Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Това са глупости. През 2015 в Арената Галена беше с трагичен прием. Глупости е рекорда на "Не се изтриваш". Гледам приема на "Знам диагнозата" в Армеец в момента - НЕ Е трагичен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 почти 8 млн без клип ??!?!? не мога да повярвам С клип да е направила 20тина милиона, ама нали е тъпа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Глупости е рекорда на "Не се изтриваш". Гледам приема на "Знам диагнозата" в Армеец в момента - НЕ Е трагичен. Изобщо няма общо с приема на други класики, които се пяха тогава като "Две сърца" и "Нещо нетипично". И никакви глупости не е рекорда - тогава и лайковете бяха супер много - над 19 000, с "Да гори в любов" не успя да ги мине. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Изобщо няма общо с приема на други класики, които се пяха тогава като "Две сърца" и "Нещо нетипично". И никакви глупости не е рекорда - тогава и лайковете бяха супер много - над 19 000, с "Да гори в любов" не успя да ги мине. Ами нали предлагат оферти "гледания + лайкове", бе, що се правиш на балама? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Имена като Преслава не се нуждаят от купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Глупости е рекорда на "Не се изтриваш". Гледам приема на "Знам диагнозата" в Армеец в момента - НЕ Е трагичен. при 'не се изтриваш' има нещо гнило. 500к за 24ч абсурдно.. Преса нито Криско,Нито еГери-Никол.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ами нали предлагат оферти "гледания + лайкове", бе, що се правиш на балама? И какъв келепир има Преса да го прави? Що тогава не купи гледания на "Без теб" или "Чуплива и влюбена"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Така... Хайде сега ти да обясниш как Преслава тази година дори не помириса от първноначалния успех/рекорд на "Не се изтриваш" с видимо по-голям хит. Понеже все намираш някакви обяснения, та да видим какво ще измислиш. Много просто. Тогава Преслава изкара най-силната си песен за последните две години. Видеото също е неочаквано добро като за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 При "Не се изтриваш" го имаше ефекта уау още от първо слушане и гледане. Клипът там е един от най-силните, които е правила. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Имена като Преслава не се нуждаят от купени гледания. Според теб. Няма логическа мисъл на този свят обаче, която да може да обясни ситуацията около "Изтриваш" и "Да гори". Преслава в ренесанса на своята кариера, реди хит след хит, издава най-големият си за последните (доста) години и въпреки това прави с почти 150К по-малко от "Не се изтриваш". Няма такъв прецендент! Смешница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 И какъв келепир има Преса да го прави? Що тогава не купи гледания на "Без теб" или "Чуплива и влюбена"? Кой е казал, че изпълнителите непременно трябва да купуват гледания на всяка своя песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 При "Не се изтриваш" го имаше ефекта уау още от първо слушане и гледане. Клипът там е един от най-силните, които е правила. УАУ ефектът го имаше и при "Да гори" + факта, че Преслава е набрала нечувана инерция от предните си два сингъла. И въпреки това 150К надолу. Аматьорка! И да не забравяме факта, че това й беше завръщането на сцената след бремеността - демек всички чакат с интерес. Тя издава по-силна песен и 150К надолу! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Според теб. Няма логическа мисъл на този свят обаче, която да може да обясни ситуацията около "Изтриваш" и "Да гори". Преслава в ренесанса на своята кариера, реди хит след хит, издава най-големият си за последните (доста) години и въпреки това прави с почти 150К по-малко от "Не се изтриваш". Няма такъв прецендент! Смешница! Точно пък "Не се изтриваш" даде началото на Ренесанса (според мен), макар че още с "Пада звезда" и дуета с Джена си върна позициите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Точно пък "Не се изтриваш" даде началото на Ренесанса (според мен), макар че още с "Пада звезда" и дуета с Джена си върна позициите. Точно тук никой не мисли с мозъка си, а с мъжките си путки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Според теб. Няма логическа мисъл на този свят обаче, която да може да обясни ситуацията около "Изтриваш" и "Да гори". Преслава в ренесанса на своята кариера, реди хит след хит, издава най-големият си за последните (доста) години и въпреки това прави с почти 150К по-малко от "Не се изтриваш". Няма такъв прецендент! Смешница! Ооо, благодаря ти, че ми подаде и друг аргумент в подкрепа на рекорда на "Не се изтриваш". А именно : Ренесанса в кариерата на Преслава започна с този проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ооо, благодаря ти, че ми подаде и друг аргумент в подкрепа на рекорда на "Не се изтриваш". А именно : Ренесанса в кариерата на Преслава започна с този проект. Започна, да. А "Да гори" е неговия пик, което нали се сещаш какво означава, или си тъп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 @PRESLAVA Ако купиш гледания на още една своя песен, ще направя попфолк блог, ще вложа цялата си енергия да го популяризирам и ще те направя на създарма, скочубра долна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Започна, да. А "Да гори" е неговия пик, което нали се сещаш какво означава, или си тъп? Може още да не сме станали свидетели на пика. Има още два готови заснети клипа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Може още да не сме станали свидетели на пика. Има още два готови заснети клипа. Недей да избягваш от основния въпрос, който дискутираме! Достатъчно умен си, за да си дадеш сметка, че съм прав, не ми овъртай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Започна, да. А "Да гори" е неговия пик, което нали се сещаш какво означава, или си тъп? Брейй, как така реши, че "Да гори" е неговия пик? Ренесансът започна едва преди година. Прибързваш със заключенията. Нека свърши този период и тогава да обобщаваме, а дотогава приемаш, че "Не се изтриваш" е началото и затова направи този рекорд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Брейй, как така реши, че "Да гори" е неговия пик? Ренесансът започна едва преди година. Прибързваш със заключенията. Нека свърши този период и тогава да обобщаваме, а дотогава приемаш, че "Не се изтриваш" е началото и затова направи този рекорд. Музикалният бизнес работи по друга логика: Когато в продължение на година надграждаш себе си все повече и повече, следващият ти по-силен и хитов проект би следвало да стартира още по-силно от предните. А не с 1/3 по-слабо! Вие тук изобщо имате ли акъл? И целият този цирк се случва, когато Преслава се завръща на сцената, след като е родила първото си дете и всички я чакат с отворена уста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Айдеееее, ядоса се! Тук някой спомена, че Галена само на дуетите си имала над 20 милиона. Преслава и на тях няма толкова даже. Войната във форума между двете е на път да се превърне в най-голямата, повече от Деса - Кама и Глория - Ивана. И тия двете омръзнаха. Искам война между Яница и Коя! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Колкото и да пробутвате измислени гледания от изтрити клипове, хитът е ясен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 И целият този цирк се случва, когато Преслава се завръща на сцената, след като е родила първото си дете и всички я чакат с отворена уста. [/color][/size][/color][/size] Че тя толкова бързо се върна, че не знам дали повечето хора са разбрали, че е родила, освен зорко следещите събитията. А че всички купуват гледания чат-пат е ясно като бял ден. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари