Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Жестока ревност ме превзе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Съжалявам, че ще наруша Екстра идилията за момент, но ще мина малко транзит през Преса: Тая песен много я харесвах. Пак 2012 :1000 (29): Тук е много самодоволна. С Боро си отиват по някакъв странен начин. Винаги е имало химия между тях, от първия дует, през оня с пералнята в клипа (да не е символизирала мечтата си за такава, което заяви в Шоуто на Слави) и стигнем до третия... Преса обаче е голяма лисица... И как на моменти се вживява и пищи, супер ехидна - колкото ми е анти на моменти, толкова ми е и забавна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Приятели от Бобовдол само с добро го споменават! Наскоро пак си беше купувал евтини ризки от махленските магазини! Голяма гордост им е Борьо, че не се е надул! Яневич, какво ти е мнението за песента, с която Екстрето се завърна? Според мен е най-доброто й за последните 2 години. Да, бил готин човек Борислав Делибалтов. Иначе, откакто се е завърнала в Пайнер Нина, само това мога да изтърпя от бозите, които наблъска: Е, и аз да бях кметица на Бобов Дол, и аз щях да го наема за шофьор. Пък и той нали е скромен, ще минем с една минимална заплата. Не знам колко е скромен, вече от второ място чувам, че си палува и с мъжко. Разстроена съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Приятели от Бобовдол само с добро го споменават! Наскоро пак си беше купувал евтини ризки от махленските магазини! Голяма гордост им е Борьо, че не се е надул! Яневич, какво ти е мнението за песента, с която Екстрето се завърна? Според мен е най-доброто й за последните 2 години. Страхотен клип и песен, но тук си личи, че Екстрато скоро преди това не е снимала клипове - гледа невменяемо в някои кадри, като отвикнала от камера. Аз много харесах баладата с оня испанеца. Но липсваше кулминация в нея, една такава равна. Иначе много красива песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Янева, остави си да харесваш само Тонката. Той поне ходи само по жени, може да имаш късмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Поздрав за Яневич (с една Нереализирана песен) и адорабъл (на Илия Загоров) Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Страхотен клип и песен, но тук си личи, че Екстрато скоро преди това не е снимала клипове - гледа невменяемо в някои кадри, като отвикнала от камера. Аз много харесах баладата с оня испанеца. Но липсваше кулминация в нея, една такава равна. Иначе много красива песен. И на мен ми е монотонна дуетната балада. Има един кадър в Добре съм, в който поглежда стреснато настрани, докато я снима камерата. Не знам монтажистът ли спи, едва ли е нямало други кадри Предишната година беше снимала любимата ми песен в нейната кариера - НЯМА СКУКА - там си беше адекватна! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Янева, остави си да харесваш само Тонката. Той поне ходи само по жени, може да имаш късмет. Ще си скандализирана, но Дали ми харесва една идея повече като мъж. Екстра Нона кога ще реализира този прелестен автобиографичен за мен хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не знам колко е скромен, вече от второ място чувам, че си палува и с мъжко. Разстроена съм! И на теб години наред тази да ти е била шеф и да е точила лиги по теб, и ти ще обърнеш резбата. То си е травма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Поздрав за Яневич (с една Нереализирана песен) и адорабъл (на Илия Загоров) И този албум не е лош, бая реклама имаше с него 2004, а и правеше промоции все още... Като спомена Загоров: Загорче, обичаме те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ще си скандализирана, но Дали ми харесва една идея повече като мъж. Екстра Нона кога ще реализира този прелестен автобиографичен за мен хит? Май напролет. Поздрав за мен!! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 И този албум не е лош, бая реклама имаше с него 2004, а и правеше промоции все още... Като спомена Загоров: Загорче, обичаме те. Тя и на Мъжко момиче, Любовница Бест и Белязани с любов направи промоции, но май умря окончателно това време. Последната беше слабичка. Това й е май най-успешната песен след завръщането: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 И на мен ми е монотонна дуетната балада. Има един кадър в Добре съм, в който поглежда стреснато настрани, докато я снима камерата. Не знам монтажистът ли спи, едва ли е нямало други кадри Предишната година беше снимала любимата ми песен в нейната кариера - НЯМА СКУКА - там си беше адекватна! На тази песен триумфирах на Тракия фолк 2003, понеже закъсняхме за концерта - и тъкмо отивам, и Екстрата пее с това розово рокле, доста приятна балада. На тоя концерт Кама е най-секси, с онези шлосерските цайси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ще си скандализирана, но Дали ми харесва една идея повече като мъж. Ми на мен пък Тонката изобщо не ми харесва като мъж, твърде космат ми е. И сега както е станал на кюфте съвсем. Борис пък има твърде селско излъчнане на моменти. Не ме кефят и двамата като мъже. Избирай си. Ще простиш на Борко забежките като те качи в колата да те повози. Човека и опит има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ми на мен пък Тонката изобщо не ми харесва като мъж, твърде космат ми е. И сега както е станал на кюфте съвсем. Борис пък има твърде селско излъчнане на моменти. Не ме кефят и двамата като мъже. Избирай си. Ще простиш на Борко забежките като те качи в колата да те повози. Човека и опит има. Избира Галин. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ми на мен пък Тонката изобщо не ми харесва като мъж, твърде космат ми е. И сега както е станал на кюфте съвсем. Борис пък има твърде селско излъчнане на моменти. Не ме кефят и двамата като мъже. Избирай си. Ще простиш на Борко забежките като те качи в колата да те повози. Човека и опит има. Според теб Янева би ли спала с мъж, който е близал вангалци от мъжки задници? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Според теб Янева би ли спала с мъж, който е близал вангалци от мъжки задници? "По навик" продължава да прави яко гледания. На какво отдаваш интереса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 На тази песен триумфирах на Тракия фолк 2003, понеже закъсняхме за концерта - и тъкмо отивам, и Екстрата пее с това розово рокле, доста приятна балада. На тоя концерт Кама е най-секси, с онези шлосерските цайси. Много е фестивална и тържествена тая песен. Изобщо най-силните й песни са на Дани Манолова и Пламен Велинов, откъм текстове Стефка Ангелова и Свобода Даскалова. О, не мога, превърти на 3:20 :D :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Май напролет. Поздрав за мен!! Ти ли я съветваш за тия глупости? Прави ми впечатление, че винаги харесваш най-странните, че и ужасни песни... :1000 (29): Сигурно си бил фен и на "пълен е кашона с двеста биберона"... Кажи да се стяга с хубава музика с клипове и текстове като от онова време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 "По навик" продължава да прави яко гледания. На какво отдаваш интереса? Какво разбираш под "яко"? Песента е уникална. Но не предполагах, че се помни до днес. Тия малките зайчета сигурно изобщо не са я чували. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много е фестивална и тържествена тая песен. Изобщо най-силните й песни са на Дани Манолова и Пламен Велинов, откъм текстове Стефка Ангелова и Свобода Даскалова. О, не мога, превърти на 3:20 :D :D :roll1: Човек, ти ме довърши с тоя кадър. Краййййййййййй. Стефка Ангелова се подмокря... и в комбинация с музиката, майкооо тия монтажисти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Избира Галин. :1000 (29): Абсурд! Тя не го харесва. Според теб Янева би ли спала с мъж, който е близал вангалци от мъжки задници? Не знам. Бъзикам я, защото каза, че го харесва като мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ти ли я съветваш за тия глупости? Прави ми впечатление, че винаги харесваш най-странните, че и ужасни песни... :1000 (29): Сигурно си бил фен и на "пълен е кашона с двеста биберона"... Кажи да се стяга с хубава музика с клипове и текстове като от онова време. Неее, но е луда като мене явно! Иначе Кашона не ме кефи особено. Предпомитам това! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Нямам вече сили аз, Борис бил пед...с! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Какво разбираш под "яко"? Песента е уникална. Но не предполагах, че се помни до днес. Тия малките зайчета сигурно изобщо не са я чували. Ми следя клиповете на Глория и този ме изненадва най-много от старите като напредване на гледанията. Обяснявам си го с това, че е много искрена песен, една такава хем за маса, хем леко шлагерна... Беше си хит през 2002, помниш ли? "Хей, малката" ли взе дует? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари