чушка. Публикувано на Декември 28 Report Share Публикувано на Декември 28 Каквa е вашата равносметка за 2018-та година? Доволни ли сте от това, което се случи? Сбъднахте ли целите си или срещнахте предимно провали по своя път? Какво си пожелавате за 2019-та и какви цели сте си поставили? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Така наууучи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Аз дори не подозирах, че за мен тупти едно сърце. Че е толкова наблизо, че има брак и дъщеря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Биваше като цяло. Почна зле, ама беше за хубаво и приключваме добре, така че кот такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Наричаха го "меркурий". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Наричаха го "изгряващ знак във втората водна зодия" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тва е в общи линии, ако трябва да се открои най-същественото, дето беляза 2018. А, да - също така подлудих Sun in Pisces, ASC Не-знам-къде-ми-е-главата и ме блокира, ама що ли си мисла, че ще има ту би континюед. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не обичам да си правя равносметки. Пожелавам на себе си и всички тук здраве през 2019. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Най-добрата ми година от много време насам. Дали, защото 2018 е годината на кучето, а аз съм родена в годината на кучето ми вървеше толкова. Намерих си работа с много добри шефове, приятна среда, колеги, много точни. За първи път от дълго време се чувствам спокойна и много добре. Благодарение на смяната на работното място и запознанството с нови хора ми се отрази добре. Като цяло много хубава година имах като изключим престоя в болницата моя и на баща ми, всичко е наред. Успях тази година лятото да гледам и Асен Блатечки, годината я завършвам и с участие на Коцето. Успях да си купя каквото искам и си бях наумила. Догодина още по-хубава година идва, поне така пише за мен за моята зодия, а и Рики се завръща с нов албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.