Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Направо ме натровихте с тая Екстра Нина тая вечер! То бива-бива селска посредственост, криви заешки зъби, опърпан евтин перхидрол, ама чак пък толкоз не бива. Един глас и няколко хубави песни не са достатъчни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Направо ме натровихте с тая Екстра Нина тая вечер! То бива-бива селска посредственост, криви заешки зъби, опърпан евтин перхидрол, ама чак пък толкоз не бива. Един глас и няколко хубави песни не са достатъчни. Все едно за тази от аватара си говориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Все едно за тази от аватара си говориш. Един дол дренки са, като Нина-та е по-проста, но по-добродушна. Женевиев е злобна мастийница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Явно в началото Пайнер са възприемали прекалено буквално идеята да раздават награди на музикална телевизия, затова дори и не са погледнали към едни MTV например и са връчвали статуетки главно за това, което се излъчва по една музикална телевизия- клиповете. :1000 (29): Като за въпросната година се броят на пръсти видео реализациите, които наистина заслужават отличие. Странно, изобщо не я помнех тази работа. Може би защото в съзнанието ми старта на тези награди се обвързва само с основното от тях- Десислава и Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Всички в Youtube подиграват новата лидерка Джулия за живото "пеене", коментирай. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Всички в Youtube подиграват новата лидерка Джулия за живото "пеене", коментирай. :1000 (29): Джулия на 38:35 - главатаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 2003-та с "Крепост" наградата за певица си беше за Глория. И тук все още няма награда за албум. Голям абсурд. Тези награди от самото си начало са били пълна пародия. Значи да имаш един от най-силните албуми в жанра и да не го отличиш... С първото изречение съм повече от несъгласна! Направо ме натровихте с тая Екстра Нина тая вечер! То бива-бива селска посредственост, криви заешки зъби, опърпан евтин перхидрол, ама чак пък толкоз не бива. Един глас и няколко хубави песни не са достатъчни. Гласът компенсира кофти визията, а песните, които са хубави, са повече от няколко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Джулия на 38:35 - главатаааа Чуй на 37:14 как преграква на "Анелияяяяьььь" :1000 (29): На 36:15 нямам думи - отвратително е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Всички в Youtube подиграват новата лидерка Джулия за живото "пеене", коментирай. :1000 (29): Доста под очакванията, наистина. Жалко, имах по-добри лични впечатления за нея покрай някои фолклорни изпълнения от края на миналата година, но предполагам, че е възможно да си е попрецакала гласа от тогава до сега. Десислава и тя. Чалга фаворитките ми напоследък нещо са решили да се излагат певчески. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Като пя "Ще се върна" беше перфектна, сега не знам какво се случи... И там коментарите бяха другата крайност, всички я хвалеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Като пя "Ще се върна" беше перфектна, сега не знам какво се случи... И там коментарите бяха другата крайност, всички я хвалеха. Най-вероятно и тя е пропушила или е започнала да прави нещо друго, убиващо гласа. Чудя се кое ли е по-лошо- да си съсипеш таланта още преди да си го доказал на публиката или 20 години да те приемат за най-най и чак тогава да си го съсипеш. No comment Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Доста под очакванията, наистина. Жалко, имах по-добри лични впечатления за нея покрай някои фолклорни изпълнения от края на миналата година, но предполагам, че е възможно да си е попрецакала гласа от тогава до сега. Десислава и тя. Чалга фаворитките ми напоследък нещо са решили да се излагат певчески. Не мога да повярвам, че слагаш Джула миндила до Деса! Но да, тъжно е, че ангелски глас вече няма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не мога да повярвам, че слагаш Джула миндила до Деса! Но да, тъжно е, че ангелски глас вече няма! Въобще не ги слагам една до друга по талант. :1000 (29): Но и двете са имали гласове по едно време, а към днешна дата гласовете нещо не са им много Ок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Откъде се появи това, че Деса си е затрила гласа? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Откъде се появи това, че Деса си е затрила гласа? :1000 (29): От едвам сричането на двата реда от Две сърца + пълния плейбек на новите две дивотии на концерта. :1000 (29): Не е точно затриване всъщност, а по-скоро коренна промяна. Наистина вече не звучи ангелски, както го обичаме. Но този процес не е от вчера или днес, а от известно време. Не ми харесва така, искам да се стегне, не само в това отношение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 От едвам сричането на двата реда от Две сърца + пълния плейбек на новите две дивотии на концерта. :1000 (29): Не е точно затриване всъщност, а по-скоро коренна промяна. Наистина вече не звучи ангелски, както го обичаме. Но този процес не е от вчера или днес, а от известно време. Не ми харесва така, искам да се стегне, не само в това отношение. Тя някога пяла ли е "Две сърца" 1:1 с оригинала? Рецитира я като стихче. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тя някога пяла ли е "Две сърца" 1:1 с оригинала? Тя я рецитира като стихче. :1000 (29): Тя повечето си чалги ги рецитира така, но това напоследък вече е баш стряскащо. :1000 (29): Не е изключено просто да й е писнало от тези песни и този жанр и затова да не си дава и грам зор, между другото. Не знам, трябва да я чуем как изпълнява други. Но самият й глас нещо вече не е същия като че ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Откъде се появи това, че Деса си е затрила гласа? :1000 (29): Не сме глухи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тези дни песента на Денис постоянно ми е в главата. Мисля, че нацели парче, който има потенциала да се задържи повечко във времето. Забелязвам, че и дневните му гледания си стоят на първите позиции в настоящия по-слаб период за българските песни в YouTube. И Пайнерския дебют на Ванеса го чакам с интерес, много ме радва в клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не усещам голяма промяна в гласа на Деси, всмисъл не е като преди години, но то зависи от доста неща... Импровизациите иначе винаги са скандални, на такъв концерт си убиваш целия прием така. OK е да импровизираш по принцип, големите в този бизнес постоянно го правят, но те имат изяви на голяма сцена постоянно. Тук говорим, че се показваш веднъж годишно на такава сцена и е редно да премислиш какво ще правиш, така че да се затвърдиш. Дори като се върна в Пайнер и онова брутално представяне на концерта, специално "Две сърца" сигурно само на няколко места улучи да я изпее както си трябва. То най-лесно се усеща по публиката, която пее по оригиналния начин с пълен глас, но ти решаваш да я объркаш. Супер дразнещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Като иска да импровизира, да го направи както на Мад концерта - но там средата и условията го позволяваха. Как така си пусках сингбек и почваш да пееш, шепнейки, или все едно изпълняваш I have nothing. Пей си по мелодията и ритъма, вдигни хората... тя го прави от мързел и лиготия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Някой знае ли как се казва мъжа в клипа много е секси :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Джуна копнала Тейлър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Емануела вчера смаза в Порте. Това Феноменален наистина е голям хит,ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 41:42 Siri, is that you? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари