norton737 Публикувано на Декември 27 Report Share Публикувано на Декември 27 музика: Радомир Кишев текст: Петя Радева аранжимент: Радомир Кишев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Брутална музика развалена с кофти тъп текст. Не ми хареса. Клипът също, само Пенелопе е готина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Какво е това мяучене, бога ми! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 БИВА ЛИ ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН ТЕКСТ НА ТОЛКОВА ДОБРА МЕЛОДИЯ? Каква е тая Петя Радева, може да си завре речника да не казвам къде.... Мария е певица с 18 години кариера, а се излага като новопоявила се кифла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Тази жена не чете ли поне малко коментарите? Да вземе да пусне нещо мазно и комерсиално, а не да се прави на различна. От няколко години се опитва да пусне хит, все не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Брутална музика развалена с кофти тъп текст. + ужасно изпяване. Това ако беше на Янева с друг текст щеше да гърмии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 От "Тук и сега" Мария не е имала лошо парче просто! И тази не е зле, но..... далече е от всичко, което пусна през годината. Текста наистина разваля всичко, а видеото не е зле. За мен най-добра си остава "Не я познавам тая жена" за 2018 на Мария, тази е доста под нея и "Чувал ли си за такива", но все пак е слушаема като предната, но имах по-големи очаквания предвид, че е на Кишев, а "Не я познавам тая жена" е по негова музика. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Петя Радева трябва задължително да се метне под някой влак. Отвратителен текст, клише до клише, направо се чудя как може да работят с тази некадърница? Мария обезателно трябва да спре да бълва като ненормална, а да се съсредоточи върху песните си, че са неслушаеми даже. Добре че тази година има една Не я познавам тая жена, че да не е без хич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Това можеше да и е най - добрата песен в последните няколко години, но изпяването и тескта развалят целия проект... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Музиката е перфектна и видеото е добро, но явно крадено. Обаче текстът... Иначе на припева е брутално и с друга тема това щеше да е топ хит. Мария попада на добри парчета тази година, но просто не успява да ги изпее както ми се иска, не беше така преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Окрала клипа на една от любимите ми песни, шматка. Уви, неуспешно. Предишните й песни бяха хубави тази година,ама тази не. И пак пее за поредната "любов" до следващия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мария винаги е имала ухо за мелодии.Парчетата й са много много изпипани като музика, уви ..изпяването и текстовете са покъртителни. Не знам с кой е сега, но дори с Гущеров не беше толкова продуктивна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Клипът за мен след "Маракеш" е най-изпипан и хубав за 2018 година и мелодията ми харесва, но изпяването е ужасно, както на всичките й последни песни. Явно си е загубила гласа, защото преди години си пееше нормално на запис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Не струва. Изпяването и текста е ясно, че са потрес, но и музиката не ми допада. Тази година Мария извади толкова проекти, а един не се наложи като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Много яка музика и е направил Кишев, ама тая Петя.. Не знам дали се е появявало по-голямо недоразумение в бранша от нея.Може да съсипе всяка една хубава мелодия с елементраните си текстове.Мария и тя ми е чудно как е одобрила това подобие на текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Нито изпяването е на ниво, нито елементарния текст. Клипа не е лош, макар и краден - по-добре краден клип, отколкото евтин краден клип (Грахич - Сто лъжи). И Андреа крадеше наред, но направено с бюджет поне е гледаемо. Единствената и реално добра песен е "Не я познавам.." . Изпяване, клип, текст - топ. Тука ... не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Болна тема си за мен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Марчела съсипа една торба с яки мелодии от 2013 насам, с 2-3 изключения де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не ми харесва много често пуска нови пвсни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.