Guest Kondomcho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тя Преслава всъщност кои песни изкара през 2006 освен "И когато съмне"? "Дяволско желание" и "Завинаги твоя" предизвикаха по-голям фурор, но Преслава още беше новобранка, за да има претренции за голямата награда. Все едно Цветелина Янева да беше взела "Певица" за 2009, не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Великата "Лъжа е" е от 2006 г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Великата "Лъжа е" е от 2006 г. Да, но разви инерцията през 2007. Реално "Лъжа е" и "Ако те няма" - това са хитовете, които останаха във времето от тогава... които се знаят масово, харесват се и от античалгари, пееха се по формати. Иначе и други хитове имаше 2007 - "Единствен ти", "Завинаги", "Когато всичко свърши", "Глезената, гледаната", "Някой ден", "Може би точно ти", "Адрес любов", "Вземи си дъх", "Намерих те", някакви неща на Малина, обаче минаха и заминаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Мъжки времена, защото тогава Борис печели няколко награди от тях - за най-прогресиращ млад изпълнител, дебютен албум, дует /с Преслава, за чиято статуетка тя в интервюто споделя, че му казала да не си и мечтае той да я вземе, защото е за нея/. Тогава се радвах за него, защото го харесвах, макар да бях изненадана, защото очаквах, че Елена Паришева ще вземе за дебютен. Преслава взема тогава за певица, тъй като няма церемония, с Борис Дали взимат заедно статуетките си в тогавашния клуб Тантра. Можеш да се довериш на паметта ми, тъй като няма как да ти снимам списанието - кой го знае къде е, всичко ми е у баба ми. Имаше я Преса в номинациите на Нов фолк за певица на 2005, но трябва да е била много проста да се надява за тогава, при наличието на албума "Няма спиране" на леля ти Кюфта. Щом е така значи Рена си измисля. Или е било за друга награда. Не вярвам Преслава да се е надявала за Певица на 2005. Великата "Лъжа е" е от 2006 г. + любимите ми "Нямам право" и "Заклевам те". ❤ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Когато си докараш 4 страници на гърба на лошата колежка Петя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Когато си припишеш рекорд на гърба на на лошата колежка Рени... * Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 * Шоуто щеше да е пълно, ако Рени беше подчертала факта, че тя е последния попфолк изпълнител със Златен албум в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Шоуто щеше да е пълно, ако Рени беше подчертала факта, че тя е последния попфолк изпълнител със Златен албум в България. Трябва да се убедим със сигурност, няма да излезем неподготвени като Преслава. Някой друг правил ли е тираж от 20 000 бройки в последното десетилетие? Ако някой знае, нека каже. Но аз се осланям на статии и информация от популярни медии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Трябва да се убедим със сигурност, няма да излезем неподготвени като Преслава. Някой друг правил ли е тираж от 20 000 бройки в последното десетилетие? Ако някой знае, нека каже. Но аз се осланям на статии и информация от популярни медии. Не, мило, никой не е правил. Обаче ако ти и Рени тръгнете да се хвалите с тези цифри, дано да имате много солидни доказателства, иначе хората ще ви се смеят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тези са само от мен, тя може да предостави и по-официални. Но защо да ни се смеят? Не се твърди, че ги е направила тези продажби през 2018, а през 2008. Когато напълни сама 1 на НДК и беше в национален ефир един месец. Когато Рени се похвали тогава никой не се смя, а напротив. Но да не забравяме, че когато трябваше да се дадат доказателства за този на Пете, се даде един линк - от Планета.тв. http://www.renistar.com/article.php?pg=68 https://m.slusham.com/izkupiha-vopa-opav-na...e-preizdava-go/ https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/r...t_news7534.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @Runevski, какво им обясняваш, те повечето виждат Преслава като Господ. Те всички и завиждат, как пък на други не им завидяха така. Сякаш само тя е взимала награди. Пеенето на чужди песни на плейбек като практика беше положено иначе от нея, а не дори от Андреа, която така или иначе и своите не може да изпее. Също ламтенето за награди при нея беше безконтролно, чак да изпаднеш в нервна криза за едно парче метал и един статут, който след 12 месеца така или иначе се мени.... Като добавим бялото, престрелките и побоищата, връзките с бизнесмени и понястоящем с някакъв пишман-мафиот с неясни доходи и скарването не само с Галена, но с половината гилдия заради едно парче метал и постоянното и лицемерничене сякаш от онзи ден е в бизнеса, тя е мила и горка и ни лук яла, ни мирисала, даже не знае какво е микрофон... Много мразя такива хитри, дето се правят вечно не неразбрали и добри. Свърши тя добрата Преслава, когато свършиха и килограмите. С отслабването си отслабна и умствено, и поведенчески, и всякак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Спрях още откакто се опитваха да омаловажат изцепката с „Искате ли да си покажа х*я” и „Хората чакат да извадиш нещо”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Т'ва що съм го изпуснал? Я разправяй. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Т'ва що съм го изпуснал? Я разправяй. За нейно щастие нямаше отзвук, освен няколкото поста тук. В инстаграм лайф четеше въпросите и каза „Всички искат да кажа името на бебето, да си покажа корема..” и Павел каза „А х*я искате ли да си покажа?”. Опитвайки се да не избухне в смях си покри лицето с главата, но видимо настроението и се приповдигна. След няколко минути рече „Павеле, пишат ти, че си супер!” (защото пък някакви му се изкефиха и го намериха за забавен) и „Май чакат да покажеш нещо”, смеейки се. Разбира се, после лайфа беше изтрит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 За нейно щастие нямаше отзвук, освен няколкото поста тук. В инстаграм лайф четеше въпросите и каза „Всички искат да кажа името на бебето, да си покажа корема..” и Павел каза „А х*я искате ли да си покажа?”. Опитвайки се да не избухне в смях си покри лицето с главата, но видимо настроението и се приповдигна. След няколко минути рече „Павеле, пишат ти, че си супер!” (защото пък някакви му се изкефиха и го намериха за забавен) и „Май чакат да покажеш нещо”, смеейки се. Разбира се, после лайфа беше изтрит. Чудо голямо станало. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не съм ангел на Преслава с какъв статут беше? Помня, че беше доста купуван. Те и критериите за златен се измениха тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не съм ангел на Преслава с какъв статут беше? Помня, че беше доста купуван. Те и критериите за златен се измениха тогава. Златен. Последният официално обявен пайнерски. В инфото към новината се споменаваше, че са пласирани 10 000 CD-та. През 2010 Камелия продава доста повече от това с "Еротика" (който съставлява 1/3 от "Проект 13"), като по-голямата част от тиража е генериран на промоционална цена сред клиентите на "Булсатком". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Може да прикрепиш и ти някакви доказателства. Да не забравяме, че албума на Рени вървеше с двд от концерта с най-големите и хитове, на промоционална цена първия месец, и комплекта бе разпространен по всички репове, което допълнително помогна за продажбите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Може да прикрепиш и ти някакви доказателства. Да не забравяме, че албума на Рени вървеше с двд от концерта с най-големите и хитове, на промоционална цена първия месец, и комплекта бе разпространен по всички репове, което допълнително помогна за продажбите. Доказателства за Камелия ли? Мисля, че Фокси ги има. Скрийн на статия, където се посочва че в мрежата на Булсатком са пласирани 30К ли, 40К ли (вече не помня) копия от "Еротика". Но ставаше въпрос за цена от порядъка на 2-3 лв. или нещо от сорта. Преди това и аз го бях чел някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Рени от уж голяма певица се превърна в една досадна медийна личност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Рени от уж голяма певица се превърна в една досадна медийна личност. Какво, вече и талант няма, а? До къде стигнахте само.. И певиците не са ли медийни личности попринцип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Доказателства за Камелия ли? Мисля, че Фокси ги има. Скрийн на статия, където се посочва че в мрежата на Булсатком са пласирани 30К ли, 40К ли (вече не помня) копия от "Еротика". Но ставаше въпрос за цена от порядъка на 2-3 лв. или нещо от сорта. Преди това и аз го бях чел някъде. 3 лв. Купих го точно от Булсат. Вътре с книжка с много секси фотосесия. И албума хич не е лош, песента със Сакис е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 https://m.fakti.bg/life/350189-reni-nanese-...ata-si-preslava Коментар под статията: Факти ОТГОВОР12 15:08 17.12.18 Смешно и унизително е за Преслава да се мери с Рени - къде е тръгнала, няма да я стигне никога... Рени винаги е блестяла и сега блести и с глас, и с визия, и с прекрасна душевност. Даден и е голям талант, но и много се труди. Пресито си е сива мишка, а пред Рени трябва да се скрие и покрие от срам, нека си знае мястото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 За нейно щастие нямаше отзвук, освен няколкото поста тук. В инстаграм лайф четеше въпросите и каза „Всички искат да кажа името на бебето, да си покажа корема..” и Павел каза „А х*я искате ли да си покажа?”. Опитвайки се да не избухне в смях си покри лицето с главата, но видимо настроението и се приповдигна. След няколко минути рече „Павеле, пишат ти, че си супер!” (защото пък някакви му се изкефиха и го намериха за забавен) и „Май чакат да покажеш нещо”, смеейки се. Разбира се, после лайфа беше изтрит. Ма тя такива си ги избира, да не реве след година-две, че е бита и тормозена... Тя говори за корема и бебето си, той си говори за х*я..какво да очакваш от такъв плашок? Егати отношението към детето ти... Ама Преслава заслужава да я набият, малко и е. Такива, дето си го търсят, да спрат да занимават обществетноста после, че са си го намерли. Като искаш комплексиран мафиот за гадже, че и раждащ от него - ще си траеш. Този даже е бонус - не е гологлав нисък дебел чичак. Как пък милата скромна Преслава не се влюби в продавач на зеле бе, както пък не си намериха някой нормален, как пък все мафиоти, дилъри, бизнесмени, и после... биели ги. Квото повикало, такова се обадило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ма тя такива си ги избира, да не реве след година-две, че е бита и тормозена... Тя говори за корема и бебето си, той си говори за х*я..какво да очакваш от такъв плашок? Егати отношението към детето ти... Ама Преслава заслужава да я набият, малко и е. Такива, дето си го търсят, да спрат да занимават обществетноста после, че са си го намерли. Като искаш комплексиран мафиот за гадже, че и раждащ от него - ще си траеш. Този даже е бонус - не е гологлав нисък дебел чичак. Как пък милата скромна Преслава не се влюби в продавач на зеле бе, както пък не си намериха някой нормален, как пък все мафиоти, дилъри, бизнесмени, и после... биели ги. Квото повикало, такова се обадило. Какво ти е направила Преслава, толкова много открита злоба Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.