Jouey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Заради тези последни 5 секунди с някви препоръчени видеа ли я прецакаха... ужас И вчера си го имаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 И те да не останат по назад от Фен Тв след края на песента интро :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 И те да не останат по назад от Фен Тв след края на песента интро :1000 (29): По-скоро аутро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Готина свирня, скучни моменти, в които се пее, яка Яница, тъпо всичко. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Не ми е тъпа, но не ми е и яка. Кога ще проумее, че няма смисъл от колаборации с Карлос, Кристиана, Арти и т.н Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Английските субтитри за itsDro ли са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Готина, топ клип, песен, всичко... бях скептичен към това момче, но "Граната" хич не е лоша (и на руски), а тази е върха. Радвам се, когато ме опровергават толкова положително. Клиповете от влога му са готини, има интересни и истински теми. Отсвирите са брутални, браво. Хем леко поп-фолк, хем.. мумбатон ли, какво му викаше там, то вече така се преплетоха стиловете, че не можеш да определиш кое какво е. Нищо, важното е, че е готино. Браво, Арти! P.S.: Е, браво и Яница, ама тя не е дебютант с 3-та песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Много яка песен, Арти е супер свеж. И трите му песни на много яки, дано стане хит. Яница също е страшно готина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Това ми напомня много на ''Не ме заслужаваш''. Мисля, че ще стане голям хит. Кефи ме. Яница пак да работи с Люси - супер добър клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Мислих, че е на Марков, а то оператор бил. Ресиьора бил Люси. Старал се е яко. Като иска прави егати клиповете. Ама явно трябва кеш и желание. Иначе е на ниво Скерлев. Люси може и като Скерлев, може и като Баша. Само пари да има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Колкото и да не го харесвам, Арти е по-интересният в проекта. Яница ми седи безлична тук. Клипът е на по-високо ниво от средното.Песента не я виждам като хит, не зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Готина свирня, скучни моменти, в които се пее, яка Яница, тъпо всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Страшна песен браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.