asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 :roll1: Човек, ти ме довърши с тоя кадър. Краййййййййййй. Стефка Ангелова се подмокря... и в комбинация с музиката, майкооо тия монтажисти... Даа, точно в кулминацията на песен със заглавие ВЪРХОВЕ ОТ ГРЯХ! Смени пет вълни настроения - издиша, огледа се, въздъхна, загърна се, погледна влажно... :D Прави ми впечатление, че много хора свързват Нина с Цялата нощ. И пак е доста умерена песен. Сякаш никога не е случвала на бързи хитове. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Нямам вече сили аз, Борис бил пед...с! Пуу, изпревари ме! Много яки песен и клип Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 "Счупената мечта" на Екстра Пица е супер. Но "Нека" е зрелищна - клипът за онова време е топ, много апокалиптичен. А "Има светлина" е илюминтска. Янева, харесваш ли "Каменно цвете"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Даа, точно в кулминацията на песен със заглавие ВЪРХОВЕ ОТ ГРЯХ! Смени пет вълни настроения - издиша, огледа се, въздъхна, загърна се, погедна влажно... :D Прави ми впечатление, че много хора свързват Нина с Цялата нощ. И пак е доста умерена песен. Сякаш никога не е случвала на бързи хитове. Мисли си, че снима клип жената. "Цялата нощ" е много перверзна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Даа, точно в кулминацията на песен със заглавие ВЪРХОВЕ ОТ ГРЯХ! Смени пет вълни настроения - издиша, огледа се, въздъхна, загърна се, погледна влажно... :D Прави ми впечатление, че много хора свързват Нина с Цялата нощ. И пак е доста умерена песен. Сякаш никога не е случвала на бързи хитове. Цялата нощ, ти си лош, не ме оставяш да заспя! Пуу, изпревари ме! Много яки песен и клип И дозата ме кефи! Как така ме улучваш... Ние имаме големи разминавания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Това ли беше последния клип на Екстрата преди да се махне от Пайнер? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Мисли си, че снима клип жената. "Цялата нощ" е много перверзна песен. Да, надписът Bad на гърба на оня кърти Нина много сексаво я пее. Тя в доста песни пее и пъшка. Помниш ли Невероятен мъж с фенката й Емили? И там беше доста такава... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Янева, харесваш ли "Каменно цвете"? Повече ме радват "а сълзите все ме давят непреглътнати" и "три пъти ела, с теб сме любовта"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Първата ми любима Екстра песен. Adorable - виж какво става след 2.40 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ми следя клиповете на Глория и този ме изненадва най-много от старите като напредване на гледанията. Обяснявам си го с това, че е много искрена песен, една такава хем за маса, хем леко шлагерна... Беше си хит през 2002, помниш ли? "Хей, малката" ли взе дует? Помня. Но ме хвърляш в големи размисли с въпроса от второто изречение. Кой по дяволите взе Дует на 2002? На Камелия/Сакис и Милко/Мира бяха по големи хитове от "По навик". Дали на Пайнерските награди дует/формация не отиде при Мишо Шамара и Ванко 1, нали тогава се излъчваха по Планета? Шш, леле, не знам. Нов-Фолкския дует предполагам е отишъл при Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Да, надписът Bad на гърба на оня кърти Нина много сексаво я пее. Тя в доста песни пее и пъшка. Помниш ли Невероятен мъж с фенката й Емили? И там беше доста такава... На мен много ми харесва "Флирт" също така. И дуетите с Бобан са супер. Повече ме радват "а сълзите все ме давят непреглътнати" и "три пъти ела, с теб сме любовта"! Знаех си, аз затова те подпитах за този албум "Позволи ми". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 С тази песен ми стана любимата певица! След няколко години се появиха турски, сръбски и песен на Нелина с подобни аранжименти Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Помня. Но ме хвърляш в големи размисли с въпроса от второто изречение. Кой по дяволите взе Дует на 2002? На Камелия/Сакис и Милко/Мира бяха по големи хитове от "По навик". Дали на Пайнерските награди дует/формация не отиде при Мишо Шамара и Ванко 1, нали тогава се излъчваха по Планета? Шш, леле, не знам. Нов-Фолкския дует предполагам е отишъл при Глория? Бързо се ориентирах. Има ги и другите части. Ама какви са тия категории... Глория има само награда от тая церемония - за посланик на телевизията в чужбина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 През 2002-ра на наградите на Нов Фолк, дует са взели Азис и Десислава. А Мира и Милко за най - предпочитан клип на дует на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Награди на телевизия „Планета“ (за 2002) Видеоклип с най-добри специални ефекти – Люси – Аз обичам теб Видеоклип с най-добър сценарий – Люси – Аз обичам теб Видеоклип с най-добра режисура – Люси – Аз обичам теб Най-добро предаване излъчвано по телевизия „Планета“ – Бащино огнище Най-добър филм на телевизия „Планета“ – Родопски звън Най-добър видеодебют – Вероника – Бяла съм Най-бързо прогресиращ видеоклип – Ивана – Грешна нощ Най-предпочитан поп клип – Каризма – Колко ми липсваш Най-предпочитан рап клип – Мишо Шамара и Ванко 1 – Все още съм замесен Най-предпочитан денс клип – Малина – Обичам лудо Най-предпочитан български клип на песен с балканска езикова основа – Рейхан – Даянамам Най-предпочитан попфолк клип – Камелия – Залеза и зората Най-предпочитан клип на фолклорен изпълнител – Иван Дяков – Кате, Кате Най-предпочитан клип на фолклорен оркестър – орк. Канарите – Невено моме Най-предпочитан видеоклип на дует – Мира и Милко Калайджиев – Хей, малката Най-предпочитан видеоклип на група – Малките Пантери – Вива Най-предпочитан видеоклип на певец – Магапаса – С половин сърце Най-предпочитан видеоклип на певица – Камелия – Залеза и зората Най-успешен посланик на телевизия „Планета“ по света – Глория Най-значимо музикално събитие на годината – концерт „1 година телевизия „Планета“ Най-предпочитан артист/изпълнител на годината – Деси Слава Най-предпочитан видеоклип на годината – Камелия – Залеза и зората Почетни награди: Специална награда на Пайнер Мюзик за 2002 – Тони Дачева и Найден Милков Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Награди на телевизия „Планета" (за 2002) Видеоклип с най-добри специални ефекти – Люси – Аз обичам теб Видеоклип с най-добър сценарий – Люси – Аз обичам теб Видеоклип с най-добра режисура – Люси – Аз обичам теб Най-добро предаване излъчвано по телевизия „Планета" – Бащино огнище Най-добър филм на телевизия „Планета" – Родопски звън Най-добър видеодебют – Вероника – Бяла съм Най-бързо прогресиращ видеоклип – Ивана – Грешна нощ Най-предпочитан поп клип – Каризма – Колко ми липсваш Най-предпочитан рап клип – Мишо Шамара и Ванко 1 – Все още съм замесен Най-предпочитан денс клип – Малина – Обичам лудо Най-предпочитан български клип на песен с балканска езикова основа – Рейхан – Даянамам Най-предпочитан попфолк клип – Камелия – Залеза и зората Най-предпочитан клип на фолклорен изпълнител – Иван Дяков – Кате, Кате Най-предпочитан клип на фолклорен оркестър – орк. Канарите – Невено моме Най-предпочитан видеоклип на дует – Мира и Милко Калайджиев – Хей, малката Най-предпочитан видеоклип на група – Малките Пантери – Вива Най-предпочитан видеоклип на певец – Магапаса – С половин сърце Най-предпочитан видеоклип на певица – Камелия – Залеза и зората Най-успешен посланик на телевизия „Планета" по света – Глория Най-значимо музикално събитие на годината – концерт „1 година телевизия „Планета" Най-предпочитан артист/изпълнител на годината – Деси Слава Най-предпочитан видеоклип на годината – Камелия – Залеза и зората Почетни награди: Специална награда на Пайнер Мюзик за 2002 – Тони Дачева и Найден Милков Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тези през 2002 са първите награди на Планета. Абсурдни са. Как може да има толкова отличени за клипове.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Фики записвал сръбски албум. Този се чуди вече какво да направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много любима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тези през 2002 са първите награди на Планета. Абсурдни са. Как може да има толкова отличени за клипове.. :1000 (29): Високопарни, популистки формулировки на някои от категориите. Интересното е само, че са набъкани всички имена и жанрове, които се излъчваха тогава по Планета. Някои награди не ми се връзват. А и защо няма за Албум и Песен... и пак абсурд като Най-предпочитан клип на денс песен... ОМГ. Тия от ден първи нямат оправия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много любима Високопарни, популистки формулировки на някои от категориите. Интересното е само, че са набъкани всички имена и жанрове, които се излъчваха тогава по Планета. Някои награди не ми се връзват. А и защо няма за Албум и Песен... и пак абсурд като Най-предпочитан клип на денс песен... ОМГ. Тия от ден първи нямат оправия. Имаше и някаква Етно награда за Рейхан, май и за Биди фер Мис Секси! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Високопарни, популистки формулировки на някои от категориите. Интересното е само, че са набъкани всички имена и жанрове, които се излъчваха тогава по Планета. Някои награди не ми се връзват. А и защо няма за Албум и Песен... и пак абсурд като Най-предпочитан клип на денс песен... ОМГ. Тия от ден първи нямат оправия. II-ри годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2003) Видеоклип с най-добри специални ефекти – Глория – Лабиринт Видеоклип с най-добър сценарий – Глория – Крепост Видеоклип с най-добра операторска работа – Ивана – Безумна цена Видеоклип с най-добра режисура – Глория – Крепост Телевизионно предаване на годината – Бащино огнище Поп клип на годината – Слави Трифонов, Ку-ку Бенд и Antique – Защо Денс клип на годината – Малина – Леден свят Балканика клип на годината – Татяна – Биди фер Попфолк клип на годината – Гергана – Губя те бавно Дебют на годината – Гергана Фолклорен изпълнител на годината – Славка Калчева Дует на годината – Емилия и Нидал Кайсар – Безумна любов Певец на годината – Веселин Маринов Певица на годината – Ивана Специална награда на Пайнер Мюзик за 2003 – Атанас Стоев (за издигане на съвременния престиж на българската народна музика) Видеоклип на годината – Анелия – Обичай ме Награди на спонсорите: Специална награда на генералните спонсори на годишните музикални награди за 2003 – Мария (за видеоклиповете към „Всичко си ти“ и „Обичай ме така“) Специална награда на вимпром „Пещера“: „Мис Планета 2003“ – Райна Тук смеха продължава... Почти всички категории са за клипове. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 II-ри годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2003) Видеоклип с най-добри специални ефекти – Глория – Лабиринт Видеоклип с най-добър сценарий – Глория – Крепост Видеоклип с най-добра операторска работа – Ивана – Безумна цена Видеоклип с най-добра режисура – Глория – Крепост Телевизионно предаване на годината – Бащино огнище Поп клип на годината – Слави Трифонов, Ку-ку Бенд и Antique – Защо Денс клип на годината – Малина – Леден свят Балканика клип на годината – Татяна – Биди фер Попфолк клип на годината – Гергана – Губя те бавно Дебют на годината – Гергана Фолклорен изпълнител на годината – Славка Калчева Дует на годината – Емилия и Нидал Кайсар – Безумна любов Певец на годината – Веселин Маринов Певица на годината – Ивана Специална награда на Пайнер Мюзик за 2003 – Атанас Стоев (за издигане на съвременния престиж на българската народна музика) Видеоклип на годината – Анелия – Обичай ме Награди на спонсорите: Специална награда на генералните спонсори на годишните музикални награди за 2003 – Мария (за видеоклиповете към „Всичко си ти“ и „Обичай ме така“) Специална награда на вимпром „Пещера“: „Мис Планета 2003“ – Райна Тук смеха продължава... Почти всички категории са за клипове. :1000 (29): Глория не ги удостои с внимание тогава. Но циркът е в следващите години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Добрър вечер, приятелиии! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Глория не ги удостои с внимание тогава. Но циркът е в следващите години... 2003-та с "Крепост" наградата за певица си беше за Глория. И тук все още няма награда за албум. Голям абсурд. Тези награди от самото си начало са били пълна пародия. Значи да имаш един от най-силните албуми в жанра и да не го отличиш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари