Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Преслава, която може да е учебник на Рени по изграждане на успешна кариера. Колко песни от вървежни композитори в момента поръча, до колко актуални имена се прикрепи за дует, за да не тръгне назад, колко незаслужени награди си издейства, за да изглежда най-награждавана.. То не бяха Елена, Галена, Анелия, Джена, Фики, Тони, Коцето, Борис.. Илиян е карала, но и отказал, но пък нашата излизаше на сцената на „Палатка” и си се навираше сама. За сведение, Рени има два дуета на кръст. Както и 4 албума в Грнад, награди от чужбина, 4 концерта в 1 на НДК, турнета и т.н., ама явно не е важно. Преслава да вземе да благодари на Рени първо, че ги уреди с Гранд да продават легално и най-големите си хитове, че да направи „Нямаш сърце” след авторските си цигании. Рени е била винаги злобна,помня преди доста години,когато Ивана беше на върха, на един сборен концерт пя много песни на сръбски и злобно подхвърли над 10 пъти,че след малко ще излезе една певица (Ивана),която ще ги изпее наново с български текстове,но оригинала си е оригинал. Мога да ти кажа, че дори наскоро слушах Люси Иларионов някъде да разказва „Когато Ивана пееше с Индира имахме куриозни ситиуации. Например - излиза Индира, забива най-големитес си хитове, след което се появява Ивана и пее абсолютно същите песни” и вдига рамене. Щом толкова години още им е странно на хората, значи си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Тази Рени е толкова нискоинтелигентна и инфантилна, че просто няма смисъл да я обсъждаме. Добре, че Преслава не е тръгнала да й отвръща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Рени е била винаги злобна,помня преди доста години,когато Ивана беше на върха, на един сборен концерт пя много песни на сръбски и злобно подхвърли над 10 пъти,че след малко ще излезе една певица (Ивана),която ще ги изпее наново с български текстове,но оригинала си е оригинал. Картинката при Рени /цялостната/, е повече от тъжна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Смешна и жалка постъпка от страна на Рени... Да не е длъжна Преса да и отдава почит като и споменат името на Рени... Наистина изглежда като жалък опит за ПР. Да, Преслава не е колегиална, но не е и длъжна. Който има кариера и работа, не обсъжда чуждата... А и по дявлите... Да не и е сестра :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кой и къде казва, че Преслава е длъжна да споменава Рени и успехите и? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ами Рени има претенции към Преслава, а няма на какво от горе... В случая дори не знам как я защитаваш. 1.Рени няма право да има претенции и очаквания към колегите си, а единствено към себе си... 2.Да говориш за по успешна колежка от теб такива глупости и да и слагаш подобни етикети не е постъпка на достоен и щастлив човек 3.И малко като в детската градина. Аз преди 10 години те подкрепих, сега и ти подкрепи мен... Ами не одобрявам подобни постъпки. Рени губи симпатиите ми с подобни изцепки... Как пък Преслава веднъж не тръгна да обсъжда някоя. Все някой нея я хапе - Камелия, Галена, Рена, Емилия и кои ли не още... Иначе все тя най подлата била... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ами Рени има претенции към Преслава, а няма на какво от горе... В случая дори не знам как я защитаваш. 1.Рени няма право да има претенции и очаквания към колегите си, а единствено към себе си... 2.Да говориш за по успешна колежка от теб такива глупости и да и слагаш подобни етикети не е постъпка на достоен и щастлив човек 3.И малко като в детската градина. Аз преди 10 години те подкрепих, сега и ти подкрепи мен... Ами не одобрявам подобни постъпки. Рени губи симпатиите ми с подобни изцепки... Как пък Преслава веднъж не тръгна да обсъжда някоя. Все някой нея я хапе - Камелия, Галена, Рена, Емилия и кои ли не още... Иначе все тя най подлата била... 1. Рени не е изискала нищо от нея - нито споменаване на името и, нито извинение - няма и правото, разбира се. 2. Не е лепнала един етикет или епитет на Преслава. Ако съм пропуснал ми покажи. 3. Няма нищо детско в колегиалността и нормалните човешки отношения, независимо колко си голяма. Нима когато и се е обадила не е била повече от нея? Била е, но не страда от его и прави жест към новоизгряла. Сигурно се е хвалила на цялата рода Петя, ама сега нейните реват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Рени не е изискала нищо от нея - нито споменаване на името и, нито извинение - няма и правото, разбира се. 2. Не е лепнала един етикет или епитет на Преслава. Ако съм пропуснал ми покажи. 3. Няма нищо детско в колегиалността и нормалните човешки отношения, независимо колко си голяма. Нима когато и се е обадила не е била повече от нея? Била е, но не страда от его и прави жест към новоизгряла. Сигурно се е хвалила на цялата рода Петя, ама сега нейните реват. 1.Е как да не изисква. Изисква колегиалност и уважение... Съвсем в прав текст го казва. Как било едно време и как било сега. Ами временаата се менят. Като не можеш да се впишеш, по добре не се излагай... 2.А комплексар какво е? Изобщо да говориш за някой в негово отсъствие е кретенизъм... Още повече пък повода да се покажеш в ефир да е това... Тя не просто измежду другото го вмята. Тя не спира от медия в медия да ходи специално по този повод. Смешно е 3.Това, че Рени е направила малък жест към Преса преди 15 год, не означава, че някой и е длъжен към днешна дата. И как говори за ситуацията като за някаква лична обида или нападка едва ли не от Преслава към нея. Сори, но не си обективен. Абсолютен минус за Рени в тази ситуция... Освен тов лънготи. Първо казваше, че и звъняла да я успокои като не и били дали наградата, а сега промени историята, че и намерила номера, за да я поздрави за Певица на годината... Последно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1.Е как да не изисква. Изисква колегиалност и уважение... Съвсем в прав текст го казва. Как било едно време и как било сега. Ами временаата се менят. Като не можеш да се впишеш, по добре не се излагай... 2.А комплексар какво е? Изобщо да говориш за някой в негово отсъствие е кретенизъм... Още повече пък повода да се покажеш в ефир да е това... Тя не просто измежду другото го вмята. Тя не спира от медия в медия да ходи специално по този повод. Смешно е 3.Това, че Рени е направила малък жест към Преса преди 15 год, не означава, че някой и е длъжен към днешна дата. И как говори за ситуацията като за някаква лична обида или нападка едва ли не от Преслава към нея. Сори, но не си обективен. Абсолютен минус за Рени в тази ситуция... 1. Ако си останал с такива убеждения, не означава, че Рени е казала, че изисква нещо от Петя, че трябва да направи нещо, или да излезе да се извини за допуснатата грешка. Просто сравнява как е било преди и как сега. 2. Рени не е нарекла Преслава комплексарка. Преувеличаваш - причината за интервютата от Шоу и На кафе е новогодишната сръбска програма. И съвсем в духа на темата отговаря на въпрос какви са отношенията между колеги в Сърбия, и какви са тук. И тъй като тя не може да говори от името на всички, тъй като не знае на всяка отношенията с другата, говори от личния си опит и случки. Ако беше това причината, щеше тези интервюта да се състоят веднага след като Преслава се изцепи, или поне когато пусна нова песен, а не 7 месеца по-късно. Просто сега стана на въпрос. 3. Така е - никой не и е длъжен. Но никой и не твърди това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 1. Ако си останал с такива убеждения, не означава, че Рени е казала, че изисква нещо от Петя, че трябва да направи нещо, или да излезе да се извини за допуснатата грешка. Просто сравнява как е било преди и как сега. 2. Рени не е нарекла Преслава комплексарка. Преувеличаваш - причината за интервютата от Шоу и На кафе е новогодишната сръбска програма. И съвсем в духа на темата отговаря на въпрос какви са отношенията между колеги в Сърбия, и какви са тук. И тъй като тя не може да говори от името на всички, тъй като не знае на всяка отношенията с другата, говори от личния си опит и случки. 3. Така е - никой не и е длъжен. Но никой и не твърди това. 1.