Born to Die Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Става ми все по-любима, наистина жестокаааа песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Песента е жестока! Текста, изпълнението, музиката - всичко е топ! Много ми хареса. И аз така мисля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 В последните 2-3 месеца имам толкова любими песни от жанра, колкото не мога да събера общо за последните 2 години. Страхотни неща се пускат, а и най-вече разнообразни. Много е готин този Денис! Трите песни, в които участва са топ. Тази веднага ме грабна. Надявам се да внесе още повече свежест в жанра и покрай него да се стегнат и останалите млади изпълнители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Скучна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Браво има талант това момче успех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Песента е много добрсща. И преди ми хареса, но сега покрай дуетс с Емилив, в преоткрих. Смелбе, че залага на мелъди фолкс, който трудбо влиза в клубовете. Наистинс обаче е смешно младо момче непрекъснато да е със стари чанти около него... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Много хубава и смислена песен, като поп фолка от едно време. Успех на момчето, има потенциал! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cris Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Голямо слънчице, дано изведнъж не мутира като другите от неговия етнос като минат определена вързаст... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Денис има голям потенциал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Смазваща песеннн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.