El Gato Публикувано на Декември 2 Report Share Публикувано на Декември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Мноого яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Чоко е готин, ама да спре да се прави на гъзар. В "Шамарите на мама" с "Гучи", тук се прави на гангстер... може би трябва да порасне малко, но ми е много фейк. И субтитри на английски, сериозно ли? Иска 9-годишните му фенове да научат английски или си мисли, че продукцията му ще достигне до международната сцена? В текста няма никакъв смисъл, бийтът бива, клипът е мнооого готин. Само "поредната люта красива жена" да беше наистина красива жена, а не симпатично момиченце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Бруталнаа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Да види Галин как се прави клип, много добър. Песента обаче е много тъпа, а изпяването е трагично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Да види Галин как се прави клип, много добър. Песента обаче е много тъпа, а изпяването е трагично. Режисьор: Люси :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Гери-Никол е споделила песента в инстаграм на стори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Най-сетне хубав клип, сниман извън България. Само като се седя за смешката Гейлин, ми става лошо. Чоко е пич и заслужава успехи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Кефи ме. От мен шестица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Кефи ме. От мен шестица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Жестока! Master? :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.