stereoto_ Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Топ е! Утре ще качат втората част (още 4 песни) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Тази много ми се е забила - Tako mi i treba. Брутална. И другите са добри, има шанс да ми харесат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Страшна Милица, мачка! Ще коментирам по-обстойно тези дни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Страшна Милица, мачка! Ще коментирам по-обстойно тези дни! И аз така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 WEB FLAC https://mega.nz/#!U1ljRIBa!z-0PDETj...49tzAMzmENYLBuk Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 WEB FLAC https://mega.nz/#!U1ljRIBa!z-0PDETj...49tzAMzmENYLBuk Мерси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Back to basics Serbian edition. Албума е доста ретро. Засега фаворити са ми: Hej zeno, Tako mi i treba & Ovo boli Виждам че много коментират че Zauvek е наи-добрата и' песен в кариерата досега. Мен не ми е чак толкова фаворит, но точно тук е на средата. След това следват Pacijent, Da me volis, Ne secam se и на последно място тази Spavacica. Браво Милице!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Пак да кажа, страхотен продукт. Слаба песен няма, видео продукцията е на много високо ниво като идеи, визии и цялостно оформление, при все, че сърбите са пословично слаби в това отношение. Милица е направо картинка, а няма никакви интервинции - естествена отвсякъде, а пръска! Глас, външност - перфектна, както винаги. Албумът е с много ретро звучене, определено. Не знам дали е плюс или минус това, че всяка песен ме препраща към нещо старо. Както винаги Цеца си е главно вдъхновение, като на всяка сръбска певица - Заувек и като песен, и като клип си е чист рехаш на 39,2, Да ме волиш като текст е същата като Добро сам прошла, Хей жено пък е 1:1 със Знам или пък Уснуле лепотице, клипът пък пак има препратки към някои нейни от 90-те - сцената с мъжете ми бие много на Нийе монотония, и т.н. Като цяло сръбския шоубизнес вече 30 години следи зорко и попива всичко, което пусне Цеца, което може да е само комплимент. Милица обаче е първата, която наистина да може да блесне и отвъд това. Фивос не знам какви пари взема за тези песни, ама изобщо не се старае, както за гръцките изпълнители. Той сигурно има 1000 песни и на 90% са му много добри и запеваеми и може би е нормално вече да се повтаря, но всичките му песни, още като ги слушах за първи път, все едно вече съм ги чувал. Да ме волиш много ми напомни на една на Деспина - Марамено, сигурно има още по-подобни през годините. Пациент също ми е много позната, много 90-те отново, сигурно и на нещо Цецино бие. Като цяло много нищя, реално освен тази "познатост" и може би факта, че на първо слушане никоя не ме грабна твърде, а чак на второ-трето, реално нямам други забележки. Последни дни ротирам само Хей жено, Да ме волиш, Заувек, Пациент. След тях са ми Ово боли и Не сечам се. Другите две не си ги пускам твърде, но и те в никакъв случай не са слаби. Някой да каже - какъв е отзвука в Сърбия? Нещо гледанията не са уау засега, да не би да няма интерес? Вярно, че то хит като Могла сам се намира веднъж в кариерата, но това заслужава и то да е супер успешно от първата до последната песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ами все пак извади албум когато всички пуснаха песни, нормално е това с гледанията, а и не е чак толкова зле. Не вярвам някоя от тези да стане като Могла сам, но ще видим. Иначе Цеца инспо (освен 39,2 - Zauvek) : Trula vishnja - Tako mi i treba и Doktor - Pacijent. Разбира се 21st century edition. Da me volish няма сходно с Dobro sam proshla. edit: А даа. В текста има, за изневярата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Текстът е там, същата тематика, даже в коментарите я ебават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Текстът е там, същата тематика, даже в коментарите я ебават. Даа, в момента я слушам. За изневярата. Ovo boli клип инспо: Gore od ljubavi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Милица изкърти! Албумът е top, top, tooooop! Няма слаба песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mishella Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не ме кефи тази девойка, незнам защо. Нито тя, ни песните и Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasques82 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Добър албум, хубави клипове - добро начало на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Все още нямаме хит. Жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Когато Мица Т. с евтината песньовка удари в земята целия албум на Мица П. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Когато Мица Т. с евтината песньовка удари в земята целия албум на Мица П. Тя и Стоян бяха с yt реклама. Търгваха неволно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Тя и Стоян бяха с yt реклама. Търгваха неволно. При мен винаги автоматично се пуска Не сечам се, но аз овреме я ограничавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 На М Павлович взеха да писват. А на Тодорович гърми - още я слушам. След Tako mi treba, тази ми харесва най-много: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Не очаквах албумът да е такъв флоп. Толкова старание, инвестиции, хайп и накрая такъв резултат. Поредно доказателство, че като няма хит, нищо друго не е от значение. На първо слушане нищо не ми хареса. После ме зарибиха за малко Ово боли, Тако ми треба, Заувек и Спавачица. Не съм си ги пускала от две седмици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Трябваше да пусне Hej ženo и Zauvek като лийд сингли, в началото на декември когато нямаше нови песни и преди нова година и останалите. пп. И мен ми се струва че Ne secam se е скрита лимонка 🤘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.