FikLena Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 казах... ХИТА НА ЕСЕНТА/ЗИМАТА Е ПРИ ЦУРА!!!!!!!!!! Sorry Преславови 8 ДЕКЕМВРИ 2018 Г. 10:30 Ч. UPDATE: 09.12.2018 10:30 GALENA - SHEFKATA - 15 025 000 = 64k GALENA - FENOMENALEN / Галена - Феноменален, 2018 4 465 149 показвания = 115k –––––––––––– PRESLAVA - DA GORI V LYUBOV / Преслава - Да гори в любов, 2018 10 060 023 показвания = 104k –––––––––––––– EMANUELA - NAPRAVI TAKA / Емануела - Направи така, 2018 2 145 236 показвания = 102k ––––––––––––––––– TSVETELINA YANEVA & DENIS TEOFIKOV-GRESHKA BESHE/Цветелина Янева и Денис Теофиков-Грешка беше, 2018 8 244 802 показвания = 123k ––––––––––––––– DJULIA FT. DENIS TEOFIKOV - Op-op / Джулия ft. Денис Теофиков - Оп-оп, 2018 3 243 960 показвания = 56k –––––––––––– GALIN - KAK SI, KAZHI / Галин - Как си, кажи, 2018 - 2 424 876 показвания = 101k ––––––––––––– DESI SLAVA & FIKI - DA VDIGNEM SHUM / Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум, slideshow 2018 1 308 371 показвания = 102K DESI SLAVA - MNOGO SAM DOBRA / Деси Слава - Много съм добра, 2018 2 913 728 показвания = 40K –––––––––––––– BORIS DALI - NYAMA DA SAM TVOY / Борис Дали - Няма да съм твой, 2018 1 153 798 показвания = 81k ____________ EMILIA & EMRAH - PO TAKIVA SI PADAM / Емилия и Емрах - По такива си падам, 2018 13 370 049 показвания = 36k EMILIA - SAMO TEBE ISKAM / Емилия - Само тебе искам, 2018 1 475 732 показвания = 34k _____________ DJENA - YAKO MI E / Джена - Яко ми е, 2018 2 001 699 показвания = 106k _________________ TEDI ALEKSANDROVA - КОТКА / Теди Александрова - Котка, 2018 1 381 229 показвания = 46k ______________ YANITSA - VARTELEZHKATA / Яница - Въртележката, 2018 5 113 466 показвания = 55k Wow ! _____________ ROKSANA - KAMANITE / Роксана - Камъните, 2018 3 120 828 показвания = 43К ROKSANA & SASHA RIKO - CUKUR / Роксана и Саша Рико - Чукур 2018 1 225 071 показвания = 47К ____________ KAMELIA ft. SASHO ROMAN - IMETO TI / Камелия ft. Сашо Роман - Името ти, 2018 (OFFICIAL VIDEO) 2 525 346 показвания = 24К NEXT UPDATE 9.12.2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 на Джена гледанията реални ли са ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 на Джена гледанията реални ли са ? Защо да не са? Песента е хит и виж, че всеки от последните хитове има покачване - нормално ми е изглежда. Галин е най-зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 "Шефката" с 64К, тъкмо ги смятях и аз. И излиза, че любимата ви песен е направила повече от Джулката и "Въртележката". Даже и от "Много съм добра". Камелия дори се чудя как е направира 24К, ама то заради празника. Иначе имам усещането, че гледанията й заспаха зимен сън. Тук казвате, че е голям хит, но и несъответствието е голямо. "Зоопарк" колко направи от вчера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 РазкрачЯница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Определено "Грешка беше" е хитът на сезона, което много ме радва, понеже от самото начало песента ме кефи супер много. За Галин съм изненадан, очаквах доста повече да се хареса и слуша песента. Галена и Преслава издухаха всички песни, излезли в последния месец, което не е изненада. А най-подценяваната - кралица Джени - е с пореден хит, който се развива постепенно във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 "Зоопарк" колко направи от вчера? 24K Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Определено "Грешка беше" е хитът на сезона, което много ме радва, понеже от самото начало песента ме кефи супер много. За Галин съм изненадан, очаквах доста повече да се хареса и слуша песента. Галена и Преслава издухаха всички песни, излезли в последния месец, което не е изненада. А най-подценяваната - кралица Джени - е с пореден хит, който се развива постепенно във времето. Само да не ти е в къщата да ти злобее. И като съска, към теб да хвърчат пръски от междузъбието й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 24K Просяци - 31К чийто лайкове са спряли две седмици след премиерата, но продължава да прави над 30к, докато бръм е само с 12к. Анелия май си иска ново спонсортство от Турция, друга причина не виждам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Цвета и Денис Теофиков ще минат във времето "Да гори в любов". Те я пуснаха след Преса, разликата е около 1.7млн. Видя се какъв хит е песента. Малкия ще пусне и самостоятелна песен което ще задържи интереса към "Грешка беше". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Просяци - 31К чийто лайкове са спряли две седмици след премиерата, но продължава да прави над 30к, докато бръм е само с 12к. "Просяци" не тръгваше ли автомат след някви големи хитове? И не е ли от тоя тип песни, които се слушат от по-меланхоличен тип хора, баби и лели? Не знам...... много намирисва работата около тая Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 24K Супер! Добре сме тогава за вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Вчера: Анелия и Кирякос - Подлудяваш ме: 31К Анелия - Зоопарк: 24К Първата песен излезе преди 3 седмици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Вчера: Анелия и Кирякос - Подлудяваш ме: 31К Анелия - Зоопарк: 24К Първата песен излезе преди 3 седмици. Е тя е мега зле тая песен, чудно ми е кой си я пуска доброволно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Е тя е мега зле тая песен, чудно ми е кой си я пуска доброволно. Аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На мен дуета с гръка ми харесва. Аз ли не съм наред в последно време, че харесвам такива провали... :1000 (29): 'Зоопарк" мирише на пазар още от самото начало. Дано се докаже някой ден. Не е истина колко ги мразя нея и "Бръм". Отврат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На мен дуета с гръка ми харесва. Аз ли не съм наред в последно време, че харесвам такива провали... :1000 (29): 'Зоопарк" мирише на пазар още от самото начало. Дано се докаже някой ден. Не е истина колко ги мразя нея и "Бръм". Отврат! Черно на бяло доказателства няма как да излезнат. За мен достатъчен беше приема на концерта, само потвърди съмненията, дето имахме. Не намирам логика и в това, което Слави вчера каза, че може би песента се харесвала повече в провинцията - в провинцията харесват песни тип "Шефката" и "Въртележка", "Зоопарк" е баш за модЙерните столичани. "Бръм" беше по-голям хит според мен, а е с доволно по-малко гледания, че и са две изпълнителки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ооо, мнооого добре - доволен съм. Джена държи гледания и интерес с "Яко ми е" и е супер въртяна по клубове, голям хит. Другия ми фаворит - "Грешка беше", пък няма спиране.. още прави по 120К дневни Денис е абсолютна сензация в момента, много му се радвам. Другата, пък, вечно отписвана тук - кралица Галче също държи много добри гледания и на "Феноменален" и на "Шефката". Общо взето нещата започнаха да се подреждат и чалгата отново диктува правилата в БГ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Фиклено що не постна за всички? Ето аз ще допълна списъка ти. 8 ДЕКЕМВРИ 2018 Г. 10:30 Ч. GALENA & TSVETELINA YANEVA - MARRAKESH / Галена и Цветелина Янева - Маракеш, 2018 7 567 936 показвания +14К GALENA - #GiveMeLove / Галена - #ДайМиЛюбов, 2018 5 186 668 показвания 8К GALENA & TS. YANEVA ft. AZIS - PEY, SARTSE / Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце, 2016 25 793 767 показвания +11К GALENA FT FIKI - KOY / Галена ft Фики - Кой, 2013 25 560 976 показвания +8К –––––––––––– PRESLAVA - NE SE IZTRIVASH / Преслава - Не се изтриваш, 2017 16 624 487 показвания +14К PRESLAVA - OBRATNO V IGRATA / Преслава - Обратно в играта, 2018 10 329 232 показвания +17К Преслава - Шушана / Preslava - Shushana (2017) 11 557 537 показвания +8К –––––––––––––– EMANUELA & DZHORDAN - KUPIH TI SARTSE / Емануела и Джордан - Купих ти сърце, 2018 12 252 698 показвания +43К EMANUELA - GLEDAY ME NA SNIMKA / Емануела - Гледай ме на снимка, 2018 8 084 573 показвания +10К EMANUELA - NOTARIALNO ZAVEREN / Емануела - Нотариално заверен, 2018 10 882 920 показвания +13К GALIN & EMANUELA - 5, 6, 7, 8 / Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8, 2017 12 571 968 показвания +6К –––––––––––––––––––– ANELIA - PROSYATSI / Анелия - Просяци, 2018 5 006 159 показвания +31К ANELIA - ZOOPARK / Анелия - Зоопарк, 2018 15 950 496 показвания +25К ANELIA - DAY MI OSHTE / Анелия - Дай ми още, 2016 23 306 545 показвания +10К ANELIA & DZHULIA - BRAMMM / Анелия и Джулия - Бръммм, 2018 11 465 334 показвания +13К ––––––––––––––––– GALIN - 112 / Галин - 112, 2018 6 882 041 показвания +12К GALIN - #MeGusta / Галин - #MeGusta, 2017 14 844 556 показвания +7К GALIN ft. ADNAN BEATS & DESSITA - TEXAS PLACE / Галин ft. Adnan Beats & Dessita - Texas Place, 2018 7 433 188 показвания +5К ––––––––––––– DESI SLAVA - V DRUG ZHIVOT / Деси Слава - В друг живот, 2016 12 996 652 показвания +8К DESI SLAVA & DZHORDAN - ANGELITE PLACHAT / Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат, 2017 13 255 811 показвания +15К GALENA & DESI SLAVA - V TVOITE OCHI / Галена и Деси Слава - В твоите очи, 2015 24 805 002 показвания +17К –––––––––––––––- FIKI - PATE / Фики - Пате, 2017 13 574 821 показвания +6К FIKI - BROY DO 12 / Фики - Брой до 12, 2018 4 223 570 показвания +3К FIKI - AZ IZMRAZNAH / Фики - Аз измръзнах, 2018 13 053 535 показвания +17К FIKI ft DJENA - KVO TE BARKA / Фики ft. Джена - Кво те бърка, 2018 1 893 963 показвания +8К –––––––––––––– ____________ EMILIA & EMRAH - PO TAKIVA SI PADAM / Емилия и Емрах - По такива си падам, 2018 13 370 049 показвания +36К EMILIA - SAMO TEBE ISKAM / Емилия - Само тебе искам, 2018 1 475 732 показвания +35К _____________ DJENA - HULIGAN / Джена - Хулиган, 2018 10 436 329 показвания +21К ______________- ALISIA - Zapali / АЛИСИЯ - Запали 5 495 080 показвания +14К ALISIA & KONSTANTIN - Lyubov li e / АЛИСИЯ & КОНСТАНТИН - Любов ли е 5 965 722 показвания +25К ALISIA - Staray se da si parvi / АЛИСИЯ - Старай се да си първи 5 961 140 показвания +3К ALISIA & TONI STORARO - Zlatoto na tati / АЛИСИЯ & ТОНИ СТОРАРО - Златото на тати 5 111 106 показвания +5К ________________ TATYANA & ADNAN BEATS - MAMASITA / Татяна и Adnan Beats - Мамасита, 2018 3 754 668 показвания +7К _________________ TEDI ALEKSANDROVA - КОТКА / Теди Александрова - Котка, 2018 1 381 229 показвания +46К TEDI ALEKSANDROVA/Теди Александрова ft. Adnan Beats, Game Over и Nasi-От София до Банско, 2017 14 779 939 показвания +23К ______________ NEXT UPDATE 9.12.2018 За 25ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Удобно пропускате да изтъкнете, че "Заведи ме нанякъде" след близо 3 месеца от излизането си прави наравно гледания с едномесечни песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Черно на бяло доказателства няма как да излезнат. За мен достатъчен беше приема на концерта, само потвърди съмненията, дето имахме. Не намирам логика и в това, което Слави вчера каза, че може би песента се харесвала повече в провинцията - в провинцията харесват песни тип "Шефката" и "Въртележка", "Зоопарк" е баш за модЙерните столичани. "Бръм" беше по-голям хит според мен, а е с доволно по-малко гледания, че и са две изпълнителки. Има начин... Фокси може да извади пак някоя фактура за купените гледания. На концерта се видя, това е достатъчно и за мен. Но ме е яд, че гледанията си остават и никой освен нас тук в Рамания не би се замислил, че има нещо гнило в тази работа. За хората извън форума, това е песен с 15 милиона. Това за провинцията е абсурдно. С други песни защо не се получава така? Тази песен дори не се слуша вече. "Бръм" много гърмеше, но това не я прави по-малко протинна от "Зоопарк". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много добра версия. Трябваше Галин да я направи. Пасва и меланхоличната нотка Гледания за последните 24 часа (Студентски празник): 1. Криско & Слави - Едно ферари 197К (+8%) 2. Цветелина & Денис - Грешка беше 122К (+15%) 3. Галена - Феноменален 113К (+13%) 4. Джена - Яко ми е 106К (+12%) 5. Деси Слава & Фики - Да вдигнем шум 102К (+17%) 6. Емануела - Направи така 102К (+9%) 7. Преслава - Да гори в любов 101К (+15%) 8. Галин - Как си, кажи 100К (+3%) 9. Борис Дали - Няма да съм твой 79К (+6%) 10. Наско Ментата - Карамела 75К (+19%) 11. Тони Стораро & Галена - Шефката 65К (+23%) ТОП гейнъри: 1. Шефката +23% 2. Карамела +19% 3. Да вдигнем шум +17% Все пак Криско и Слави няма да са флоп, както я изкарахте тук не малко потребители. За Дженя бяхбсигурен, ченс времето щенсе наложи. Вече е изпреварила и Галин и Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ооо, мнооого добре - доволен съм. Джена държи гледания и интерес с "Яко ми е" и е супер въртяна по клубове, голям хит. Другия ми фаворит - "Грешка беше", пък няма спиране.. още прави по 120К дневни Денис е абсолютна сензация в момента, много му се радвам. Другата, пък, вечно отписвана тук - кралица Галче също държи много добри гледания и на "Феноменален" и на "Шефката". Общо взето нещата започнаха да се подреждат и чалгата отново диктува правилата в БГ. Ти мразиш "Шефката". Сега защо се правиш, че се радваш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ама то е абсурдно песен като "Бръм" на Студенсткия празник да е направила двойно по-малко от "Зоопарк". Причините: 1. "Бръм" излезе няколко месеца след "Зоопарк" 2. "Бръм" гърмеше повече от "Зоопарк" 3. "Бръм" е предназначена именно за ученици, завършващи и студенти заради препратките в текста си. Ненапразно беше най-големия хит по абитуриентските балове .4. "Бръм" е дует. Все пак и Джулия има някакви почитатели, които генерират интерес. АНЕЛИЯ Е ЕДНА ЖАЛКА ПРОСТАЧКА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ти мразиш "Шефката". Сега защо се правиш, че се радваш? :1000 (29): Чак да мразя не - не ми е от най-любимите песни, но че е голям хит няма как да си кривя душата. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари