Fast Публикувано на Декември 14 Report Share Публикувано на Декември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Цветелина е такава класа, много трудно някой я достига, а в баладите е равносилна на най-големите в жанра. Истинско удоволствие е да я слушаш и гледаш. Прекрасна песен и може би една от най-силните й години! След Денис и Лорена още един брутален проект! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много скучно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Баладите на Цвети, винаги са били едни от най-силните, но тази просто не успя да ме докосне. Далеч е от нивото на Давай, разплачи ме, Всичко, Без думи, Страх ме е и т.н. Не успях да усетя никаква емоция. Клипът е изключително стилен, както винаги. Изглежда безупречно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тая луда ли е, има хит в момента, а продължава да бълва. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тая луда ли е, има хит в момента, а продължава да бълва. :mf_surrender: Каза фена на певицата, която има 20 песни таа година и 3 хита. :1000 (24): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Каква е тая погребална песен? Вие ужасно! Чао! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Каза фена на певицата, която има 20 песни таа година и 3 хита. :1000 (24): На Анелия всичко са и участия в проекти на други изпълнители, а това си е проект на Цветелина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много хубав клип, като всичките на Цветелина! Отново не изневерява на себе си! Баладата някак си ми е позната и всъщност не успя да ме грабне този път..... последната нейна балада, която обожавам е "Без думи" и след нея всичко ми бледнее.... Жалко, защото имах очаквания. Даже мисля, че тази песен я е правила преди "Честито", но е искала да стартира с бързо парче. Надявам се да продължи така с клиповете, но не и подобни мудни и скучни балади, защото тя има страхотни неща в дискографията си. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много скучна песен, а и да направи някаква по-яка балада, няма глас да я изпее както трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много скучна песен, а и да направи някаква по-яка балада, няма глас да я изпее както трябва. Мхм точно тя няма глас! Уникална е Цвети за пореден път тази година. Много силна песен и интересен клип! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Прилича на Емилия и Борис Дали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 На няколко места може да си запееш ''Обичай ме'' на Емилия и Борис. Евтино копие на песента. Само клипа става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Голям почитател съм на баладите, но тук абсолютно никаква емоция не изпитах. Нито музиката ме докосна, нито изпълнението, а оттам и не обърнах внимание на текста, който може и да е добър, но не мисля да си пусна песента втори път. Нещо не долових прилика с дуета на Емилия и Борис Дали, който ми е много любим и който е класи над тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Първо ме грабнаха куплетите, че се пее по-драмитично и ниско. Обаче в частта "виж ме, вървях плътно до теб" ми е все едно... "когато мълча, когато съм с лед - тогава имам най-много нужда от теб". Като вдига обертоновете, много вие - трябва малко да го поограничи. Иначе не е лоша. Много харесвам баладата ѝ с 032 - време ѝ е за нещо такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Грабна ме веднага! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Голям почитател съм на баладите, но тук абсолютно никаква емоция не изпитах. Нито музиката ме докосна, нито изпълнението, а оттам и не обърнах внимание на текста, който може и да е добър, но не мисля да си пусна песента втори път. Нещо не долових прилика с дуета на Емилия и Борис Дали, който ми е много любим и който е класи над тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Много скучна песен, а и да направи някаква по-яка балада, няма глас да я изпее както трябва. Така е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Страхотна балада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.