Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 ХАХАХАХАХ, Кондомчо, писали сме едновременно Еми...Best Male и Best Female 2018 ся.... кое ли е друго общо между нас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Фаст недей да криеш като мишка дай бан на Фокси.. После изкарвате Стела черна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Заради постояното коментиране на шефката и заради тях двамата останаха само 10 човека в форума" Това докога ще го слушаме? Да си коментират друго като не им изнася или чакат пак Стела и Кондомчо да отворят дискусия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ти елементарнико анонимен няма да ми обясняваш на мен на какво съм. Аз имам жена и две деца, а едното е с 3 години по-малко от теб и с много повече акъл от теб. Питам директно: - Наказан ли е наглеца, за да знам какво да правя? Въобще не ми пука за тая задръстена мишка. Не ми пука за вашите адвокантски опити да го спасите. Този е изгорял и ще бъде нормален потребител ако ще замята да се обърне. Къде бяхте вие бе драскачи задръстени през 2007-ма, когато за Рамания никой не знаеше? За какво мислите, че и такъв форум толкова години бре келеши недоклатени? Такъв е щото АЗ съм тук бе нещастници! Аз докарах всички чалгарки и всичката чалга седеше тук денонощно. Какво някога направихте вие бре гниди настанили се наготовото? Кои сте вие бре недоносчета пръкнали се след милениума? Кой ви е казал на вас, че нещо зависи от шибаното ви мнение? Ей, ще ви навра на кучето в гъза, щото съм го правил с една камара натегачи като вас. Все някой селяндур ми се прави на модератор. Все някой комплексар ще раздава индулгенции тук. Кой ви каза на вас, че правилата не важат щото сте гъсти с някой модератор? Кога прочетохте вие правилата бе ееееееееееееей? Колко дни и от колко часа е бана на нещастното пишлеме, което си помисли, че може да си прави каквото иска тук? Стеле, дай скан с бана му да видят всички.... :roll1: :roll1: Тоя никога не е изглеждал по-жалък, критическата не прощава. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Тема на годината ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Тема на годината ! Фейспалм на годината по-скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Преместих темите в Зона Рамания и ги заключих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари