Jouey Публикувано на Декември 21 Report Share Публикувано на Декември 21 музика: Невена Пейкова текст: Невена Пейкова аранжимент: Преслав Бориславов режисьор: Йордан Петков сценарист: Светослав Янков оператор: Йордан Петков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми..но едвали ще стане хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Много свежо! В клипа изглежда чудесно! Личи си, че се радва на това, което прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Страшно много ми хареса! Това е Гергана която искам да виждам! Напомня ми за старите нейни песни, а последната визия е страхотна. Повече от добра песен и клип, този път не го очаквах! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Готина песничка Не вя,вам да се забе.ежи Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Песента ми харесва, а клипът не е лош. Трябваше да е малко по-бързичка и щеше да е топ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Припевът разваля песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Прекрасна песен! Супер е, толкова свежо, без баналните думи и фрази като "мачкам", "боклук", "ще те накажа" и тем подобни агресивни словосъчетания. Целият проект носи много добро настроение! Браво на Гергана! Дано това е началото ѝ на един нов, по-добър кариерен период! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 БРУТАЛНА! За моя много приятна изненада, парчето си е комерс с поп-фолк ритъм, време й беше за нещо такова. Има шанс да се наложи определено. Клипът също ми допадна много, постарали са се. Ето това е Гергана която харесвам - ухилена до ушите, нахъсана. Страхотна е във видеото, както и визиите й. Даже "твоите думи" присъства в текста. Кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми..но едвали ще стане хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Отдавна не ми е харесвала песен толкова от първо слушане. Хем е мелодична, хем е зарибяваща. И май е от нов композитор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Невена Пейкова се изявява като чалга композитор ли сега :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Това е Гергана, която аз харесвам - със широката усмивка, позитивна и свежа!Дано този път си удържи на думата и стане по-продуктивна, а не само да замазва очите на феновете си с тия непрестанни завръщания на сцената. Впечатление ми прави, че сценарист на клипа е наш съфорумец - Светулката, фен на бабушка.Добре си е свършил работата и той.Желая успех на проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Готина Гергана и приятна песен, успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Тъпотия, да се връща при Оцко, иначе няма да види пак хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Впечатление ми прави, че сценарист на клипа е наш съфорумец - Светулката, фен на бабушка.Добре си е свършил работата и той.Желая успех на проекта! Pure_Evil? Помня го. Супер се е справил наистина. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Дано следващата песен не е след година, а вече наистина да е завръщане, както си трябва Готина е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Браво на Гери, много хубава и приятна песничка. Това и е вече 3-та песен за тази година, чак не е за вярване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Какъв е смисълът от тази булчинска рокля в началото на клипа? Във втората част, там където излизат надписите с текста, изглежда уникално. Какво нещо е гримът! Песента си знаем, че няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много яка песен.Дано да е активна другата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Целия проект ми напомня на 2005-6, не знам защо. По такъв начин пее, текста е простоват, музиката е като демо, а клипа е потрес...Как ще дадеш пари на тези режисьори? То с телефон може да се направи по-добро нещо. Иначе самата Гергана когато се усмихне широко ми напомня на момичето което беше. Само това ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не е лоша песента, но мисля, че това е по-добро: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Песента не е кой знае какво, но става. Лично аз няма да я слушам. Гергана си е загубила усета за музика още преди години. Не мисля, че много й се занимава вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Песента не е кой знае какво, но става. Лично аз няма да я слушам. Гергана си е загубила усета за музика още преди години. Не мисля, че много й се занимава вече. Тя никога не е имала. Снощи беше казано, че се била депресирала след раздялата си с Токича, че вече не вадила такива хитове като преди. Ами как ще вадиш, като човекът, на който дължиш 90% от успеха си, вече не работи с теб? Това била една от главните причини да реши да се оттегли от музикалната сцена. Впоследствие обаче решила да се завърне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тя никога не е имала. Снощи беше казано, че се била депресирала след раздялата си с Токича, че вече не вадила такива хитове като преди. Ами как ще вадиш, като човекът, на който дължиш 90% от успеха си, вече не работи с теб? Това била една от главните причини да реши да се оттегли от музикалната сцена. Впоследствие обаче решила да се завърне. Имаше усет в началото и първите си години. Имаше хубави песни 2003, 2004 година. По това време доста хора я харесваха, аз също. Но не сме имали и много избор. Сега обаче тези песни никой не ги помни, запомнила се е само "Губя те бавно". Като глас никога не е била ок, тя си няма, но тогава я възприехме с образа на сладкото, русо Барби. Сега няма и помен от това. В тази новата песен изпяването изобщо не ми харесва. В клипа няма грам концепция. И като добавим това, че няма да се забележи се чудя защо се занимава. Не мисля, че само в това, че спря да работи с Токича е причината да се изостави. Няма ли други автори? Да се беше хванала да работи с други имена, да си подбере песните. Толкова ли да е зависим един изпълнител? Авторите трябва да са зависими, защото певците им вадят хляба, когато им си доверяват. Просто тя си е нямала желание и хъс. "Твойте думи" с Галин не беше лоша, но тогава с тази кражба, явно пак й се секна ентусиазма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.