NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Или проблема е, че ги изпълнява Галена? Toва би било прекалено елементарно. Не го насочвай към мен. И не съм отричал качествата на Галена, които притежава. Смятам, че имам доста обективна оценка и макар да не харесвам липсата ѝ на талант, не мога да отрека хитовете ѝ от преди няколко години, които съм си свалял и клиповете ѝ, които по едно време бяха най-добрите в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Не са й малки циците, а обработва и тях. Тя сигурно мигла по мигла си редактира снимките. Ужасна жена. Отивам да я махна от Инстаграм! Искаш да те изяде май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Искаш да те изяде май. Сакън! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Кои са тези "всички"? Явно не са достатъчно, щом имат малко гледания. Шефката ли няма гледания? Или пък Маракеш? Маракеш и тя си има гледанията като за средно хитче. Феноменален пък излезе преди 3 седмици, а вече гони четвъртият си милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Хайде още 12 000 гледания и става петият най-гледан клип в канала на планета. Пускайте, вместо да се караме за глупости :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Може да ти звучи странно, но аз обръщам внимание и на тези неща, на дрехите имам предвид. И ти казвам, че единствената фолкпевица, която се облича добре без стилист, ама наистина стилно - това е Вероника, вижда се по модната марка, която сама си създаде и въобще назад в годините. Есил също. Смятам, и Глория, защото в години, в които не е имало Стоянски и подобни екземпляри, на които после би шута, наложи първа визия и стил в този жанр. Сега вече има и готови модели, сетове, много по-лесно - изваждаш парите и си готов, ама се обличат еднакво и кичът присъства навсякъде, така че и в парите не е въпросът. В стила на Рени има нещо ретро, в сценичния говоря. Тия рокли бяха модерни последно преди 10 години. Но както и да е, достатъчно други неща съм ѝ признал. Тя и предния път беше в тая програма - и какво последва? Виж сега, бъди ѝ фен, ама се съгласи, че изцепки като "Карай ме", бяха излишни. Сега не ми споменавай само, че е направил един милион от канала на Крмак. Не се е завърнала както си му е реда в Сърбия, ама няма и как - много време мина. Ако иска завръщане, трябва да поработи сериозно. Тя си живее във времаната, в които беше в десетката по продажби там. Трябва да не я защитаваш така сляпо. Всяка е имала и попадения, и потреси и във визуален, и в песенен аспект. Пуснах скоро как Гала и гепи една визия, Галена пък си оплътни цялото предпоследно турне с друга нейна. Но за тази прословута Край ме, ти казвам честно, че по сбирките скачаха и научиха припева, не че е труден. Не очакваха игрива песен от нея, особено след Пусни това парче, която пък не я пускаха. И песента си бе за Сърбия, тя бе и по предложение на Кърмак, който е писал текста и я е убеждавал. Вече българското си предложение го пусна горе-долу по същото време. Като каза Вероника, и тя се е наляла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Хайде още 12 000 гледания и става петият най-гледан клип в канала на планета. Пускайте, вместо да се караме за глупости :1000 (29): И още по-малко от 1.1 милиона докато стане най-гледания клип на Галена. Надали за Десови може да има по-сладко разбиване на теориите, че успеха на тази песен бил само заради едната. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Говоря за конкретното участие в НГ програмата. В момента Кама дърма Балканът с Луда по тебе! Май им дадохме повод да се тупат в гърдите колко са велики и как за пореден път ние сме откраднали от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Май им дадохме повод да се тупат в гърдите колко са велики и как за пореден път ние сме откраднали от тях. Е аз казах че това е единствената негативна страна в всичкото това, но факт че Кама направи история. 👏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Май им дадохме повод да се тупат в гърдите колко са велики и как за пореден път ние сме откраднали от тях. Разбира се. Всички бивши югославци са шовинисти. Това трябва да е повод за срам за Камелия, че с кавър на голям хит се чу за нея, 20 години след появата ѝ, а не повод за гордост. Но... Нека да чуем нещо качествено :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И още по-малко от 1.1 милиона докато стане най-гледания клип на Галена. Надали за Десови може да има по-сладко разбиване на теориите, че успеха на тази песен бил само заради едната. :1000 (29): Нека не си ги мерим, но истината е, че това беше добро завръщане на Десислава на позиция директно на първа линия на актуалните имена, както и престиж за Галена да направи първа дует с име като Десислава и то точно, когато към наща имаше интерес покрай цялото завръщане. СМятам, че двете извлякоха само и единствено позитиви. Мелодията и до днес си актуална и зарибена, а по-бързата ѝ версия Дай ми още дано не я надмине :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ще има. Една "мега звезда" не заслужавам ли и аз? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Една "мега звезда" не заслужавам ли и аз? И ти искаш награда като на леличката ни ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Но... Нека да чуем нещо качествено :1000 (29): Това е великолепно, пяла съм го с дезодорант у нас, като съм гледала видеокасетата от Тракия фолк. И ти искаш награда като на леличката ни ли? Не само искам, настоявам! И си давам и аз половината хонорар за награди и закриване на церемонията! Истинска маниачка на тема "Ваня Калудова" съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Нека не си ги мерим, но истината е, че това беше добро завръщане на Десислава на позиция директно на първа линия на актуалните имена, както и престиж за Галена да направи първа дует с име като Десислава и то точно, когато към наща имаше интерес покрай цялото завръщане. СМятам, че двете извлякоха само и единствено позитиви. Мелодията и до днес си актуална и зарибена, а по-бързата ѝ версия Дай ми още дано не я надмине :1000 (29): Аз не си го меря с никой, винаги други са били тези, които са отричали ролята на едната от двете за успеха на този проект. :1000 (29): Аз пък винаги съм твърдял, че когато една Топ изпълнителка и една легенда се съберат в една толкова хубава песен, няма как да не им е успешна, благодарение и на двете. То целия нов период на Десислава в Пайнер доказва, че на нея просто й трябват подходящите песни. Като пуска разни като тазгодишните няма как да се радва на пълноценно одобрение и успех. Но като пуска разни като В твоите очи или баладите или пък някакви по-различни и открояващи се комерси като И на всички като тебе... ами резултатите са налице. Но само тя явно не го вижда още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Айде така и така сме се събрали. Искам да го чуя на живо някой път. Толкова съм я слушал тази песен. Даже ми бяха купили сини очила като от клипа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз пък мисля, че ще е най-добре да направи микс - Да гори в любов / Обратно в играта / Не се изтриваш. И да завърши с ретро хит или поне на бис да изпее. Аз го виждам такаРежим "Неприлична", Не се изтриваш, Да гори в любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Айде така и така сме се събрали. Искам да го чуя на живо някой път. Толкова съм я слушал тази песен. Даже ми бяха купили сини очила като от клипа :1000 (29): Една от най-добрите песни и на двете титанки! Аз го виждам такаРежим "Неприлична", Не се изтриваш, Да гори в любов Кой помни това с режима, Джидже? Това, че ти си вечно в такъв режим по приложенията с натопорчено малко чушле, не значи, че останалите са така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Една от най-добрите песни и на двете титанки! Кой помни това с режима, Джидже? Това, че ти си вечно в такъв режим по приложенията с натопорчено малко чушле, не значи, че останалите са така... Да ти го подам да го полигавиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И си давам и аз половината хонорар за награди и закриване на церемонията! Истинска маниачка на тема "Ваня Калудова" съм! [/b] Да, ти затова я харесваш толкова много, защото си приличате в това отношение, а и не само в него. Това желание за закриването може да се уреди, ще измислим нещо. Но искам да ме споменеш в благодарностите като си получаваш някоя от наградите. :1000 (29): Като стана на въпрос за лелята на фолка, тя ще се яви ли на концерта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Да ти го подам да го полигавиш? О, аз не ти върша работа, Джиджо! Но пък ти имаше тези мераци към едно от момчетата в компанията ни на морето, но то те отряза... Да, ти затова я харесваш толкова много, защото си приличате в това отношение, а и не само в него. Това желание за закриването може да се уреди, ще измислим нещо. Но искам да ме споменеш в благодарностите като си получаваш някоя от наградите. :1000 (29): Като стана на въпрос за лелята на фолка, тя ще се яви ли на концерта? Сериозна съм - очаквам да добавите номинация за мега звезда на форума тази година! Прелестната Ванча нямала да участва... Бясна съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Е как няма? Аз днес я видях, изглеждаше добре леля :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Сериозна съм - очаквам да добавите номинация за мега звезда на форума тази година! Прелестната Ванча нямала да участва... Бясна съм! Защо се е отказала? Нали щеше да пее и нова песен? Минаха месеци от "Твое копие" и нищо. Пак заспа дълбок сън. Нито песен, нито концерт. Адски я мързи тая жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ивана няма ли все пак да си промени решението за участието на концерта, както явно стана при Глория? Публиката има нужда да я види на голяма сцена отново. И за да се отчета, ето и моята представа за идеалния микс на Преслава: Да гори в любов Горчиви спомени или Нямам право Чисто нова рок балада, както в края на 2014 разби с Ако утре ме губиш. След някой от бисовете- акапелно фолклор Ето това би ми харесало даже и на мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ивана няма ли все пак да си промени решението за участието на концерта, както явно стана при Глория? Публиката има нужда да я види на голяма сцена отново. И за да се отчета, ето и моята представа за идеалния микс на Преслава: Да гори в любов Горчиви спомени или Нямам право Чисто нова рок балада, както в края на 2014 разби с Ако утре ме губиш. След някой от бисовете- акапелно фолклор Ето това би ми харесало даже и на мен! Какво искаш да чуеш от Деса? А от Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари