Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не е нужно да ги засичам,за да забележа,че интересът спада след всеки изминал ден,а сега след излизането от Трендинг съвсем.Вашето не беше никакво коментиране,а граничеше с натякване,така че сега ще си сърбате попарата.Каквото сам си направи човек никой друг не може Звучиш сякаш имаме да сърбаме нещо лошо. А на мен ми е кеф да събирам плодовете на това което посяхме. Особено като виждам, че още ви държи влага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Звучиш сякаш имаме да сърбаме нещо лошо. А на мен ми е кеф да събирам плодовете на това което посяхме. Особено като виждам, че още ви държи влага. То голям кеф целия форум да плюе любимката ти. Нищо де,тя Галс обича да плюе по разни неща,защо и нея да не хулят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Галена колко гледания имаше?? Дано Галчо да я мине.. Галя имаше 390К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Галин сподели още, че страшно много се вълнува и от едно ново начало в неговия живот, което предстои. Много скоро той ще обяви името на своя музикален лейбъл, а телевизия “Планета” ще излъчи първия самостоятелен клип на Dessita, младата певица, която Галин ще продуцира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Чоко също е снимал клип в Лондон, с Люси. Песента ще излезе до края на месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тези 3 милиона ги направи бързо заради двете седмици в трендинг.Очаквам сега да се сгромоляса на 80-100к дневно че даже и по-малко.Съжалявам,но само на Яница й се получи песента в този стил и отчасти на Десислава. Колко точно съжаляваш? Малко, много? От душа съжаляваш, нали? Деса бе издухана за нула време, скоро и Яница.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Признавам, че тая песен така и не ме хвана, но съдя по хората около мен, които ги зариби, но вече ги пусна и им омръзна. Направи тия 2.7млн заради името на Галена и първоначалния интерес, но омръзва бързо. Вече не е и в тренда(Джена е там), Галин пусна силна песен, Емануела ще се отчете тая вечер и ще видиш как "Феноменален" ще зацикли и все по-бавно ще вдига гледанията. Добрее, ще видим. Ти каза "макс 7 mln.", аз казвам "минимум 10 млн.". ПС: Тук имам репутация на човек, с който избягват да хващат басове поради системни загуби на отсрещната страна. Каква ирония само.. Галин няма да мине рекорда на Галена за най-гледана пайнерска песен за 2018, но ще мине рекорда на Преслава - за най-харесвана песен в PlanetaOfficial за първото денонощие. Браво на Галя! Не Галена имам предвид. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Струва ми се, че за първия час Емануела тръгва по-добре в YouTube от Анелия. Може би борбата им за надмощие през цялата година все пак ще завърши с победа на първата, особено след като дуета на втората нещо не се очертава много хитов. Особено ако Емануела победи в Брадъра, което ми се струва напълно въможно. Тя реално е най-голямата звезда там, каквато беше и Деси Слава през 2015, а и коментарите за нея в повечето случаи са добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 По стечение на обстоятелствата не бях слушал новите песни от Джулия и Денис насам (включително нея). Сега ги изслушах една след друга и съм много доволен от продукцията на Пайнер този месец. Единствено дуетът на Анелия не ми допадна. Особено впечатлен съм от Галин - това е една от най-силните му песни въобще - супер мелодична, със силен текст, атрактивен клип - въобще по мое мнение песента има предпоставки да се превърне в един от най-големите му и останали във времето хитове. Силно впечатление ми направи и Джена - противно на всеобщото мнение според мен такива песни й ходят - още със "Спри да ми досаждаш" го доказа. Новото парче е от песните, които грабват с повече слушания и съм убеден, че ще повтори успеха на "Хулиган" по клубовете. Галена се е представила на обичайното силно ниво - песента е супер различна от всичко останало нейно тази година и определено звучи зарибяващо от първо слушане (особено ме радват куплетите), за клипа няма смисъл да говорим. Радвам се за рекорда й за най-гледана песен за първите 24 часа - надявам се това е достатъчно да затвори устите на множеството й недоброжелатели. На Джулия припевът е страхотен, както и участието на Денис, но кулпетите я развалят и затова явно е зациклила с гледанията. Аз лично със сигурност доста ще я слушам. Емилия е пуснала поредната хубава мелодична песен в кариерата си - определено заслужава повече гледания според мен. Клипът също е много добър. На Емануела може би ще е един от най-големите хитове от изброените, макар че за момента ми се струва леко постна. Но участието й в Брадъра (и твърде вероятно победата) ще допринесе това да е както най-силната й премиера, така