Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здравей. Колко пъти прозвуча "Шефката" на именния ден на твоя приятел Спиро? Именника си поръча песента 3 пъти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Именника си поръча песента 3 пъти. Аз пък бях на следобеден имен ден на моя приятел Спиридон: Шефката 9 пъти, Феноменален 12 000 пъти. И неска глей кво стаа в класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Аз пък бях на следобеден имен ден на моя приятел Спиридон: Шефката 9 пъти, Феноменален 12 000 пъти. И неска глей кво стаа в класацията. Спиридон само тия двете песни ли си поръчваше? А други на Галена? По колко пъти? "Шефката" дано са я пускали от всички клипчета, не само от официалния канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Спиридон само тия двете песни ли си поръчваше? А други на Галена? По колко пъти? "Шефката" дано са я пускали от всички клипчета, не само от официалния канал. Ти прави това, което съм ти поръчал снощи, стига въпроси. Че и днеска е ден, нали знаеш... До после! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Луна пък не е празнувала Спиридоновден, но отново е атракция! https://www.facebook.com/100010623900800/vi...98732290490894/ Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 #1 в "Набиращи популярност" !!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 #1 в "Набиращи популярност" !!!! Браво премахна тъпата песен на Гери-Никол! Песента на Лорена не я спирам откакто е излезнала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Преди две седмици самата тя се появи в национален ефир, открито заставайки срещу своя колежка, която преди това се беше изказала ласкаво за нея... Преди дни беше наречена "комплексарка" от друга своя колежка, защото омаловажи постиженията й в чужбина. Днес фенове се обръщат срещу нея, поставяйки под въпрос моралните й ценности. ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА, ТЯ Е НЕПОВТОРИМА, ТЯ Е ПРЕСЛАВА! Фен попиля Преслава след опит да се прави на мъдра: "Защо не се намеси срещу медиите, когато те наричаха "любовницата на Коко Динев"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Преди две седмици самата тя се появи в национален ефир, открито заставайки срещу своя колежка, която преди това се беше изказала ласкаво за нея... Преди дни беше наречена "комплексарка" от друга своя колежка, защото омаловажи постиженията й в чужбина. Днес фенове се обръщат срещу нея, поставяйки под въпрос моралните й ценности. ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА, ТЯ Е НЕПОВТОРИМА, ТЯ Е ПРЕСЛАВА! Фен попиля Преслава след опит да се прави на мъдра: "Защо не се намеси срещу медиите, когато те наричаха "любовницата на Коко Динев"? Машалата! А кой я е нарекъл комплексарка? Аз бих я нарекъл помия. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Преди две седмици самата тя се появи в национален ефир, открито заставайки срещу своя колежка, която преди това се беше изказала ласкаво за нея... Преди дни беше наречена "комплексарка" от друга своя колежка, защото омаловажи постиженията й в чужбина. Днес фенове се обръщат срещу нея, поставяйки под въпрос моралните й ценности. ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА, ТЯ Е НЕПОВТОРИМА, ТЯ Е ПРЕСЛАВА! Фен попиля Преслава след опит да се прави на мъдра: "Защо не се намеси срещу медиите, когато те наричаха "любовницата на Коко Динев"? ... защо изведнъж така се озлоби срещу Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 ... защо изведнъж така се озлоби срещу Преслава? Щото е проста пача. Нормална реакция. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 ... защо изведнъж така се озлоби срещу Преслава? Просто е ... трън им е в очите защото мачка любимката им с клипове за 2,50 хахаха нормална агресивна реакция от негова страна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Просто е ... трън им е в очите защото мачка любимката им с клипове за 2,50 хахаха нормална агресивна реакция от негова страна! Голяма гордост да ви тия клипове от 2,50.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 ... защо изведнъж така се озлоби срещу Преслава? защо ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Всъщност Галена се оказа много по зависима от наградите. Виждаме и работата, откакто спряха наградите. Така, че съмнението ми от преди 2 години, че прави циркове за желязо, а не за принципите, се оказаха верни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Всъщност Галена се оказа много по зависима от наградите. Виждаме и работата, откакто спряха наградите. Така, че съмнението ми от преди 2 години, че прави циркове за желязо, а не за принципите, се оказаха верни. И аз мисля така , че Галена е по зависимата , но просто колежките и някой псевдо журналисти така го изкараха , че едва ли не Преслава е коленичила пред шефа за статуетките , а не виждат ,че е певицата с най-много фенове, а феновете в днешно време не гледат коя е по успешна , а директно си подкрепят любимата певица ако ще и с една песен на година да е. Това е истината....! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Наистина като махнаха наградите и Галена тръгна надолу. От тогава до сега има "Пей сърце" и "Моро му". Другото се забрави. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Мани, аз недоумявам как човек може да набере толкова неприязън към някой, който дори не познава и нищо лошо не му е направил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Голям скандал и хейт срещу трите моми под снимката на Андреа в инста :1000 (29): Буквално "простолюдието" ги навря и трите в на кучето в гъза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Да, това беше на 10-ти юни тази година. От тогава изтече много вода, нима забрави? Защо се правиш, че не си прочел този мой пост от снощи? Там е обяснено всичко: http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1929987 Към поста от линка прибавям и факта, че въпросната госпожица "Пример за подражание" лайкваше коментари, в които ме обиждат. Ти в това нищо нередно ли не видя? Защото моя коментар към нея беше градивна критика, не я бях обидил. ПС: Виж и този пост: http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1929994 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Да, това беше на 10-ти юни тази година. От тогава изтече много вода, нима забрави? Защо се правиш, че не си прочел този мой пост от снощи? Там е обяснено всичко: http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1929987 Към поста от линка прибавям и факта, че въпросната госпожица "Пример за подражание" лайкваше коментари, в които ме обиждат. Ти в това нищо нередно ли не видя? Защото моя коментар към нея беше градивна критика, не я бях обидил. ПС: Виж и този пост: http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1929994 А едно време толкова много харесваше Преслава. Ех, .... Дори ти беше ИДОЛКА в периода когато си се дрогирал. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 А кой я е нарекъл комплексарка? Аз бих я нарекъл помия. Рени в свое интервю от преди няколко дни. Преслава нали беше гост в Гранд Продакшън в Сърбия покрай дуета си с Кеба тази пролет. Там заяви, че била първата българка на тази сцена. Слончето Раму се обидило и я хапна, наричайки я комплексарка. В интервюто на Рени става ясно още, че Преслава била полудяла от мъка, че дали някаква награда "Певица на годината" на Ивана (може би за 2005 става въпрос?). Раму се била обадила на Преслава да й вдъхне кураж тогава. Години по-късно Пепче я изтрива от историята на сръбската музика. Пепче, как да не те обича човек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Рени в свое интервю от преди няколко дни. Преслава нали беше гост в Гранд Продакшън в Сърбия покрай дуета си с Кеба тази пролет. Там заяви, че била първата българка на тази сцена. Слончето Раму се е обидило и я хапна, наричайки я комплексарка. В интервюто на Рени става ясно още, че Преслава била полудяла от мъка, че дали някаква награда "Певица на годината" на Ивана (може би за 2005 става въпрос?). Раму се била обадила на Преслава да й вдъхне кураж тогава. Години по-късно Пепче я изтрива от историята на сръбската музика. Пепче, как да не те обича човек? По-скоро за 2010 и Галена. Въпреки "Дяволско желание" и останалите тупалки, през 2005 Ивана беше категоричен лидер, за да се надява на нещо Пете. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 По-скоро за 2010 и Галена. Въпреки "Дяволско желание" и останалите тупалки, през 2005 Ивана беше категоричен лидер, за да се надява на нещо Пете. Келче, това са думите на Рени: "Лично аз съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я направят Певица на годината, но я ощетиха и дадоха наградата на друга. Беше толкова нещастна, чувстваше се зле. Явно е забравила, че й се обадих и я подкрепих. Не го смятам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа подкрепа. Тогава се състезаваха Ивана и тя." Преслава беше наясно, че няма да спечели "Певица на 2010" 11 месеца по-рано, предполагам за една година човек все пак ще се примири по някакъв начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Келче, това са думите на Рени: "Лично аз съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я направят Певица на годината, но я ощетиха и дадоха наградата на друга. Беше толкова нещастна, чувстваше се зле. Явно е забравила, че й се обадих и я подкрепих. Не го смятам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа подкрепа. Тогава се състезаваха Ивана и тя." Преслава беше наясно, че няма да спечели "Певица на 2010" 11 месеца по-рано, предполагам за една година човек все пак ще се примири по някакъв начин. Видяхме как се беше примирила - Галче ще ревне и иска да потъне в земята, а Преси се хили до нея и вика "Ще й я вземем другата година, обещавам" + физиономията на Емилия - епичен момент Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари