SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Това не са спорове, просто определена групичка тук не я харесваме и си я хейтим за шоуто. Като хоби ни е. Иначе се видя, че има някакво влияние сред феновете на нашата музика. Обаче продължавам да твърдя, че след такова бясно налагане, трябваше вече да е по-голяма звезда от реалното й ниво. Навлизаме в година номер 4 след дебюта й, тя още го кара на колаборации. Да, година 4 след дебюта й, но реално тя все още е в година 2 на налагането й, защото то започна в началото на 2017. Преди това беше една от многото дебютанти, за които си казвахме "Ех, да можеше Пайнера да заложи на нея, ама знаем, че няма". :1000 (29): А без залагане в този жанр вече трудно изгряват звезди. Дори Денис и Емрах ги бутнаха първо в дуети, Джулката просто нямаше този късмет веднага и затова й се наложи да почака до към 30, за да стане някаква по-голяма звезда.:1000 (29): ...и все с влиятелни имена в чалгата. Защо веднъж не направи дует със Соня Немска? Е, то е ясно защо. Аз не отричам, че дуетите я направиха известна. Но не можем да отричаме, че и преди това имаше интерес към нея и затова се захванаха да го правят всичко това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Кой по дяволите налага Джулия освен Пашев? Вие си мислите че на Димитров му пука за нея ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Е, то е ясно защо. Аз не отричам, че дуетите я направиха известна. Но не можем да отричаме, че и преди това имаше интерес към нея и затова се захванаха да го правят всичко това. Прав си за това. Даже, като дебютира, много хора я оприличиха на Галена като глас. Възлагаха се надежди на нея. Честно казано я харесвах с "Искам от теб" и "Точка за мен". След това почна да се прави на надъхана агресивна кучка в песните си, все ги мачка, все много знае.. Според мен повече й отива имиджа на нежна и женствена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Кой по дяволите налага Джулия освен Пашев? Вие си мислите че на Димитров му пука за нея ли... На мен ми е интересно защо Пашев налага толкова Джулия, при положение, че самостоятелните й песни не са хитове, от толкова дуети, фийтове с топ имена, отново е неразпознаваема. Дъни плейбек на концерти, няма харизма и е безлична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 След малко в господарите ще дават съфорумци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Кой по дяволите налага Джулия освен Пашев? Вие си мислите че на Димитров му пука за нея ли... Който и да я налага, това е факт. Както преди време Токича налагаше звездите от Про, Митака навярно и тогава само е прилапвал облагите. Прав си за това. Даже, като дебютира, много хора я оприличиха на Галена като глас. Възлагаха се надежди на нея. Честно казано я харесвах с "Искам от теб" и "Точка за мен". След това почна да се прави на надъхана агресивна кучка в песните си, все ги мачка, все много знае.. Според мен повече й отива имиджа на нежна и женствена. Беше нещо като комбинация между Галена и Преслава в началото, затова доста се хареса и не се знаеше в коя от двете насоки ще отиде. Честно казано, и аз бих предпочел насока Преслава, макар и да съм по-голям привърженик на Галена. На Джулия й отива да е кучка, но тя егати само на такава се прави, почти никакво разнообразие откакто я помпат. А в първите песни беше много сладка. Пък и се вижда, че не влагат толкова пари във видео реализациите й, което би било препоръчително ако целят да върви в насока стил Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Който и да я налага, това е факт. Както преди време Токича налагаше звездите от Про, Митака навярно и тогава само е прилапвал облагите. Беше нещо като комбинация между Галена и Преслава в началото, затова доста се хареса и не се знаеше в коя от двете насоки ще отиде. Честно казано, и аз бих предпочел насока Преслава, макар и да съм по-голям привърженик на Галена. На Джулия й отива да е кучка, но тя егати само на такава се прави, почти никакво разнообразие откакто я помпат. А и се вижда, че не влагат толкова пари във видео реализациите й, което би било препоръчително ако целят да върви в насока стил Галена. Коментирай новия псевдоним на Джулия - Джула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Коментирай новия псевдоним на Джулия - Джула. Достойно се нарежда до Деса, Кама, Ана, Преса, Галя и т.н. :1000 (29): Показва, че Джулия вече е звезда в Рамания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Достойно се нарежда до Деса, Кама, Ана, Преса, Галя и т.н. :1000 (29): Показва, че Джулия вече е звезда в Рамания! Боже, боже!!! Че тя още самостоятелен хит няма а ти звезда я изкарваш. Една Мая имаше поне няколко самостоятелни резачки. Джулия певица или беквокалистка е ? А тази ''Твоя бях'' май ще се окаже наистина, че е яко помпана. Ето защо: 1. Въртележката - 5 милиона гледания, 35 хиляди лайка, 1133 коментара. 2. Твоя бях - 8,3 милиона гледания, 36 хиляди лайка, 1047 коментара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 На мен ми е интересно защо Пашев налага толкова Джулия, при положение, че самостоятелните й песни не са хитове, от толкова дуети, фийтове с топ имена, отново е неразпознаваема. Дъни плейбек на концерти, няма харизма и е безлична. Има участия - носи му приходи, това е причината според мен. Когато втръсне на публиката за 2 години ( заради плейбека, нулевата комуникация с хората, лайф записите и т.н ) и участията й спрат, да влага в нея ще бъде една безсмислена инвестиция и ще я зареже. Това прогнозирам аз.. да не говорим, че сега му тръгват нови много по-интересни изпълнители от Джулия, като например Денис Теофиков и Емрах, които съвсем ще изместят Джулия от продуценският му план, или ще я направят второстепенен играч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Радвайте се че въобще налагат нови звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Тези от Господари на ефира как не им омръзна толкова години едно и също? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Андреа ще участва и на наградите БАМА в Дубай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 https://www.instagram.com/p/BrGRn4mnSgo/?ut...id=ugpolzdfecv8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Боже, боже!!! Че тя още самостоятелен хит няма а ти звезда я изкарваш. Една Мая имаше поне няколко самостоятелни резачки. Джулия певица или беквокалистка е ? А тази ''Твоя бях'' май ще се окаже наистина, че е яко помпана. Ето защо: 1. Въртележката - 5 милиона гледания, 35 хиляди лайка, 1133 коментара. 2. Твоя бях - 8,3 милиона гледания, 36 хиляди лайка, 1047 коментара. Ейй пошегувах се. :1000 (29): "Твоя бях" категорично си е самостоятелния хит на Джулия. Тези гледания не са направени наведнъж, а постепенно във времето, както например тези на основната ми любимка. И както в момента Оп, оп. Разликата в харесванията и коментарите не е толкова шокираща, името Яница предизвиква интерес от доста повече време от Джулия, а и песента й си е по-голям хит. https://www.instagram.com/p/BrGRn4mnSgo/?ut...id=ugpolzdfecv8 Не знам дали на тази снимка има фотошоп, но Деска и на концерта ми изглеждаше в сравнително подобрена форма. Направо си е като на първия концерт в Арена. Сега да се стегне и да се докара до онзи послучай завръщането си в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не знам дали на тази снимка има фотошоп, но Деска и на концерта ми изглеждаше в сравнително подобрена форма. Направо си е като на първия концерт в Арена. Сега да се стегне и да се докара до онзи послучай завръщането си в Пайнер. Според мен има фотошоп. Виж, че са я докарали почти, като Галена. Деса не е чак толкова отслабнала. Пък и да оставим как изглежда, аз се подразних от представянето й, което изобщо не й подобава на положението. И да ми пее пак "Две сърца" при толкова възможни други песни... ами не върви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Не знам дали на тази снимка има фотошоп, но Деска и на концерта ми изглеждаше в сравнително подобрена форма. Направо си е като на първия концерт в Арена. Сега да се стегне и да се докара до онзи послучай завръщането си в Пайнер. Като се замислим, визията й не беше толкова лоша, само тази шапка да я нямаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Според мен има фотошоп. Виж, че са я докарали почти, като Галена. Деса не е чак толкова отслабнала. Пък и да оставим как изглежда, аз се подразних от представянето й, което изобщо не й подобава на положението. И да ми пее пак "Две сърца" при толкова възможни други песни... ами не върви! Голямо разочарование е представянето, трудно човек може да се захване за нещо от него, макар и лично на мен да ми допаднаха някои работи. Аз може би не съм толкова афектиран, защото очаквах нещо дори още по-зле, например можеше да не изпее ретро песен или да е с баш неподходяща визия. А и след дивотиите й от тази година чисто и просто вече нямам очаквания спрямо нея. Беше много хубаво да си представям как след месеци майчинство ще се завърне с нещо, което да преобърне целия жанр, но за жалост тя реши да печели пари (или да си мисли, че така ще спечели пари) и предпочете да е една от многото, а не Деси Слава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Голямо разочарование е представянето, трудно човек може да се захване за нещо от него, макар и лично на мен да ми