Ами ако не е изисквала и очаквала, нямаше сега да ходи да реве в ефир... Не говоря за извинение. Изисква едва ли не Преслава да знае и помни кога Рени е гостувала в гранд, изисква колегиалност, а самата тя не е колегиална нито с тази постъпка, нито с постъпките си към Емануела в брадъра и Ивана в миналото 2.Ами да беше говорила за изявите си без да намесва Преслава като е бил друг повода... Естествено, че повода е да си направи реклама покрай Преслава. То в заглавието на темата я нарича комплексарка, а ти ми разправяш, че аз преувеличавам... 3.Никой освен Рени с постъпката си. Постъпките говорят повече от думите. Явно Рени си мисли, че някой и е длъжен, защото преди години е направила нещо чудесно. Защо не го направи сега? Защото не става за нищо за жалост вече. А и злобата ще я разболее в един момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много грешки и се насъбраха на милото, кротко пеещо Преславче бе... душичка мамина... много, много и се насъбраха вече... само заблудените си остават заблудени, ма то е до живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много грешки и се насъбраха на милото, кротко пеещо Преславче бе... душичка мамина... много, много и се насъбраха вече... само заблудените си остават заблудени, ма то е до живот.Нормално всички да се дразнят, че с лекота ги превъзхожда. Захапват я най-злобните винаги 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 То в заглавието на темата я нарича комплексарка, а ти ми разправяш, че аз преувеличавам... Май не си чел интервюто на Рени, по което скалъпиха статията. Пуснал съм първоизточника в темата и, може да се убедиш сам. Нарочно е сложено подобно заглавие, за да звучи скандално - стар трик за рейтинг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 За малка грешка от страна на Преслава обърна света, че и чак си издейства 5 минути време в национален ефир да я наплюе и там. Жалка история. Рени иска изключително много и силно да се отърка в славата на Преслава към този момент и това го казах и в предния си пост тука. Изобщо не й прави чест на всичките й претенции за звезда и за успехи в чужда страна. Какво по-точно към днешна дата делят с Преслава, за да я прави умишлено в сръбска телевизия на гъз? Разбира се, че е неволна грешка от страна на Петя. Нима някой си мисли, че би се излагала в ефир. Бях голям фен на Рени, имам ѝ първите два албума, даже тя е първата певица, на която си купувах лично аз с мои парички албуми - говорим за 1998-2000г. За съжаление през годините показа много негативни качества, които не са присъщи на успели хора, а и такива, които не са в тон с мен. В момента е жалка. Наистина. Даже и сърбите биха ѝ се смели. И така като вземе да говори - Гранд, Кеба, Саша Попович... това са думички и имена, познати на доста малка част от българите, а да не говорим за тези коментатори в студиото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Човек се търка в нечия слава, ако има какво да продава или рекламира. А последната песен на Рени бе преди 5 месеца и половина. Няма и сега да пуска, че да подгрява интереса. И както казах, спокойно можеше да го направи когато издаде проекта. Търкала се и в Емануела - там също нямаше песен 4 месеца, а след това пък още 7-8 месеца. Тя да не е луда за едните десетина страници в малък форум да навлече толкова злоба от страна на една от най-големите агитки, която е способна и на освирквания, и на всичко за любимката си? На ясно е, че си вкарва автогол, но никога не е искала да се хареса на всяка цена - ако щат. Просто каквото и е на сърцето, това и на устата. Пряма, изразяваща ясно позицията си, не мишкува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добре, но когато стане системно, както е при нея, вече е тъпо и жалко. Кажеш го веднъж - ок, но да обикаляш вестници, телевизии, да режеш клипчета и да качваш.... прекалено е. Не се заяждам с теб, това мисля, не е права, особено щом Саша се е включил веднага с поправка на казаното от Преслава. Мисля че това трябва да ѝ е достатъчно на Рени. Но тя държи цяла България да разбере какво е сбъркала колежкат ѝ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Пряма, изразяваща ясно позицията си, не мишкува. Между пряма и откровено тъпа, има съществена диференциация! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Рени кво измисля глупости, давно на сръбски ЗНАЧИ отдавна, може и да значи много преди, но когато Саша го каза беше в този смисъл. А и да е казал и второто, също е. Само търси причини да се появи на някаква телевизия а да не е в смени жената Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Май не си чел интервюто на Рени, по което скалъпиха статията. Пуснал съм първоизточника в темата и, може да се убедиш сам. Нарочно е сложено подобно заглавие, за да звучи скандално - стар трик за рейтинг. Дали я каже комлексарка или че постъпва комплексарки е все едно и също Лично за мен проявата на Рени в случая е по комплексарска... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не се заяждам с теб, това мисля, не е права, особено щом Саша се е включил веднага с поправка на казаното от Преслава. Мисля че това трябва да ѝ е достатъчно на Рени. Че да не е длъжен да и оправя кашата Саша? Като си голяма звезда казваш с достойнство „Да, сгреших - моя грешка.”, а не „Е била е тук, ама отдавна”. Била си първата, пък Рени била отдавна тук - колко трябва да си глупав, че да изръсиш подобна простотия.. Каза, че ако направиш подобно нещо, следва че имаш комплекси. Говореше попринцип. На теб ли да вярваме или на преводачите? Проверих - давно пре тебе си е много преди теб. Позволи и да знае сръбски поне, ако може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 В интерес на истината, Преслава наистина е първа с такова гостуване и интервю. Рени никога не е канена на подобна "седянка" в Гранд. Била е за по една песен и 5 думи преди изпълнението. Преслава най-вероятно точно това е имала предвид. Също ми направи впечатление, че Рени натърти това "давно", сякаш видиш ли е някаква ключова дума. Но нека Пресла да е виновната, тя е тъпа и не знае: -кога Рени е записвала в Гранд -кога Саша ѝ е взимал интервю -кога са я давали по Пинк, ДМ сат -коя Нова Година е пяла с Ера Oйданич и коя с DJ Krmak. СРАМ. Пайнера тези неща да им ги дава като лекции и после да има изпити. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Какво е имала в предвид и какво е казала са две различни неща и никой не го интересува. Ако кажеш нещо, което е подсъдимо, няма „Ама аз исках друго да кажа.” - казал си го. Казва „първата в Гранд” - точка. И Рени имаше в предвид орден Стара Планина, но каза Нобелова награда, и си понесе последствията. Ако е била неразбрана, Преса веднага ще каже „Не ме разбрахте” или „Исках друго да кажа”, или после ще отвърне на нападките. Но никой не стои виновен без вина - дали ако наистина това е имала в предвид и е права, нямаше да каже „Какво скачате, аз еди какво си”. Мен ако ме обвинят безпричинно и безпочвено веднага бих се „оправдал”. И като е имала друго в предвид, защо като я засече Саша тя казва „Е, да, отдавна.”, а не казва „Напротив, не е била в това предаване, на този стол.”. Това си е имала в предвид, това си е казала. Големи ясновидци се навъдихте, та знаете нейните мисли по-добре от нея самата.. Като не може да се изразява, няма да дава интервюта и готово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На теб ли да вярваме или на преводачите? Проверих - давно пре тебе си е много преди теб. Позволи и да знае сръбски поне, ако може. Може и да е и първо и второ, но не го казаха в лош смисъл. Сръбският ми е матерен език. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И да, ПРЕСЛАВА Е ПЪРВАТА БЪЛГАРКА В ГРАНД СПЕЦИАЛ. Рени е първата българка в Гранд. Досадници. Спрете се с тая тема вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И да, ПРЕСЛАВА Е ПЪРВАТА БЪЛГАРКА В ГРАНД СПЕЦИАЛ. Рени е първата българка в Гранд. Досадници. Спрете се с тая тема вече. Преслава подчертава ПЪРВАТА В ГРАНД а не Гранд шоу, специал и подобни класификации. :1000 (29): пс. тема на годината!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.