Jump to content

Смяна на ВСИЧКИ модератори в раздел попфолк

Смяна на ВСИЧКИ модератори в раздел попфолк  

43 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Да, след като с мен се държат зле и ме обиждат, отвръщам с двойно по-голяма сила.
Ти го наричаш "двойно по-голяма сила", аз пък го дефинирам правилно - като слабост!

за катастрофата на Емилия:
:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Дай да видим твои постове по разни теми... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Ти го наричаш "двойно по-голяма сила", аз пък го дефинирам правилно - като слабост!

А твоето как го дефинираш?

Аз го дефинирам като поведение на незадоволена, сприхава свиня.

Сподели в други сайтове

А твоето как го дефинираш?

Аз го дефинирам като поведение на незадоволена, сприхава свиня.

Оооо, господин Респект, сега Фаст трябва да ни покаже, че се занимава с нещо встрани от Преслава и да те прати да си починеш поне 3 дни! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да, Янева вместо Стела, но Стела без права и си стискаме ръцете...

Рядко съм на едно мнение с теб, но тук няма как да не те подкрепя. Стела прекалено позволява на познатите си да си развяват байряка, а аз лично от Фаст съм доста доволен. Янева ще кара влака добре, вместо Стела.

Сподели в други сайтове

Разбира се, че тука никой от коалицията не скача на Фаст - той нищо не модерира, ето тука има поне 3ма човека за бан, а той мина, замина, и се ската както обикновено.

Честно казано, нито някой заслужава да бъде наказан за нов модератор, нито тукашната флора и фауна заслужава някой да се занимава с нея.

Момо, зарязвай нещата както са си, нема смисъл. Който и да зачислиш за нов модератор, ша му скочат до 2 седмици просто. И като му изтече на тоз форум домейна и хоста, просто не ги подновявай и толкоз. Надявам се да е скоро. Просто няма смисъл да го държиш да могат 15 човека да се псуват през няколко дена, а места където човек да си каже две нормални приказки със някой - бол.

Сподели в други сайтове

Стела си позволява страшно много, превръщайки форума в династия за себе си и обкръжението си!

Това е драмата на форума в едно изречение.

Няма лошо Стела да поддържа близки отношения с потребители извън форума, но ако това не пречеше на модерирането й тук.

Пак ще повторя - ако Боровинката заеме нейното място, всичко ще е наред. Тя не се вълнува само от чалга, пише и в другите раздели, има точна преценка и смятам, че ще модерира обективно.

Янева е активна основно в раздел Поп-фолк, така че тя би била добър избор за модератор там. :)

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Рядко съм на едно мнение с теб, но тук няма как да не те подкрепя. Стела прекалено позволява на познатите си да си развяват байряка, а аз лично от Фаст съм доста доволен. Янева ще кара влака добре, вместо Стела.

Нали търсим някаква приемлива кандидатура, за да не са така пропаднали нещата? А Янева е ОК като позиция. Няма пълно щастие, но тия около Стела я бламираха.

Сподели в други сайтове

Разбира се, че тука никой от коалицията не скача на Фаст - той нищо не модерира, ето тука има поне 3ма човека за бан, а той мина, замина, и се ската както обикновено.

Честно казано, нито някой заслужава да бъде наказан за нов модератор, нито тукашната флора и фауна заслужава някой да се занимава с нея.

Момо, зарязвай нещата както са си, нема смисъл. Който и да зачислиш за нов модератор, ша му скочат до 2 седмици просто. И като му изтече на тоз форум домейна и хоста, просто не ги подновявай и толкоз. Надявам се да е скоро. Просто няма смисъл да го държиш да могат 15 човека да се псуват през няколко дена, а места където човек да си каже две нормални приказки със някой - бол.

Ти луд ли си ?

Какво ще правим без Рамания

Сподели в други сайтове

Ти луд ли си ?

Какво ще правим без Рамания

Ние ще се оправим, ма ми е интересно някои други, поради липсата на по-подходяща дума, нека кажем индивиди, какво ще правят.

Сподели в други сайтове

Сега не обсъждаме Фаст и Стела, помислете кои потребители биха били подходящи за техни помощници, така че форума да не е такава коичина, като сега.

Bluebarry,Born to die,Starboy,Lelqtian

Сподели в други сайтове

Това е драмата на форума в едно изречение.

Няма лошо Стела да поддържа близки отношения с потребители извън форума, но ако това не пречеше на модерирането й тук.

Пак ще повторя - ако Боровинката заеме нейното място, всичко ще е наред. Тя не се вълнува само от чалга, пише и в другите раздели, има точна преценка и смятам, че ще модерира обективно.

Янева е активна основно в раздел Поп-фолк, така че тя би била добър избор за модератор там. :)

Драмата на форума е, че Стела си позволявала страшно много?? :roll1: 1000%20(10).gif

Какво си е позволила Стела точно, че не ми е ясно? Позволява си да търпи разни нерези и злобни откачалки да я заплашват и обиждат почти ежедневно, че е проста, малоумна, бавноразвиваща се и все в този род неща. В отговор на това не е обидила абсолютно никой, винаги е спазвала добрия тон и си е аргументирала наказанията, които дава.

Проблемът на повече хора тук съм аз, защото съм по-рязък и не цепя басма на никой. И оттам съответно идва проблемът, че със Стела сме приятели. Затова трябва тя да го отнесе. Само да отбележа, че последните ми наказания са в 80% дадени от нея, а не от някой друг модератор.

А ти какво подмолно лицемерче си нямам думи.

Всички, които плюете, не си давате сметка, че сте избрали губещата страна. Корабът ви потъва.

Сподели в други сайтове

Драмата на форума е, че Стела си позволявала страшно много?? :roll1: 1000%20(10).gif

Какво си е позволила Стела точно, че не ми е ясно? Позволява си да търпи разни нерези и злобни откачалки да я заплашват и обиждат почти ежедневно, че е проста, малоумна, бавноразвиваща се и все в този род неща. В отговор на това не е обидила абсолютно никой, винаги е спазвала добрия тон и си е аргументирала наказанията, които дава.

Проблемът на повече хора тук съм аз, защото съм по-рязък и не цепя басма на никой. И оттам съответно идва проблемът, че със Стела сме приятели. Затова трябва тя да го отнесе. Само да отбележа, че последните ми наказания са в 80% дадени от нея, а не от някой друг модератор.

А ти какво подмолно лицемерче си нямам думи.

Всички, които плюете, не си давате сметка, че сте избрали губещата страна. Корабът ви потъва.

Тук само ще вметна как ме изнанада със тая цифра. Мислех, че ще е по-близко до 100%, впредвид че други активни модератори, които да вършат черната работа няма.

Сподели в други сайтове

Ти ли си капитанът на кораба - майка? :1000 (29):

Коментирай, че хората, с които се застъпвате един за друг в момента, сте се плюли и нареждали като най-големите врагове доскоро. А сега го раздавате в един отбор. Колко лицемерно... и повярвай ми - с кратък срок на годност.

Сподели в други сайтове

Коментирай, че хората, с които се застъпвате един за друг в момента, сте се плюли и нареждали като най-големите врагове доскоро. А сега го раздавате в един отбор. Колко лицемерно... и повярвай ми - с кратък срок на годност.
Съветвам те по-често да тупаш килима и по-рядко да се правиш на мозайка! :3fdb8960598fa63e:

Тази вечер обиди достатъчно хора, сплескан под напора на резултатите в тази чудесна анкета! :Vishenka_05:

С Наско, Амброжка, фенът на Райна и др. никога не съм се плюла, а ме подкрепиха! А останалите явно са достатъчно обективни, за да загърбят личните ни търкания и да се изкажат по темата!

И с Фокси никога не съм се обиждала, стига плете тънките мрежи на интригата си!

Сподели в други сайтове

Не сте честни спрямо Fast, преди време бяхме срещу него, защото раздаваше твърде много банове и триеше коментари.

Не всяка обида трябва да е равна на бан. А и защо не допускате възможността да не влиза толкова често и Стела просто да го изпреварва?

Не знаех, че добрият модератор се определя по брой раздадени банове.

Сподели в други сайтове

Съветвам те по-често да тупаш килима и по-рядко да се правиш на мозайка! :3fdb8960598fa63e:

Тази вечер обиди достатъчно хора, сплескан под напора на резултатите в тази чудесна анкета! :Vishenka_05:

Съветвам те да отслабнеш. Здравословното тегло влияе на хормоните и невротрансмитерите в мозъка. Ще бъдеш по-добра, по-ведра и не толкова злобна. Току-виж момчето от форума, по чиито очертания на слабините под анцуга му въздишаше, се замисли дали няма да те удостои в някакво внимание. Ама не гарантирам. Ти все пак пробвай.

Сподели в други сайтове

Съветвам те да отслабнеш. Здравословното тегло влияе на хормоните и невротрансмитерите в мозъка. Ще бъдеш по-добра, по-ведра и не толкова злобна. Току-виж момчето от форума, по чиито очертания на слабините под анцуга му въздишаше, се замисли дали няма да те удостои в някакво внимание. Ама не гарантирам. Ти все пак пробвай.
Уж никакво желание нямал да дискутира нищо с мен... :Vishenka_05:

Цял живот диети ли, хайде, пак си помисли дали изглеждаш секси ти с този глад в очите ти... :3fdb8960598fa63e:

Иначе, за това с отслабването, показваш нагледно общия ви акъл със Стела. Нека не забравяме, че добрата и никого необиждаща модераторка ме наричаше "лояната", докато беше дружка с Докето, който после показа част от тяхното гукане. Сега го прави същото с теб, утре ще е с някой следващ, с когото се усети близка по акъл. Кръговрат, скъпи мой! :P

Сподели в други сайтове

Мисля, че се разбрахме вече какво ще стане. На Стела се махат правата и на нейно място модератор става Янева. Разбирам там мъката на групичката, но няма пълно щастие. Наиграхте се 2 години, купонът свършва. Да не сме ви предупреждавали, да мрънкате! Явно мисълта, че контрол от Момо рядко има ви накара да вярвате, че сте безсмъртни. Сега и да го въртите и сучете няма смисъл. Янева е ОК, като модератор. Заради вас Стела просто няма как да остане. Съжалявам!

Сподели в други сайтове

Не сте честни спрямо Fast, преди време бяхме срещу него, защото раздаваше твърде много банове и триеше коментари.

Не всяка обида трябва да е равна на бан. А и защо не допускате възможността да не влиза толкова често и Стела просто да го изпреварва?

Не знаех, че добрият модератор се определя по брой раздадени банове.

Еми не се определя, и не сме, честни. Но да си модератор не се изчерпва и само в това да местиш чат пат някой пост - тема, нали, а на Стела сама да и се налага да рине сичката помия и да го отнася в момента. Примерно тука има поне 3ма човека за бан тази вечер, и той беше тука, но разбира се, тихомълком се изнесе по терлици.

Акоо няма време да се занимава, е най-лесно да се обади и да се беше видяло преди месеци кой има желание да е модератор.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...