове

Айде така и така сме се събрали.

Искам да го чуя на живо някой път. Толкова съм я слушал тази песен. Даже ми бяха купили сини очила като от клипа :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз пък мисля, че ще е най-добре да направи микс - Да гори в любов / Обратно в играта / Не се изтриваш. И да завърши с ретро хит или поне на бис да изпее.

Аз го виждам такаРежим "Неприлична", Не се изтриваш, Да гори в любов

Сподели в други сайтове

Айде така и така сме се събрали.

Искам да го чуя на живо някой път. Толкова съм я слушал тази песен. Даже ми бяха купили сини очила като от клипа :1000 (29):

Една от най-добрите песни и на двете титанки!

Аз го виждам такаРежим "Неприлична", Не се изтриваш, Да гори в любов
Кой помни това с режима, Джидже? Това, че ти си вечно в такъв режим по приложенията с натопорчено малко чушле, не значи, че останалите са така... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Една от най-добрите песни и на двете титанки!

Кой помни това с режима, Джидже? Това, че ти си вечно в такъв режим по приложенията с натопорчено малко чушле, не значи, че останалите са така... :3fdb8960598fa63e:

Да ти го подам да го полигавиш?

Сподели в други сайтове

И си давам и аз половината хонорар за награди и закриване на церемонията! Истинска маниачка на тема "Ваня Калудова" съм! :Vishenka_05: [/b]

Да, ти затова я харесваш толкова много, защото си приличате в това отношение, а и не само в него. :3fdb8960598fa63e:

Това желание за закриването може да се уреди, ще измислим нещо. Но искам да ме споменеш в благодарностите като си получаваш някоя от наградите. :1000 (29):

Като стана на въпрос за лелята на фолка, тя ще се яви ли на концерта?

Сподели в други сайтове

Да ти го подам да го полигавиш?
О, аз не ти върша работа, Джиджо!

Но пък ти имаше тези мераци към едно от момчетата в компанията ни на морето, но то те отряза... :Vishenka_05:

Да, ти затова я харесваш толкова много, защото си приличате в това отношение, а и не само в него. :3fdb8960598fa63e:

Това желание за закриването може да се уреди, ще измислим нещо. Но искам да ме споменеш в благодарностите като си получаваш някоя от наградите. :1000 (29):

Като стана на въпрос за лелята на фолка, тя ще се яви ли на концерта?

Сериозна съм - очаквам да добавите номинация за мега звезда на форума тази година! :3fdb8960598fa63e:

Прелестната Ванча нямала да участва... Бясна съм! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Сериозна съм - очаквам да добавите номинация за мега звезда на форума тази година! :3fdb8960598fa63e:

Прелестната Ванча нямала да участва... Бясна съм! :gun_bandana:

Защо се е отказала? Нали щеше да пее и нова песен? Минаха месеци от "Твое копие" и нищо. Пак заспа дълбок сън. Нито песен, нито концерт. Адски я мързи тая жена. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ивана няма ли все пак да си промени решението за участието на концерта, както явно стана при Глория? Публиката има нужда да я види на голяма сцена отново.

И за да се отчета, ето и моята представа за идеалния микс на Преслава:

Да гори в любов

Горчиви спомени или Нямам право

Чисто нова рок балада, както в края на 2014 разби с Ако утре ме губиш.

След някой от бисовете- акапелно фолклор

Ето това би ми харесало даже и на мен!

Сподели в други сайтове

Ивана няма ли все пак да си промени решението за участието на концерта, както явно стана при Глория? Публиката има нужда да я види на голяма сцена отново.

И за да се отчета, ето и моята представа за идеалния микс на Преслава:

Да гори в любов

Горчиви спомени или Нямам право

Чисто нова рок балада, както в края на 2014 разби с Ако утре ме губиш.

След някой от бисовете- акапелно фолклор

Ето това би ми харесало даже и на мен!

Какво искаш да чуеш от Деса? А от Глория?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...