asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тая песен е много здрава. Любимата ми на Борьо, става за гюбек! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тая песен е много здрава. Колко вино си изпил? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Колко вино си изпил? :1000 (29): Днес или по принцип? Напомняш ми да си сипя. :1000 (29): А ние кога ще пием? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Любимата ми на Борьо, става за гюбек! Ти както винаги верен на себе си. Във връзка с нея имам въпрос към Янева: Възбужда ли те как Боро и Бориса (какво съвпадение само) пълнят пилето в края на клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Днес или по принцип? Напомняш ми да си сипя. :1000 (29): А ние кога ще пием? За днес питам, ако ми кажеш попринцип ще е страшно, то ще са цели изби.... Ами... явно ще е следващия път. Днес минах покрай руския магазин и се разсмях. На Джеймс Баучер също... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 За днес питам, ако ми кажеш попринцип ще е страшно, то ще са цели изби.... Ами... явно ще е следващия път. Днес минах покрай руския магазин и се разсмях. На Джеймс Баучер също... Не мога да те издържам вече с тия твойте концерти на всички сръбски нафталини. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Надявам се да й дойде акълът и да продължи с по-сериозно творчество! Тревожа се, че със старостта, акълът при нея е дал фира. А е действително голяма певица! Екстра Нина правеше и уникални клипове - освен любовници друг титаничен клип е "Сълзи нечакани", "Божествен знак", също и "Отминал спомен". Доколкото знам, тя учеше режисура и си я прилагаше на практика - сюжетите на клиповете тя си ги създаваше. Като прибавим албуми като "Деветият елемент", може да кажем, че Нина беше новатор за жанра, донякъде и Цветелина. Правеха страхотни авторски песни и винаги са имплементирали фолклор с модерен саунд. "Позволи ми" е страхотен албум - Янева, знаеш го, нали? Разкош просто! За "Позволи да те обичам както мога, както знам" ли говориш? Знам, че го харесваш. Спомням си, че като излезе клипът, много харесах суитчъра, с който е в него... и досега си търся такъв точно. :1000 (29): Имаше приятни песни Боро, вече повече ръмжи и пее на любимата си вече тема за богатите и бедните сред жените и мъжете. Ретроградничи. Не бих казала, че ръмжи, той е може би един от най-талантливите сред мъжете, с лекота си пее. Просто повтаря тази тема, но Цветелина Янева съшо все за едно и също си кара, че и Глория в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не мога да те издържам вече с тия твойте концерти на всички сръбски нафталини. :1000 (29): Луд ли си, Миле е крал! Другата седмица съм на Шабан. Ела пред залата да протестираш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тревожа се, че със старостта, акълът при нея е дал фира. А е действително голяма певица! Разкош просто! За "Позволи да те обичам както мога, както знам" ли говориш? Не бих казала, че ръмжи, той е може би един от най-талантливите сред мъжете, с лекота си пее. Просто повтаря тази тема, но Цветелина Янева съшо все за едно и също си кара, че и Глория в последните години. https://textove.com/ekstra-nina-pozvoli-mi-album - за целия албум. Виж, няма празно вътре. А, моля ти се, ръмжи си в някои песни, рапира там нещо и той. Иначе знам, че е талантлив. Винаги на живо, винаги добре - Боро, Глора и Ванча винаги са почти 1:1 със записа, ако не и по-добре. Но тази година ме разочароваха. Боро с плейбек на концерта, а при Глория надушвам лайв запис при Скитницита. Нещо не ми е на място там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ти както винаги верен на себе си. Във връзка с нея имам въпрос към Янева: Възбужда ли те как Боро и Бориса (какво съвпадение само) пълнят пилето в края на клипа? И тази е чудна! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Луд ли си, Миле е крал! Другата седмица съм на Шабан. Ела пред залата да протестираш. :1000 (29): Кеба няма ли да пее в Арена-та? Да може и други певици на Пайнер да видят Арената повече от веднъж годишно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Луд ли си, Миле е крал! Другата седмица съм на Шабан. Ела пред залата да протестираш. :1000 (29): Кондомчо, виждаш ли - взимай мерки спешно! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ела пред залата да протестираш. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ще си правим вечер на Екстра парчето, то е ясно! Няма такава кралица! ... Превърни се в късче ледена сълза... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Кеба няма ли да пее в Арена-та? Да може и други певици на Пайнер да видят Арената повече от веднъж годишно. Коя ще покани според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 И тази е чудна! Тук само текстът е тъп. Страхотни сте тази вечер, припомняте ми любими кючеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Аз не мога да гадая, да предсказвам бъднини... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Коя ще покани според теб? Добър въпрос....с кой ли от Пайнер има дует тази година Кеба? Спирай рибата и ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ще си правим вечер на Екстра парчето, то е ясно! Няма такава кралица! ... Превърни се в късче ледена сълза... Много обича да започва участия с Мое циганско сърце или Без теб я няма топлината! Борьо наистина напоследък ръмжи, и в последната песен го вкарва. Още нещо приятно от него! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Добър въпрос....с кой ли от Пайнер има дует тази година Кеба? Спирай рибата и ти. Ми той толкова хитов този дует, че изобщо не се сетих. Ама може и от рибата да е, прав си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не бедните момчета от работнически миньорски градчета какво друго им остава освен да ръмжат? Като нямат BMW-та, ще ръмжат и ще наричат жените "кур*ви". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 С теб обърнахме си гръб по своя път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Екстра Дали вечеринка! Да направят песен заедно! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не бедните момчета от работнически миньорски градчета какво друго им остава освен да ръмжат? Като нямат BMW-та, ще ръмжат и ще наричат жените "кур*ви". Беден, но талантлив. Знаеш ли, че е бил шофьор на кметицата на миньорското градче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Беден, но талантлив. Знаеш ли, че е бил шофьор на кметицата на миньорското градче? Приятели от Бобовдол само с добро го споменават! Наскоро пак си беше купувал евтини ризки от махленските магазини! Голяма гордост им е Борьо, че не се е надул! Яневич, какво ти е мнението за песента, с която Екстрето се завърна? Според мен е най-доброто й за последните 2 години. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Беден, но талантлив. Знаеш ли, че е бил шофьор на кметицата на миньорското градче? Е, и аз да бях кметица на Бобов Дол, и аз щях да го наема за шофьор. Пък и той нали е скромен, ще минем с една минимална заплата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари