Born to Die Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Лорена е истинска кралица, обожавам я. Поредна хитова песен, видеото също много добро. Момчето готино играе, изглеждат супер и целувките... Така се прави! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Напомня ми на ''Честито'' на Янева, особено на припева. Песента си е "Честито", клипа е "#GiveMeLove", в буквален превод, без символиката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 клипа е "#GiveMeLove", в буквален превод, без символиката Не съм съгласен. В "Give Me Love" по-скоро се разказва историята за самотната и излъгана жена, търсеща и чакаща любов. А тук се разказва за грешната любов и играта на котка и мишка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Страхотнааааа! Това, което постигна без голяма компания е впечатляващо. Браво за поредния изпипан проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Уникална е! Много ми харесва! Няма слабо при нея!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Страхотна без слаба песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.