OstapBender Публикувано на Декември 18 Report Share Публикувано на Декември 18 Линкове към предните теми: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=102940&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=97376&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=93314&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107593&hl= Фаворитите ми от предните години: 2009 - Емануела - "Късам ти нервите" 2010 - Анелия - "Продължавам" 2011 - Алисия feat. Флори - "Важно ли ти е?" 2012 - Анелия и Илиян - "Не исках да те нараня" 2013 - Анелия - "Аз и ти" 2014 - Галена - "Точно никога" 2015 - Константин feat. Деси Слава - "Болка в минути" 2016 - Преслава - "Няма да ти пиша" 2017 - Галена - "Моро моу" За мен фолка потъва все повече и повече... дори песни, които мога да нарека хитове грам не ми харесаха, а имам чувството, че хората се и насилват да им допаднат глупостите, които се бълват. После ще пусна и моите фаворити Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Преслава - Обратно в играта 2. Анелия - Зоопарк 3. Десислава и Джордан - Дали ще те оставя 4. Галена - Феноменален 5. Лорена - Вредна 6. Ани Хоанг - Папи 7. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 8. Анелия и Джулия - Бръм 9. Преслава - Да гори в любов 10. Джена - Яко ми е Джулия и Анелия- За мене край си, 2017 Анелия - Гот ми е, 2016 Анелия - Генерал, 2015 Андреа - Най-добрата, 2014 Андреа - Никой друг, 2013 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Раничко е за тази тема. Да изчакаме още малко. 😜 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Преслава - "Обратно в играта" 2. Мария - "Чувал ли си за такива" 3. Джулия & Денис Теофиков - "Оп оп" 4. Глория - "Добре дошла, скитнице" 5. Деси Слава & Джордан - "Дали ще те оставя" 6. Анелия - "Просяци" 7. Глория - "Любовта настоява" 8. Емануела - "Нотариално заверен" 9. Мария - "Не я познавам тази жена" 10. Галин - "Как си, кажи" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1.Галена - Шефката 2.Ц.Янева и Дениз - Грешка беше 3.Галена - Феноменален 4. Яница - Въртележка 5.Емануела и Джордан - Купих ти сърце 6.Джулия ft. Денис Теофиков - Оп-оп 7.Лорена - Нищо 8.Райна - Зле те чувам 9.Галена - Дай ми любов 10.Роксана - Ало звъня ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1.Преслава - Да гори в любов 2.Райна - Зле те чувам 3.Райна - Бразилка 4.Лорена - #Нищо 5.Емануела и Джордан - Купих ти сърце 6.Деси Слава - Много съм добра 7.Малина ft. Галин - Грехове 8.Лорена - Вредна 9.Преслава - Обратно в играта 10.Анелия - Зоопарк 2009 - Емануела - КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ 2010 - Галена - ТИХО МИ ПАЗИ 2011 - Преслава - КАК ТИ СТОИ 2012 - Преслава - РАЗКРИЙ МЕ 2013 - Преслава - РЕЖИМ НЕПРИЛИЧНА 2014 - Преслава - ПИШИ ГО НЕУСПЕШНО 2015 - Преслава - НА ТЕБЕ НЕ ОТКАЗВАМ 2016 - Цветелина Янева - ВИДИМО ИЗНЕВЕРИЛ 2017 - Преслава - НЕ СЕ ИЗТРИВАШ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Оо, една от любимите ми теми. Даже скоро призовавах в Скандалите да бъде пусната вече. 2018: 1. Тони Стораро & Галена - Шефката 2. Емилия и Емрах - По такива си падам 3. Галена - Дай ми любов 4. Лорена - Нищо 5. Галена - Феноменален 6. Роксана и Саша Рико - Чукур 7. Преслава - Да гори в любов 8. Алисия и Константин - Любов ли е 9. Джена - Яко ми е 10. Галин - Как си, кажи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Преслава - Да гори в любов 2. Глория - Любовта настоява 3. Алисия - Запали 4. Джена - Яко ми е 5. Преслава - Обратно в играта 6. Галена - Дай ми любов 7. Глория - Нюанси сиво 8. Анелия - Вярвах 9. Анелия - Зоопарк 10. Емилия и Емрах - По такива си падам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Алисия и Константин - Любов ли е 2. Преслава - Да гори в любов 3. Лорена - Нищо 4. Алисия - Запали 5. Емануела и Джордан - Купих ти сърце 6. Лорена - Грешка 7. Камелия - Името ти 8. Джена - Хулиган 9. Анелия и Джулия - Бръм 10. Галена - Дай ми любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Преслава - Да гори в любов 2. Джена - Диагноза - Ти 3. Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя 4. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 5. Теди Александрова - Топ 6. Галин, Аднан и Десита - Тексас плеис 7. Цветелина Янева и Денис - Грешка беше 8. Джулия и Денис - Оп, оп 9. Галин - Как си, кажи 10. Преслава - Обратно в играта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Камелия- Името ти 2. Емануела-Нотариялно заверен 3. Лорена- #Нищо 4. Мария- Чувал ли си за такива 5. Цветелина Янева и Денис Теофиков- Грешка беше 6. Ваня- Богиня 7. Яница- Отмъстителка 8. Преслава- Обратно в играта 9. Мария- Не я познавам тая жена 10. Емануела- Направи така Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Ивана - Твое копие 2. Глория - Любовта настоява 3. Мария - Кажи й 4. Мария - Не я познавам тая жена 5. Глория - Любовта не е играчка 6. Преслава - Да гори в любов 7. Райна - Зле те чувам 8. Цветелина и Денис - Грешка беше 9. Емануела - Нотариално заверен 10. Цветелина Янева и Галена - Маракеш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1.Ако можеш - Лорена 2.По такива си падам - Емилия и Емрах 3.Богиня - Ваня 4.Нищо - Лорена 5.Грешка беше - Цветелина Янева и Денис Теофиков 6.Купих ти сърце - Емануела и Джордан 7.Дай ми любов - Галена 8.Да гори в любов - Преслава 9.Маракеш - Галена и Цветелина Янева 10. Позна ли ме - Азис Уж подем, уж по-добре от последните години, а накрая като трябва да ги сумирам нищо почти не харесах. Едва ги събрах 10 и голяма част са вътре, защото няма друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1.Ивана-Твое копие 2.Емануела-Нотариално заверен 3.Преслава-Обратно в играта 4.Джена-Диагноза-Ти 5.Емануела-Гледай ме на снимка 6.Лорена-Нищо 7.Лорена-Вредна 8.Десислава-Много съм добра 9.Яница-Въртележката 10.Цветелина Янева и Денис Теофиков-Грешка беше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Галена - Феноменален 2. Цветелина Янева и Денис - Грешка беше 3. Галена - Дай ми любов 4. Емилия и Емрах - По такива си падам 5. Лорена - Нищо 6. Мария - Не я познавам тая жена 7. Емануела - Нотариално заверен 8. Галена и Тони Стораро - Шефката 9. Денис - Мило мое 10. Емануела и Джордан - Купих ти сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Галена - #ПростоШоу 2. Анелия и Джулия - Бръммм 3. Галена - Дай ми любов 4. Яница - Въртележката 5. Галена - Феноменален 6. Тони Стораро и Галена - Шефката 7. Преслава - Да гори в любов 8. Ваня - Богиня 9. Анелия - Зоопарк 10. Лорена - Нищо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Галена - Дай ми любов Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше Емануела - Нотариално заверен Лорена - Ако можеш Кали - Пионката Фики - Аз измръзнах Яница - Въртележката Алисия и Константин - Любов ли е Джулия ft. Денис Теофиков - Оп-оп Преслава - Да гори в любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1.Тони Стораро и Галена - "Шефката" 2. Лорена - #Нищо 3. Емилия и Емрах - "По такива си падам" 4. Галена - "Дай ми любов" 5. Алисия и Константин - "Любов ли е" 6. Галена - "Феноменален" 7. Преслава - "Обратно в играта" 8. Преслава - "Да гори в любов" 9. Галин - "Как си, кажи" 10. Емануела и Джордан - "Купих ти сърце" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1. Ивана - Твое копие 2. Галена - Дай ми любов 3. Емануела - Нотариално заверен 4. Емануела - Гледай ме на снимка 5. Камелия - Името ти 6. Фики - Аз измръзнах 7. Галин - Как си кажи 8. Мария - Кажи и 9. Maрия - Чувал ли си за такива 10. Есил - Този ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1.Галена - Феноменален 2.Джордан - Мармалад 3.Анелия - Зоопарк 4.Галена и Тони Стораро - Шефката 5.Галена - Дай ми любов 6.Малина - Грехове 7.Райна - Зле те чувам 8.Преслава - Да гори в любов 9.Ваня - Богиня 10.Алисия - Запали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Екстра Нина - Полицай Луна - Леко, леко, леко Яница - Въртележката Мира и Ферди Шанлъ - Като теб няма Джошкун и Стилиян - Животно Ваня - Твоя съм Татяна - Мамасита Фики - Аз измръзнах Емануела - Нотариално заверен/Анелия - Зоопарк Галена - Феноменален/ Камелия - Името ти 2014 - Траяна и ДЖ Нед - Теб и никой друг 2015 - Мира и Фаворит - Там е купонът 2016 - Екстра Нина - Добре съм 2017 - Анелия - Дай ми още Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1.Преслава- Да гори в любов 2.Яница- Отмъстителката 3.Галена- Феноменален 4.Емануела- Нотариално заверен 5.Лорена- Грешка 6.Лорена- Нищо 7.Емануела и Джордан- Купих ти сърце 8.Преслава- Обратно в играта 9.Алисия и Константин- Любов ли е 10.Деси Слава- Много съм добра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 1. Преслава - "Да гори в любов" 2. Анелия - "Зоопарк" 3. Галена - "Феноменален" 4. Meди - "На линия" 5. Борис Дали - "Милионер" Тъжна история ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Грешка беше - Денис и Янева Нищо - Лорена Да гори в любов - Преслава Галин - Как си кажи Джена - Диагноза ти Джена - Яко ми е Дали ще те оставя - Дес и Джордан Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 2015 - Деси Слава и Галена - В твоите очи 2016 - Деси Слава - В друг живот 2017 - Деси Слава - Гледай да не бъркаш Тотална доминация на Деса, за разлика от тази година. 1.Емануела - Нотариално заверен 2.Деси Слава и Джорджан - Дали ще те оставя 3.Райна - Бразилка/Една на милион 4.Теди Александрова - Котка 5.Галена - Маракеш/Дай ми любов 6.Цветелина Янева - Честито/Грешка беше 7.Преслава - Да гори в любов 8.Алисия и Константин - Любов ли е 9.Яница - Въртележката 10.Джулия и Денис Теофиков - Оп-оп След тях веднага нареждам "Богиня", "Нюанси сиво", "Името ти" и "Ако можеш".Разнообразни песни ни се предложиха, но отново липсват огромни хитове.Масовия слушател е пренаситен от прекаленото бълване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.