Stela Публикувано на Ноември 22 Report Share Публикувано на Ноември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не спряха да копират Тото... Иначе песента не знам дали ми харесва. Но знам, че това е най-слабата година на Галин, та той дори няма хит на нивото на "Въртележката" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 "Tiempo"-то на Михаела Маринова е много по-добрата премиера днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 За чудо харесва ми, не ми беше харесвала негова песен от Парата ако хвана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Тази година е много слаба за Галин .. с такива песни като тази, 112, Тексаса няма да стигне никъде,ако продължава тази линия. Фики поне има една силна песен "Аз измръзнах". Дано 2019г. се постараят и двамата повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 На първо слушане не ми хареса. Пак същия стил и насока. Очаквах този път да избухне с песен с фолк звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Към залязване върят нещата май :1000 (29): Слабоо, за пореден път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мега оцет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Попринцип харесвам повечето песни на Галин, но тази е толкова неориентирана,че започвам да си мисля, аз ли съм ретардиран или наистина нещо не е, както трябва.Три различни ефекта и канали в гласа му един след друг,които за мен лично нямат, никаква логика. Балада?, рап, фолк,нов вид ''денс''? или?? Не искам да хейтвам, но ако се опитваш да смесваш различни жанрове поне ги направи да звучи последователно.Това равно ''пеене''(рецитиране) върху баладична хармония и звуци ми дойде още в повече.Иначе клипа е свеж и готин.Успех все пак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много постно и евтино, въпреки рекламата на Кинг. Мина му времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Пълна каша. Нескопосан аранжимент, ужасно миксирани вокали, немелодична песен... дори няма да изслушам втората половина. На Галин май му мина времето, макар да не беше за дълго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Да отидеш да правиш клип в Лондон и да снимаш това? Все едно да искаш да покажеш нощна София и да отидеш в Студенстки град.. Иначе песента е кръгла нула- скучен аранжимент, кошмарно смесване и роботизиран глас, опити за оригинални фрази ала Криско- Искам да бъда с теб и Още един танц, увенчани с провал. Общо взето каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Karma is a bitch :1000 (29): Важното е, че по интервюта изкарва нещата така, че той не иска да работи с определени композитори, а всъщност е точно обратното... и накрая му остава кой? - Деян Асенов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 На първо слушане не ми хареса. Пак същия стил и насока. Очаквах този път да избухне с песен с фолк звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Аз съм в екстаз! Мелодично, запеваемо, приятен текст. Супер е. Друг е въпросът, че и "Тексас плейс", и "112" ги посрещнах с огромна радост, а ми омръзнаха за 2 седмици. Ще видим с тази как ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 38.13,b wav Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Готин Галин, няма спор в това, стои добре каквото и да направи. Видеото не е лошо, очаквах малко повече Лондон, ефектите са яки. Песента не че е слаба, но няма нищо поп фолк в нея, а много ми се иска нещо такова вече от него. Да вземе да опита, да разнообрази. Дано му стане хит, "112" определено се нареди в топ 10 за годината.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Какво общо има с Тото? Когато "Момче без сърце" дънеше, Тото беше никой. Пръкна се онзи ден и вече го копирали. Ходенето по улицата го имаше още в "Момче без сърце" 2013. А това, че не е показал много от Лондон... напротив, точно така си е много готино видеото. Айде стига, сто пъти един мост, един дворец и едно колело ли смятате да гледате, това ли очаквате да видите? Ми то банално вече. Харесва ми клипа и песента, отново нищо общо с поп-фолка, което е сигурно най-хубавото в целия проект - това че изцяло поп или каквото там се води. Галин определено е хамелеон. 6/6, хареса ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Започва да пуска все по-слаби проекти. Не, че този е лош, но наистина нещата които правеше до скоро бяха по-добри. Жалко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Да беше снимал в Сохо, там поне има какво да покаже.Вън е от съмнение обаче, че си направил разходка до там. На първо слушане не ми хареса, ще видим след няколко слушания.След жестоката инерция, която беше набрал с "Me gusta" пусна не лоши, но знчително по-слаби проекти.Да направи нещо в поп-фолк стилистиката, все пак най-големите му хитове са именно такива - "С мене да вървиш" и "Парата ако хвана". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 На мен песента ми харесва повече от другите му тази година. Клипът също. Но и аз съм на мнение, че трябва да вземе да пуска по-чалгарски парчета вече. И все пак, и тази песен си има нещо чалгарско в звученето, просто е някаква по-модерна и поп-рападжийска. Приятна е, ще се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Към залязване върят нещата май Амин! Дай Боже! Това бездарно джудже заслужава да се върне в Добрич, откъдето изпълзя и да продава дюнери! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 100К за 2 часа и половина..Това не е ли повече от на Галена и Преслава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Песента е абсолютна боза - това коя поред песен му е в този стил? Тъп и упорит се оказа. Честно казано, до "Момче без сърце", "Ще остана", "С мене да вървиш" му симпатизирах. Започна обещаващо, модерно, свежо. Още не се беше напомпал толкова, не си беше напомпал и джуките и изглеждаше доста по-естествено и благо. Сега физиономията му е станала една самодоволна и се мъчи да се прави на мачо и на рапър. Еми... фалшив ми е, надут и е малко смешно, защото е 1.50 от земята и не може да респектира дори с осанка, а и като прибавим този диалект, от който още не може да се отърве... Ми човек не трябва да забравя откъде тръгва, но тая Добричката школа в чалгата са доста самонадеяни. Локациите не са лоши, някои от визиите ми харесаха. Само за самото заснемане можеха да се постараят повече. Докато стане на 30 ще му отива тая вълна донякъде и ще вписва - после не знам какви маневри трябва да прави, за да се задържи. До "Един на брой" беше ок като стил и доста по-разнообразен... сякаш и себе си беше там... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Поредната му боза тази година, аз си чакам Емануела Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Супер песен, малко тъпа тема на текст, но все пак е по-добре от предишните му трашове. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.