и най-слушаната й песен тази година. Ето една причина да се правят повече концерти, а и да се върнат наградите - просто нашите яко се активизират преди подобни събития. Откога не се е случавало Пайнер да не пуска първото място в Трендинга вече не знам колко седмици? Още по-хубавото е, че няма изгледи това да се промени скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Яница вече и мина времето на песента, ще почне да цикли и с гледанията. По колко прави сега на ден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Джена мина Анелия... Време е втората да се осъзнае и да спре с тия ненужни дуети със всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ето една причина да се правят повече концерти, а и да се върнат наградите - просто нашите яко се активизират преди подобни събития. Откога не се е случавало Пайнер да не пуска първото място в Трендинга вече не знам колко седмици? Още по-хубавото е, че няма изгледи това да се промени скоро. Абсолютно! Да престават с тези комични оправдания, че търсили начини наградите да се проведат без манипулации (все едно чак анкетата от 2017 ни е дала знак, че може да има манипулации) и да ги връщат вече. А и не е като като винаги да са раздавали всичко нагласено, в много случаи статуетките са си били заслужени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 http://planeta.tv/news/view/Nad-30-000-vid...v-lubov-za-chas Идиотите от Планета пуснаха статия, че над 30 000 са гледали Преса за 1 час, а след това почти всички я минаха за същото време. А те го изкараха голямо събитие. :1000 (29): Галена, Галин, сега и Емануела минаха тази бройка. Какво да се прави..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 OMG!!!!! Мега скандал! Галена и Андреа са участвали на фалшивите BAMA награди! Оказва се, че истинските (ония, дето предния път се проведоха в Германия) тази година ще са в Дубай и предстоят през декември. Мнимото събитие се е провело в малка зала с няколко маси. И това го пише сайта, който по принцип винаги хвали Андреа! Повече четете тук: http://hotarena.net/galena-i-andrea-vavlec...-v-los-andjelis Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 https://www.bgdnes.bg/Article/7145542 https://www.bgdnes.bg/Article/7126292 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Добрее, ще видим. Ти каза "макс 7 mln.", аз казвам "минимум 10 млн.". ПС: Тук имам репутация на човек, с който избягват да хващат басове поради системни загуби на отсрещната страна. Ай басираме се. На какво? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 HotArena твърдят, че истинските BAМА Awards ще се проведат през декември в Дубай, но никъде в нета не откривам подобна информация. Тия наще двете само се прецакаха да пътуват до Калифорния, за да щракнат по две снимки. На Галена от изражението й си личи, че е е бясна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ай басираме се. На какво? Ако спечеля аз, ми пращаш снимка на ЛС, на която си сложил комбинизона на майка ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Колко точно съжаляваш? Малко, много? От душа съжаляваш, нали? Деса бе издухана за нула време, скоро и Яница.. Откакто прочетох статията за фалшивите награди от вчера много. Е,то оставаше и Яница да има повече гледания от Галена и щях да се пръсна..от смях.Много ясно,че ще ги издуха,но като хитовост и отзвук надали ще пребори "Въртележката". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ай басираме се. На какво? На два шамара зад врата ти.. Шегувам се. :1000 (29): Например ще признаеш Галена за лидерка, ще я хвалиш и никога повече лоша дума за нея няма да казваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Рокси отново в борба за номер 1: Стискаме палци, потна мангалке! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ако спечеля аз, ми пращаш снимка на ЛС, на която си сложил комбинизона на майка ти. :roll1: задавих се нека остане на чест и слава само. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Емануела си сменила името по лична карта. От Емилия на Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 OMG!!!!! Мега скандал! Галена и Андреа са участвали на фалшивите BAMA награди! Оказва се, че истинските (ония, дето предния път се проведоха в Германия) тази година ще са в Дубай и предстоят през декември. Мнимото събитие се е провело в малка зала с няколко маси. И това го пише сайта, който по принцип винаги хвали Андреа! Повече четете тук: http://hotarena.net/galena-i-andrea-vavlec...-v-los-andjelis Шок и ужас! Ще е яко Галена да даде интервю, в което я питат за наградата, и да каже "много се преебахме, че отидохме" Рокси отново в борба за номер 1: Стискаме палци, потна мангалке! <3 Предлагам да коментираме Сашка в темата за Рокса. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари