asylum Публикувано на Декември 29 Report Share Публикувано на Декември 29 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Яша Хубави са музиката и аранжимента, като видях, че са на Силвър и Румен Борилов разбрах защо- те са професионалисти в кючеците и в смесицата между рап и гюбек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Абе сичко много хубаво, ама с това изпяване, при това така замазано с аутотюн ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Дори мангалите в коментарите негодуват срещу аутотюна. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не можах да повярвам, че ми хареса. Не е лоша! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 На мен не ми хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Покажи ми autotune-а... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.