допаднаха някои работи. Аз може би не съм толкова афектиран, защото очаквах нещо дори още по-зле, например можеше да не изпее ретро песен или да е с баш неподходяща визия. А и след дивотиите й от тази година чисто и просто вече нямам очаквания спрямо нея. Беше много хубаво да си представям как след месеци майчинство ще се завърне с нещо, което да преобърне целия жанр, но за жалост тя реши да печели пари (или да си мисли, че така ще спечели пари) и предпочете да е една от многото, а не Деси Слава... Кое от представянето ти допадна, освен това, че изпя ретро песен? За мен трябваше да заложи на друга, не на сърцата, изтърка се с нея вече. А тя има много какво да изпее. Бяха й дали време за песни, а някой бяха само с по една и пак се справиха. Най-много ме е яд, че не чухме баладата с Джордан. Тази песен ми е страшен сантимент. За сметка на това изпя песента с горилата. Не е толкова лоша и тя, аз още не мога да разбера с какви емоции съм към този дует. Хем нещо ме жегва и аха да ми хареса, хем нещо друго ме дразни и ми мазнее и простее. Не знам какво да кажа, но определено предпочитам тежкарската Деса. Нека да редува нещата, сега е време да пусне нещо стилно и с повече стойност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Кое от представянето ти допадна, освен това, че изпя ретро песен? За мен трябваше да заложи на друга, не на сърцата, изтърка се с нея вече. А тя има много какво да изпее. Бяха й дали време за песни, а някой бяха само с по една и пак се справиха. Най-много ме е яд, че не чухме баладата с Джордан. Тази песен ми е страшен сантимент. За сметка на това изпя песента с горилата. Не е толкова лоша и тя, аз още не мога да разбера с какви емоции съм към този дует. Хем нещо ме жегва и аха да ми хареса, хем нещо друго ме дразни и ми мазнее и простее. Не знам какво да кажа, но определено предпочитам тежкарската Деса. Нека да редува нещата, сега е време да пусне нещо стилно и с повече стойност. Това, че изпя точно Сърцата е сред нещата, които и на мен не ми харесаха, но предпочитам повече да не се съсредоточавам върху тях. :1000 (29): Да, хареса ми, че все пак представи ретро песен- единствена от абсолютно всички се беше подготвила за такава. Все пак беше и една от едва двете легенди от 90-те. Честно казано, и визията ми допадна повече от онази през 2016, например. И това, че получи прием и на ретро хит, и на нов хит- от край време й се радвам именно защото е почти единствената, която след толкова години може да предизвика интерес в публиката с толкова различни песни. Само да бяха друг тип новите хитове- определено няма как да се кефя кои точно са и как точно са провокирали интереса. Всички искаме от нея много по-различни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Това, че изпя точно Сърцата е сред нещата, които и на мен не ми харесаха, но предпочитам повече да не се съсредоточавам върху тях. :1000 (29): Да, хареса ми, че все пак представи ретро песен- единствена от абсолютно всички се беше подготвила за такава. Все пак беше и една от едва двете легенди от 90-те. Честно казано, и визията ми допадна повече от онази през 2016, например. И това, че получи прием и на ретро хит, и на нов хит- от край време й се радвам именно защото е почти единствената, която след толкова години може да предизвика интерес в публиката с толкова различни песни. Само да бяха друг тип новите хитове- определено няма как да се кефя кои точно са и как точно са провокирали интереса. Всички искаме от нея много по-различни. Преси изпя 4 ретро песни акапелно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Както казах и преди малко няма как да помня такива неща преди 10 години. За това че Bad romance беше първият проект с милиарди гледания в ютюб съм убеден.Пише го и в интернет.А това за смяната на брояча може да съм го чел и за Гангман стайл,не споря,може и да е така. Между другото с теб е безсмислено да споря за световна музика при положение,че преди 1-2 седмици се изцепи с простотия от сорта на "кой в днешно време се вълнува от Гага?". Малко разнообразие и пак ще започнем да спорим за Галс,търпение. БОЖЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ. ЗАРАДИ PSY Youtube смени брояча Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Преси изпя 4 ретро песни акапелно. Затова казах, че единствена беше подготвила песен. На Преслава бяха след биса. Ако не беше изпяла стари песни щеше да си остане само Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 вижте само топ коментарите под клипа !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Днес е 8 Декември сигурен съм че Шефката ще направи най-много гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари