asylum Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Хората ще търсят Теофиков в търсачките, а ще им излиза този. Димитров моментално да му променя псведонима на Пинчер. Песента = напразно пропилени средства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Лоша версия на "Ало, звъня ти" на Роксана. Текста е тъп, музиката обаче става, но тоя разваля всичко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз си мислех, че този се е отказал да пее. Песента не става, той също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Без аднан.... на ви резултата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Установих, че ме привличат мъже със селяндурско излъчване! Има нещо в този! Глас - не, но нещо секси - мхм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Песента е готина, фен съм му на тоя, но нищо не се помни от пеенето, много тъпи текст и припев, ако има такъв. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 В чалгата се напълни с мои адаши. Да взема и аз да пропея. Мъжката Мира няма нужда от коментар..даже Емилия има повече харизма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 музика: Невена Пейкова аранжимент: Невена Пейкова започна яки кючеци да пуска :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Много странно ме зариби мазноията, само нея чувам в главата си днес, а от пеенето ни нота, ни дума помня! Но щом го сравнявате с Мира, логично е да ми хареса! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не ми харесва нито песента нито изпълнителя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.